Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
πάντα ήθελα να βρεθώ στο κρεβάτι με μια θεία....
με θεια καλα ειναι να βρεθεις
με γιαγια μη σου κατσει
πάντα ήθελα να βρεθώ στο κρεβάτι με μια θεία....
έχεις αρκετά χρόνια ακόμα μπροστά σου για να θεωρηθείς γιαγιά...οπότε....θείτσα, τι λες???με θεια καλα ειναι να βρεθεις
με γιαγια μη σου κατσει
να δω εγω ποτε θα αναχωρησω για κυπρο πουχω και σοι (ανηψια) και δεν ταχω δει ακομα :-
[/b]
τώρα εξηγούνται πολλά....Καί εγώ έχω ολόκληρο σόι στην Μεγαλόνησο αλλά έχουμε τόσο..." στενή καί ζεστή " επαφή που δεν ξέρω ούτε εγώ ούτε αυτοί άν ζούμε ή άν πεθάναμε :S :S :S !!!
τώρα εξηγούνται πολλά....
Επιστροφή στη βάση τώρα!Απο τις δουλειες ή η αλικη σε ψοφησε?
Καλημέρα από Καλαμάτα μεριά συμπέθερε!Καλό λοιπόν το...βίλιασμα με το Αλικάκι κουμπάρε !
Με τη σειρά μου να ανταποδώσω τις ευχαριστίεςνασαι καλα ματια μου σευχαριστουμε
Όπα???να δω εγω ποτε θα αναχωρησω για κυπρο πουχω και σοι (ανηψια) και δεν ταχω δει ακομα :-
Καλά εμένα με λένε μπάρμπα τα ανίψια μου από μικρότερη ηλικία. Ειλικρινά δε με πειράζει, απεναντίας το επιδιώκω. Ελπίζω κάποια στιγμή να πάω για να "ξεπαρθενιαστεί" ο μικρός στο μεγάλο χωριό.* μη με πει κανεις "θεια" τον............
Στην απογευματινη μας βαρδια οι Μαρινα + Νάνσυ + Κλαούντια
www.imagebam.com/image/72f6c6273860874] [/URL] www.imagebam.com/image/42abdf273860891] [/URL] www.imagebam.com/image/1431a5273860903] [/URL]
θα πρέπει να μετονομαστεί σε club-restaurant oriental!!Tα νέα φωτορυθμικα του studio με το logo μας
Αλήθεια, ποιός νιώθει άνετα να πηγαίνει εκεί μέσα που είναι σαν φυλακή, ξέροντας ότι όση ώρα είσαι στο δωμάτιο σε περιμένουν στάνταρ 2-3 άτομα?
Η υπηρεσία, ο securitάς και όποιος θαμώνας/αγαπούλης μπορεί να πίνει το ποτάκι του στο μπαρ.
Πως να χαλαρώσει κανείς με τόσο κόσμο?
Εδώ, μερικοί, την πόρτα που ανοιγο-κλείνει ακούν και αγχώνονται, για φαντάσου όταν έχεις και 2-3 ζευγάρια μάτια επιπλέον "πάνω σου" . . ..
Αυτά.
Τα συμπεράσματα , δικά σας.
Επίσης, και φυσικά η ιερόδουλη μπορεί να αρνηθεί το οτιδήποτε. Απλά, καλό θα ήταν να ενημερώνεται ο πελάτης έγκαιρα.
Από την στιγμή λοιπόν που βγαίνει ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα και μια εβδομαδιαία προσφορά, που την χαιρετίζουν όλες οι εργαζόμενες, ο πελάτης αλλιώς τα υπολογίζει/κανονίζει.
Απλά πράγματα, ξεκάθαρα, κατανοητά, χωρίς κακίες αυτά που είπα.
Τέλος.
Tα νέα φωτορυθμικα του studio με το logo μας