Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Ρε κακόπουστα κρίνεσαι κατάλαβέ το. Όλοι εδώ μέσα βλέπουν ότι επιτίθεσαι αναίτια σε άτομα που δεν αναφέρουν καν το όνομά σου. Δεν είναι όλοι πνευματικά καθυστερημένοι στο site ή κακόπουστες όπως εσύ, έχουν μάτια και βλέπουν. Σκουπίδι, ε σκουπίδι. Και μόνο το γεγονός ότι δεν πρόλαβα να γράψω post που αναφερόμουν στις επιθέσεις που έχω δεχτεί εδώ κατά καιρούς και μέσα σε 5' απάντησες τα λέει όλα. Σκουπίδι, ε σκουπίδι, κάνε κάτι ουσιαστικό στη ζωή σου πέρα απ' το να στήνεις καραούλι για να βρίσεις κόσμο σ' ένα μπουρδελο - site. Κάνεις μπαμ ότι είσαι ένας σκατόψυχος κακόπουστας που το κόμπλεξ σου επειδή σε φτύνουν όλοι έχει ξεχειλίσει.

Ήρεμα λούλη θα σκίσεις κανένα καλσόν.
Μην κλάψεις κιόλας που σε κοροιδεύω στο μπου.  :2funny:

Σε πέτυχα και σε καβλαντίζω.
Απλά επειδή ξέρω τι μαλάκας ήσουν,είσαι και θα είσαι.
Έτυχε και ξαναέγινε τώρα.
Μπορεί να γίνει πάλι αύριο ή σε κανένα μήνα από τώρα.
Φιλάκια γλύφτη.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Ήρεμα λούλη θα σκίσεις κανένα καλσόν.
Μην κλάψεις κιόλας που σε κοροιδεύω στο μπου.  :2funny:

Σε πέτυχα και σε καβλαντίζω.
Απλά επειδή ξέρω τι μαλάκας ήσουν,είσαι και θα είσαι.
Έτυχε και ξαναέγινε τώρα.
Μπορεί να γίνει πάλι αύριο ή σε κανένα μήνα από τώρα.
Φιλάκια γλύφτη.

Έχω πάθει ανοσία και με τα τρολ και με τους μαλάκες τόσα χρόνια στο net. Δε θ' ασχολιόμουν καν με τη θλιβερή περίπτωσή σου αν δε με συκοφαντούσες λέγοντας ότι γουστάρω strap on και τα ρέστα. Μάλλον κάνεις προβολή τα δικά σου ερωτικά βίτσια στους άλλους. Και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα παιδιά που γουστάρουν strap on και αυταρχικά, βίτσια είναι αυτά κι όλα τα βίτσια είναι αποδεχτά, άλλωστε υπάρχουν εδώ μέσα και αξιοπρεπέστατα άτομα με τέτοιες ερωτικές επιλογές, με τους κακόπουστες όμως και τους σκατόψυχους σαν εσένα έχω θέμα. Σαν μαλάκας που είσαι μπορείς να ασχολείσαι με άτομα που δεν αναφέρουν καν το όνομά σου (ίσως να έχεις και απεριόριστη ανάγκη να σε προσέξουν λίγο τέτοιο σκουπίδι που είσαι), δεν έχεις όμως κανένα δικαίωμα να διαβάλεις κανέναν λέγοντας γι' αυτόν πράγματα που δεν ισχύουν και τα βγάζεις μόνο μέσα απ' το μυαλό σου.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
μακάρι όλα τα μαγαζιά να είχαν υπηρεσίες σαν τη σημερινή στο οριένταλ..... ;) ;) ;) ;)

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Aπόψε Παρασκευή βράδυ στο studio οι Πωλίνα + Μαρίνα + Τζούλι  :smitten: :smitten: :smitten:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
μακάρι όλα τα μαγαζιά να είχαν υπηρεσίες σαν τη σημερινή στο οριένταλ..... ;) ;) ;) ;)

Καλά καί εσύ που το ξέρεις  :think: ? με τηλεμεταφορά έκανες την διαδρομή Χίο - Φ.104 μετ' επιστροφής ?  :grin: :grin: :grin: !!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Καλά καί εσύ που το ξέρεις  :think: ? με τηλεμεταφορά έκανες την διαδρομή Χίο - Φ.104 μετ' επιστροφής ?  :grin: :grin: :grin: !!

Ρε λες να μας λέει μούφες ότι είναι στη Χίο και στην πραγματικότητα να καλοπερνάει ξαπλωμένος στο κρεβάτι του δωματίου 3;

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Χθεσινή κατάθεση στο λατρεμένο 104 και ειδικότερα στην Δέσποινα, η οποία με καύλωσε άσχημα στο σαλόνι(όπως και τις άλλες φορές), οπότε ήταν θέμα χρόνου να την πετσώσω.Δεν κατάφερα να αντισταθώ στον πειρασμο, οπότε την πήρα από το χέρι και ανεβήκαμε παρέα στο δωμάτιο 4 :S Εκεί τα χρειάστηκα λιγάκι με αυτά που είδαν τα μάτια μου, αλλά η Δέσποινα με οδήγησε σε ωραία σεξουαλικά μονοπάτια(δεν είμαι φαν του αυαταρχικού,οπότε κινήθηκαμε σε νορμάλ καταστάσεις).Τελικά, δεν βγήκα χαμένος πέρασα καταπληκτικά παρόλα που την πήρα λίγο πριν σχολάσει από την βαρδυά της ;)

