Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,7%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 88 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,6%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,1%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    366

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Καλημέρα και καλο ΣΚ να εχουμε  :cheesy:

τωρα και μέχρι τις 17:00 στο studio οι Μπέτυ + Δέσποινα + Τζόι  :smitten: :smitten: :smitten:

το απόγευμα οι Αντζελα + Δέσποινα + Νάνσυ  :smitten: :smitten: :smitten:

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.013
Πόντοι
26.470
Καλημερα σταρ  :kissass:
Θελω και εγω καινουργιες φωτο!!! :'(
καλημέρα και στη στάρ και στο πουλέν της το Δεσποινάριο!!!! Δε χρειάζεσαι νέες φωτός εσύ μικρή μου....η πραγματικότητα αρκεί για να τρελλαινόμαστε με την πάρτη σου!!! :tits2: :cum: :cum:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
καλημέρα και στη στάρ και στο πουλέν της το Δεσποινάριο!!!! Δε χρειάζεσαι νέες φωτός εσύ μικρή μου....η πραγματικότητα αρκεί για να τρελλαινόμαστε με την πάρτη σου!!! :tits2: :cum: :cum:
μην δινεις αξια σε γυναικες ειπαμεεεε ... αδιαφορια...απαξιωση  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015
Ρέ  λαγέ ....ρε λαγέ  :headbang: :headbang:  μήν κάνεις σαν τόν Womanaholic   :tickedoff:

Μαλάκα με έχει ξεπεράσει προ πολλού ο λαγός... Και η πλάκα είναι ότι όταν τα κάνω εγώ μου την πέφτουν 5-10 ταυτόχρονα εδώ οι οποίοι με αποκαλούν από ξεφτίλα επειδή δεν είμαι εγωιστής με τις κοπέλες μέχρι προμότορα, του λαγού τόσον καιρό τώρα δεν του την έχει πει κανένας... Οπότε λέω ν' αρχίσω να του τη λέω εγώ γιατί τον έχω πολύ άχτι, 4 χρόνια γράφω εδώ κι ακόμη δέχομαι επιθέσεις ενώ εκείνος πολύ λιγότερο και τη βγάζει λάδι... Λαγέ :birdman: :birdman: :birdman: :2funny: :2funny: :2funny:

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
Μαλάκα με έχει ξεπεράσει προ πολλού ο λαγός... Και η πλάκα είναι ότι όταν τα κάνω εγώ μου την πέφτουν 5-10 ταυτόχρονα εδώ οι οποίοι με αποκαλούν από ξεφτίλα επειδή δεν είμαι εγωιστής με τις κοπέλες μέχρι προμότορα, του λαγού τόσον καιρό τώρα δεν του την έχει πει κανένας... Οπότε λέω ν' αρχίσω να του τη λέω εγώ γιατί τον έχω πολύ άχτι, 4 χρόνια γράφω εδώ κι ακόμη δέχομαι επιθέσεις ενώ εκείνος πολύ λιγότερο και τη βγάζει λάδι... Λαγέ :birdman: :birdman: :birdman: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλησπερα...... :tits2:

image hosting 12mb

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16

Πάλι μαλακίες λες ρε straponaholic Βούλγαρε.
:fuck1:
Τουλαχιστον τα πιστεύεις και παραμυθιάζεσαι.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.133
Πόντοι
22.785
Σιγά ρε μαλάκα φοβηθήκαμε... Με τις υπηρεσίες που έχεις ούτε σε 5 θητείες δε θα γίνεις έστω δεκανέας για να ρίχνεις ΑΚΥΡΟ...

Έξάλλου στίς συμπληγάδες τσακίζεται κανείς, άν έπιμένει στόν άνθρώπινο
χαρακτηριστικό τής ήλιθιότητας νά παριστάνει τό καράβι που προσπαθεί νά τίς περάσει...
ΔΕΝ....... βλέπω όμως ποτέ να έχει συμβεί τό ίδιο καί μέ τόν Λαγό....
ΣΥΓΝΩΜΗ ΛΑΓΟΥΔΑΚΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom