Τι γελας ρε ... αφου εχουμε τις αδυναμιες μας να ξερω πως την λενε μην μπλεξουμε τα μπουτια μας και πω θελω την Βερα και σκασει μυτη η Κελλυ με μαστιγιο
με μαστιγιο η Κελλυ !!!
Τι γελας ρε ... αφου εχουμε τις αδυναμιες μας να ξερω πως την λενε μην μπλεξουμε τα μπουτια μας και πω θελω την Βερα και σκασει μυτη η Κελλυ με μαστιγιο
Σωστα τα λες.
Η Βερα ειναι η κοπελα της μεσαιας φωτογραφιας.
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Σωστα τα λες.
Η Βερα ειναι η κοπελα της μεσαιας φωτογραφιας.
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Προασωπικη επειρια δεν εχω μαζι της.Την γνωριζεις την κοπελα CHEYΕΝΝΕ ? δωσε τα φωτα σου μεντορα
Για μια ακομα φορα, οταν εμεις φευγαμε εσυ ερχοσουνα..........Ωραία κι η σημερινή παρτάρα, κάτι τέτοια άλλωστε κάνουν το 104 ξεχωριστό. Παρούσα και η γλυκύτατη Αλίκη (μια απ' τις παλιές μου αδυναμίες) μετά από πολύ καιρό όχι για δουλειά καθώς την Κυριακή είναι η πρώτη της βάρδια αλλά πέρασε για ένα ποτάκι να μπει λίγο στο κλίμα...
όντως αδύνατη κοπέλα, σε καμία περίπτωση skiny, με φοβερό σώμα μικρό στήθος και ωραίο πίσω σύστημα. Το πρόσωπο για μένα όλα τα λεφτά, καβλιάρικο με ωραίο βλέμμα και ματάρες.Προασωπικη επειρια δεν εχω μαζι της.
Την εχω δει μονο τοσο στο 104, οσο και στο Κηφισου 30 που εργαζοταν σαν Βανεσσα αν θυμαμαι καλά το ονομα.
Αρκετα αδυνατη κοπελα, οπως αλλωστε φαινεται απο τις φωτογραφιες, και με πολυ γλυκο/ομορφο προσωπο, κατι το οποιο δεν ειναι εμφανες στις φωτο.
Για τα γουστα μου ειναι υπερβολιακ αδυνατη, ομως για τους λατρεις των skinny-μοντελε κορασιδων ειναι ιδανικη.(ακους crazy Ivan ???? )
Την καλημερα μου αγαπητε. ;) ;) ;)όντως αδύνατη κοπέλα, σε καμία περίπτωση skiny, με φοβερό σώμα μικρό στήθος και ωραίο πίσω σύστημα. Το πρόσωπο για μένα όλα τα λεφτά, καβλιάρικο με ωραίο βλέμμα και ματάρες.
Την είχαμε δει με τον Mpouzoklido και την τίμησε. Υπάρχει κάπου και κριτική του.
Στα ενδότερα από ότι είπε, καλή ναι μεν, με περιθώρια βελτίωσης δε...
την καλημέρα μου CHE
Την καλημερα μου αγαπητε. ;) ;) ;)
Με την πρωτη ευκαιρια να κανονισουμε τσαρκουλα..........
Ωραία κι η σημερινή παρτάρα, κάτι τέτοια άλλωστε κάνουν το 104 ξεχωριστό. Παρούσα και η γλυκύτατη Αλίκη (μια απ' τις παλιές μου αδυναμίες) μετά από πολύ καιρό όχι για δουλειά καθώς την Κυριακή είναι η πρώτη της βάρδια αλλά πέρασε για ένα ποτάκι να μπει λίγο στο κλίμα...
Για μια ακομα φορα, οταν εμεις φευγαμε εσυ ερχοσουνα..........
όντως αδύνατη κοπέλα, σε καμία περίπτωση skiny, με φοβερό σώμα μικρό στήθος και ωραίο πίσω σύστημα. Το πρόσωπο για μένα όλα τα λεφτά, καβλιάρικο με ωραίο βλέμμα και ματάρες.
Την είχαμε δει με τον Mpouzoklido και την τίμησε. Υπάρχει κάπου και κριτική του.
Στα ενδότερα από ότι είπε, καλή ναι μεν, με περιθώρια βελτίωσης δε...
την καλημέρα μου CHE
Δεν είχε ξαναδουλέψει σε μπουρδέλο και ήθελε χρόνο να εξοικειωθεί με το περιβάλλον!!
Συμφωνω. ;)Κι όμως αν την έβλεπες θα καταλάβαινες ότι ήθελε... Προσπάθησε να μη βγάζεις μισογυνισμό.
Συμφωνω. ;)
Και εγω οπως την ειδα και μιλησαμε για λιγο ηταν σχετικα "εξω απο τα νερα της"