Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Τι γελας ρε ... αφου εχουμε τις αδυναμιες μας να ξερω πως την λενε μην μπλεξουμε τα μπουτια μας  :2funny: και πω θελω την Βερα και σκασει μυτη η Κελλυ με μαστιγιο  :2funny:

με μαστιγιο   :s&m_2: η Κελλυ !!!  :thumbsup:

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
862
Πόντοι
86
Μιας και η Αλικη θα κανει λιγες βαρδιες μπορουμε να μαθουμε τις μερες πουθα δουλεψει

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Ωραία κι η σημερινή παρτάρα, κάτι τέτοια άλλωστε κάνουν το 104 ξεχωριστό. Παρούσα και η γλυκύτατη Αλίκη (μια απ' τις παλιές μου αδυναμίες) μετά από πολύ καιρό όχι για δουλειά καθώς την Κυριακή είναι η πρώτη της βάρδια αλλά πέρασε για ένα ποτάκι να μπει λίγο στο κλίμα...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Την γνωριζεις την κοπελα CHEYΕΝΝΕ ? δωσε τα φωτα σου μεντορα  :grin:
Προασωπικη επειρια δεν εχω μαζι της.
Την εχω δει μονο τοσο στο 104, οσο και στο Κηφισου 30 που εργαζοταν σαν Βανεσσα αν θυμαμαι καλά το ονομα.
Αρκετα αδυνατη κοπελα, οπως αλλωστε φαινεται απο τις φωτογραφιες, και με πολυ γλυκο/ομορφο προσωπο, κατι το οποιο δεν ειναι εμφανες στις φωτο.
Για τα γουστα μου ειναι υπερβολιακ αδυνατη, ομως για τους λατρεις των skinny-μοντελε κορασιδων ειναι ιδανικη.(ακους crazy Ivan ????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ωραία κι η σημερινή παρτάρα, κάτι τέτοια άλλωστε κάνουν το 104 ξεχωριστό. Παρούσα και η γλυκύτατη Αλίκη (μια απ' τις παλιές μου αδυναμίες) μετά από πολύ καιρό όχι για δουλειά καθώς την Κυριακή είναι η πρώτη της βάρδια αλλά πέρασε για ένα ποτάκι να μπει λίγο στο κλίμα...
Για μια ακομα φορα, οταν εμεις φευγαμε εσυ ερχοσουνα..........

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Προασωπικη επειρια δεν εχω μαζι της.
Την εχω δει μονο τοσο στο 104, οσο και στο Κηφισου 30 που εργαζοταν σαν Βανεσσα αν θυμαμαι καλά το ονομα.
Αρκετα αδυνατη κοπελα, οπως αλλωστε φαινεται απο τις φωτογραφιες, και με πολυ γλυκο/ομορφο προσωπο, κατι το οποιο δεν ειναι εμφανες στις φωτο.
Για τα γουστα μου ειναι υπερβολιακ αδυνατη, ομως για τους λατρεις των skinny-μοντελε κορασιδων ειναι ιδανικη.(ακους crazy Ivan ????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:)
όντως αδύνατη κοπέλα, σε καμία περίπτωση skiny, με φοβερό σώμα μικρό στήθος και ωραίο πίσω σύστημα. Το πρόσωπο για μένα όλα τα λεφτά, καβλιάρικο με ωραίο βλέμμα και ματάρες.
Την είχαμε δει με τον Mpouzoklido και την τίμησε. Υπάρχει κάπου και κριτική του.

Στα ενδότερα από ότι είπε, καλή ναι μεν, με περιθώρια βελτίωσης δε...

την καλημέρα μου CHE

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
όντως αδύνατη κοπέλα, σε καμία περίπτωση skiny, με φοβερό σώμα μικρό στήθος και ωραίο πίσω σύστημα. Το πρόσωπο για μένα όλα τα λεφτά, καβλιάρικο με ωραίο βλέμμα και ματάρες.
Την είχαμε δει με τον Mpouzoklido και την τίμησε. Υπάρχει κάπου και κριτική του.

την καλημέρα μου CHE
Την καλημερα μου αγαπητε. ;) ;) ;)
Με την πρωτη ευκαιρια να κανονισουμε τσαρκουλα..........

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

Δεν είχε ξαναδουλέψει σε μπουρδέλο και ήθελε χρόνο να εξοικειωθεί με το περιβάλλον!! :2funny: :2funny:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Καλημέρα  :cheesy:

τωρα το πρωι και μέχρι τις 17:00 στο studio οι Πάολα + Μαρίνα + Σίλα  :smitten: :smitten: :smitten:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Στην απογευματινη μας βαρδια οι Αντζελα + Νάνσυ + Πάολα  :smitten: :smitten: :smitten:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Για μια ακομα φορα, οταν εμεις φευγαμε εσυ ερχοσουνα..........

Ας όψονται τα κομμούνια. Πάντως να σημειώσω ότι οι μεγάλες παρουσίες δεν πάνε ποτέ νωρίς σε ένα party και δε φεύγουν και νωρίς, εσύ εξαιρείσαι γιατί δούλευες ;)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015

την καλημέρα μου CHE

Διορθώνω: ΠΡΟΦΑΝΩΣ skinny. Πανέμορφη βέβαια για τους λάτρεις των skinny κοριτσιών.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Κι όμως αν την έβλεπες θα καταλάβαινες ότι ήθελε... Προσπάθησε να μη βγάζεις μισογυνισμό.
Συμφωνω.  ;)
Και εγω οπως την ειδα και μιλησαμε για λιγο ηταν σχετικα "εξω απο τα νερα της"

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Kαλημέρα  :cheesy:

τωρα το πρωι και μέχρι τις 17:00 στο studio οι Μπέτυ + Σίλα  :smitten: :smitten:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom