despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
good morning λιονταρακο!!!!Πολλες Καλημερες !!!
![Tits2 :tits2: :tits2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tits2.gif)
good morning λιονταρακο!!!!Πολλες Καλημερες !!!
καλημέρα και στη στάρ και στο πουλέν της το Δεσποινάριο!!!! Δε χρειάζεσαι νέες φωτός εσύ μικρή μου....η πραγματικότητα αρκεί για να τρελλαινόμαστε με την πάρτη σου!!!Καλημερα σταρ
Θελω και εγω καινουργιες φωτο!!! :'(
μην δινεις αξια σε γυναικες ειπαμεεεε ... αδιαφορια...απαξιωσηκαλημέρα και στη στάρ και στο πουλέν της το Δεσποινάριο!!!! Δε χρειάζεσαι νέες φωτός εσύ μικρή μου....η πραγματικότητα αρκεί για να τρελλαινόμαστε με την πάρτη σου!!!![]()
![]()
![]()
Ρέ λαγέ ....ρε λαγέεχω πεθανει στα γελια με ντριπλες αντζελας για να αποφευγει τα χρεη! Εισαι μια κολπατζου εσυ...
ε όχι κ έτσι ρε μπρο...η δέσποινα είναι διαφορετική....μην δινεις αξια σε γυναικες ειπαμεεεε ... αδιαφορια...απαξιωση![]()
![]()
![]()
![]()
πολυ διαφορετικη.... ;)ε όχι κ έτσι ρε μπρο...η δέσποινα είναι διαφορετική....![]()
έτσι είναι...πολυ διαφορετικη.... ;)
λαγε βλεπω να γινεσαι μονογαμικος κι εσυ μολις δεις τι εστι δεσποινα στο δωματιο.... ;)έτσι είναι...![]()
[size=40pt]ΑΚΥΡΟΟΟΟ!!![/size]λαγε βλεπω να γινεσαι μονογαμικος κι εσυ μολις δεις τι εστι δεσποινα στο δωματιο.... ;)
You think so my friend....[size=40pt]ΑΚΥΡΟΟΟΟ!!![/size]
μην δινεις αξια σε γυναικες ειπαμεεεε ... αδιαφορια...απαξιωση![]()
![]()
![]()
![]()
Ρέ λαγέ ....ρε λαγέ![]()
μήν κάνεις σαν τόν Womanaholic
![]()
[size=40pt]ΑΚΥΡΟΟΟΟ!!![/size]
Μαλάκα με έχει ξεπεράσει προ πολλού ο λαγός... Και η πλάκα είναι ότι όταν τα κάνω εγώ μου την πέφτουν 5-10 ταυτόχρονα εδώ οι οποίοι με αποκαλούν από ξεφτίλα επειδή δεν είμαι εγωιστής με τις κοπέλες μέχρι προμότορα, του λαγού τόσον καιρό τώρα δεν του την έχει πει κανένας... Οπότε λέω ν' αρχίσω να του τη λέω εγώ γιατί τον έχω πολύ άχτι, 4 χρόνια γράφω εδώ κι ακόμη δέχομαι επιθέσεις ενώ εκείνος πολύ λιγότερο και τη βγάζει λάδι... Λαγέ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μαλάκα με έχει ξεπεράσει προ πολλού ο λαγός... Και η πλάκα είναι ότι όταν τα κάνω εγώ μου την πέφτουν 5-10 ταυτόχρονα εδώ οι οποίοι με αποκαλούν από ξεφτίλα επειδή δεν είμαι εγωιστής με τις κοπέλες μέχρι προμότορα, του λαγού τόσον καιρό τώρα δεν του την έχει πει κανένας... Οπότε λέω ν' αρχίσω να του τη λέω εγώ γιατί τον έχω πολύ άχτι, 4 χρόνια γράφω εδώ κι ακόμη δέχομαι επιθέσεις ενώ εκείνος πολύ λιγότερο και τη βγάζει λάδι... Λαγέ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πάλι μαλακίες λες ρε straponaholic Βούλγαρε.
Τουλαχιστον τα πιστεύεις και παραμυθιάζεσαι.
Βουλγαρος ειναι;;;;;
Ε ρε τι μαθαινει κανεις απο το μπου.....
Σιγά ρε μαλάκα φοβηθήκαμε... Με τις υπηρεσίες που έχεις ούτε σε 5 θητείες δε θα γίνεις έστω δεκανέας για να ρίχνεις ΑΚΥΡΟ...