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
Χθεσινή κατάθεση στο λατρεμένο 104 και ειδικότερα στην Δέσποινα, η οποία με καύλωσε άσχημα στο σαλόνι(όπως και τις άλλες φορές), οπότε ήταν θέμα χρόνου να την πετσώσω.Δεν κατάφερα να αντισταθώ στον πειρασμο, οπότε την πήρα από το χέρι και ανεβήκαμε παρέα στο δωμάτιο 4 :S Εκεί τα χρειάστηκα λιγάκι με αυτά που είδαν τα μάτια μου, αλλά η Δέσποινα με οδήγησε σε ωραία σεξουαλικά μονοπάτια(δεν είμαι φαν του αυαταρχικού,οπότε κινήθηκαμε σε νορμάλ καταστάσεις).Τελικά, δεν βγήκα χαμένος πέρασα καταπληκτικά παρόλα που την πήρα λίγο πριν σχολάσει από την βαρδυά της ;)
Απορω πως ειχες κρατηθει και τις αλλες φορες εχοντας την καυλα μεσα στα ποδια σου.... :P

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Απορω πως ειχες κρατηθει και τις αλλες φορες εχοντας την καυλα μεσα στα ποδια σου.... :P

Γενικά είμαι εγκρατής σαν χαρακτήρας, αλλά εχθές κάτι οι μπύρες στην Λιοσίων, κάτι τα ποτά που κέρασε η Άντζελα εεε λύθηκα και δεν μαζεύομουν μετά.Έτσι και αλλιώς ήταν θέμα χρόνου να πετσώσω την Δέσποινα, απλά εχθές το επέσπευσα μιας και οι συγκυρίες ήταν με το μέρος μου :grin:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Καλησπέρα καλο μηνα και καλο καλοκαιρι να εχουμε  :dancing:

το απόγευμα 17:00 με 23:00 στο studio οι Αντζελα + Νανσυ + Τζόι  :smitten: :smitten: :smitten:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
:rockon: :rockon: :rockon:
ξεροχυνω με σεξουαλικη επιθεση μακη λογω καυλας κ μπυροποσιας.... :zfuck: :zfuck:

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
Γενικά είμαι εγκρατής σαν χαρακτήρας, αλλά εχθές κάτι οι μπύρες στην Λιοσίων, κάτι τα ποτά που κέρασε η Άντζελα εεε λύθηκα και δεν μαζεύομουν μετά.Έτσι και αλλιώς ήταν θέμα χρόνου να πετσώσω την Δέσποινα, απλά εχθές το επέσπευσα μιας και οι συγκυρίες ήταν με το μέρος μου :grin:
αφου καταφερνες να βγαζεις εγκρατεια εχοντας την μικρη να σε καυλωνει εισαι ΑΡΧΗΓΟΣ....να μου το μαθεις κι εμενα το κολπο που δεν το χω...δυστυχως.... :2funny:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
:rockon: :rockon: :rockon:
ξεροχυνω με σεξουαλικη επιθεση μακη λογω καυλας κ μπυροποσιας.... :zfuck: :zfuck:

:tooth: :tooth: :tooth:

γαμησέ τα dimmits από τις 8:30 το απόγευμα πίναμε μπύρες, διάλλειμα στο 104 για πέτσωμα και καυλάντα...άλλα ποτά και σφηνάκια εκεί και τέλος μεταβήκαμε σε φίλο και ήπιαμε κανά 2 λίτρα βαρελίσιας μπύρας :rockon: Στο ενδιάμεσο μεσολάβησε άλλος ένα αγώνας(εκτός προγράμματος αυτός) και στο τέλος πήγα και σε ένα μπαράκι να δω κάτι ψυχές :cheesy:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

γαμησέ τα dimmits από τις 8:30 το απόγευμα πίναμε μπύρες, διάλλειμα στο 104 για πέτσωμα και καυλάντα...άλλα ποτά και σφηνάκια εκεί και τέλος μεταβήκαμε σε φίλο και ήπιαμε κανά 2 λίτρα βαρελίσιας μπύρας :rockon: Στο ενδιάμεσο μεσολάβησε άλλος ένα αγώνας(εκτός προγράμματος αυτός) και στο τέλος πήγα και σε ένα μπαράκι να δω κάτι ψυχές :cheesy:
:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :tooth: :tooth: :tooth:
ρισπεκτ.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
αφου καταφερνες να βγαζεις εγκρατεια εχοντας την μικρη να σε καυλωνει εισαι ΑΡΧΗΓΟΣ....να μου το μαθεις κι εμενα το κολπο που δεν το χω...δυστυχως.... :2funny:

αυτό αρχηγέ είτε το έχεις είτε όχι...τι να πω που και τις 2 φορές που πήγα στο μαγαζί, είχα την Δέσποινα να κάθεται στα πόδια μου ;)

η ψυχούλα μου το ξέρει πως κρατιόμουν, απλά εχθές λόγω της μπυροποσοίας μου ήταν πιο εύκολο να πάρω την απόφαση να την :knockinb:(άλλο που δεν ήθελα και εγώ :P) :grin:

άστα να πάνε κοντεύω να γίνω αλκολικός να πούμε..... :( :o

όπως μου είπε και η Θεά όταν έφυγα....σε χάλασαν οι παρέες σου εσένα, ένα τόσο καλό παιδί που ήσουν κοίτα πως έγινες.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16

Και οπως λεει ενας κολλητος, "ειναι ωραιο να εισαι ρεμαλι τελικα..." :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom