Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,7%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 88 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,6%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,1%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    366

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
68
Like
4.368
Πόντοι
4.130
Σε ποιο άλλο studio έστω οι μόνιμοι πελάτες του μπορούν να περάσουν για βόλτα όποτε το θελήσουν, να καθήσουν μέχρι το βράδυ και να κεραστούν ποτά, σφηνάκια και σνακς χωρίς φειδώ; Άντζελα ευχαριστούμε για τη χθεσινή φιλοξενία, κάτι τέτοια κάνουν τη διαφορά για το 104 κι ας μην καταλαβαίνουν ορισμένοι γιατί κολλάμε με το μαγαζί σου...
Ενα απο τα πολλά .....Το x-bar πως νομίζεις οτι το σκέφτηκαν? Ξύπνησαν και τους ήρθε?
Αν αρχίσουμε να γράφουμε συγκρίσεις θα θέλουμε άλλες 4000 σελίδες.....
Και μόνο να δείς οτι το forum αυτου του μαγαζιού έχει 1000 σελίδες παραπάνω απο την "ενημέρωση για studio" που γράφουν όλοι για όλα .....φτάνει!!
Πάντως αν η επίσκεψη ήταν χθεσινή απόγευμα, αν δεν απατώμαι δούλευε και η Αντζελα. Να πας να πιείς ποτό με την Αντζελα, με τα εσώρουχα και να φύγεις.....θέλει μεγάλη ......"καρδιά".....

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015
Ενα απο τα πολλά .....Το x-bar πως νομίζεις οτι το σκέφτηκαν? Ξύπνησαν και τους ήρθε?
Αν αρχίσουμε να γράφουμε συγκρίσεις θα θέλουμε άλλες 4000 σελίδες.....
Και μόνο να δείς οτι το forum αυτου του μαγαζιού έχει 1000 σελίδες παραπάνω απο την "ενημέρωση για studio" που γράφουν όλοι για όλα .....φτάνει!!
Πάντως αν η επίσκεψη ήταν χθεσινή απόγευμα, αν δεν απατώμαι δούλευε και η Αντζελα. Να πας να πιείς ποτό με την Αντζελα, με τα εσώρουχα και να φύγεις.....θέλει μεγάλη ......"καρδιά".....

:thumbsup: Πάντως η σύγκριση με το X-Bar ατυχής, οι αυθόρμητες και μη προγραμματισμένες "συνεστιάσεις" στο 104 είναι μεταξύ φίλων συνήθως, ήτοι μόνιμων πελατών του studio που συνήθως γνωρίζονται μεταξύ τους και υπάρχει ως εκ τούτου άλλο κλίμα, πιο παρεΐστικο και φυσικά τα ποτά που θα πιεις είναι κερασμένα, δε σου πιάνουν τον κώλο όπως στο X-Bar με τις τιμές φαρμακείο που έχει και για τα δικά σου ποτά και γι' αυτά που κερνάς, χώρια αυτά που θα δώσεις για να περάσεις στο δωμάτιο με κάποια κοπέλα... Το X-Bar είναι σαν μεγάλο και αναβαθμισμένο κωλόμπαρο με βίζιτες, στο 104 το όλο νταραβέρι είναι καθαρά προσφορά του μαγαζιού.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Kαλημέρα  :sunglasses:

μέχρι τις 17:00 στο studio οι Νάνσυ + Μαρίνα  :smitten: :smitten:

το απόγευμα οι Τζόι + Νάνσυ + Τζούλι  :smitten: :smitten: :smitten:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

δε λενε τιποτα οι σελίδες
οι εμφανισεις εχουν σημασια που ξεπερνανε το 1 εκατομμυρ  :sunglasses:

Σε ποιο άλλο studio έστω οι μόνιμοι πελάτες του μπορούν να περάσουν για βόλτα όποτε το θελήσουν, να καθήσουν μέχρι το βράδυ και να κεραστούν ποτά, σφηνάκια και σνακς χωρίς φειδώ; Άντζελα ευχαριστούμε για τη χθεσινή φιλοξενία, κάτι τέτοια κάνουν τη διαφορά για το 104 κι ας μην καταλαβαίνουν ορισμένοι γιατί κολλάμε με το μαγαζί σου...

ε και σεις φυγατε νωρις χθες  :P
μετα το βαλαμε "μεσα" για τα καλα το bar  :2funny:
εσυ ειδικα να ερχεσαι πιο συχνα, στη χαση και στη φεξι πια σε βλεπουμε  :cheesy:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

το συγκεκριμένο μαγαζί (Φ104) είναι από άποψη μάρκετινγκ, περιεχομένου ιστοσελίδας (tips για τους πελάτες) και οργάνωσης ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ. Βρίσκεται κάπου στο τρίγωνο Βρυξέλλες, Βερολίνο, Μιλάνο.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015
Ε και σεις φυγατε νωρις χθες  :P
εσυ ειδικα να ερχεσαι πιο συχνα, στη χαση και στη φεξη πια σε βλεπουμε  :cheesy:

Νόμιζα ότι θα έφευγες κι εσύ ρε Άντζυ επειδή τελείωσε η βάρδιά σου, πού να φανταστώ ότι θα καθόσουν κι άλλο :) Πόσο πιο μέσα να το βάζαμε το bar, εγώ τουλάχιστον ήμουν ασύμφορος χθες... Έχεις δίκιο κι εγώ θέλω να έρχομαι συχνότερα αλλά αφ' ενός μένω αρκετά μακριά απ' το Κέντρο οπότε πρέπει να συνδυάσω την επίσκεψή μου με κάποιες δουλειές, αφ' ετέρου δε θέλω να εκμεταλλεύομαι τη φιλοξενία σου τώρα που λόγω οικονομικών δεν έρχομαι συχνά για να τιμήσω κοπέλες του studio... Σε ενάμιση μήνα όμως ξεχρεώνω κι ετοιμάζω δυναμικό comeback ;)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015
το συγκεκριμένο μαγαζί (Φ104) είναι από άποψη μάρκετινγκ, περιεχομένου ιστοσελίδας (tips για τους πελάτες) και οργάνωσης ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ. Βρίσκεται κάπου στο τρίγωνο Βρυξέλλες, Βερολίνο, Μιλάνο.

:thumbsup:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Νόμιζα ότι θα έφευγες κι εσύ ρε Άντζυ επειδή τελείωσε η βάρδιά σου, πού να φανταστώ ότι θα καθόσουν κι άλλο :) Πόσο πιο μέσα να το βάζαμε το bar, εγώ τουλάχιστον ήμουν ασύμφορος χθες... Έχεις δίκιο κι εγώ θέλω να έρχομαι συχνότερα αλλά αφ' ενός μένω αρκετά μακριά απ' το Κέντρο οπότε πρέπει να συνδυάσω την επίσκεψή μου με κάποιες δουλειές, αφ' ετέρου δε θέλω να εκμεταλλεύομαι τη φιλοξενία σου τώρα που λόγω οικονομικών δεν έρχομαι συχνά για να τιμήσω κοπέλες του studio... Σε ενάμιση μήνα όμως ξεχρεώνω κι ετοιμάζω δυναμικό comeback ;)

oχι εκατσα κιαλλο  :cheesy:
:think:
πρεπει νασαι ο μοναδικος ελληνας που απο σημερα και μεχρι 1,5 μηνα θαχει ξεχρεωσει τα οποια χρεη του :2funny:
ειδος προς εξαφανιση και προς μελετη :cool2: :thumbsup: :rockon:

Απόψε το βράδυ στο studio Γαβριέλα + Μπέτυ  :smitten: :smitten:

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
δε λενε τιποτα οι σελίδες
οι εμφανισεις εχουν σημασια που ξεπερνανε το 1 εκατομμυρ  :sunglasses:

ε και σεις φυγατε νωρις χθες  :P
εσυ ειδικα να ερχεσαι πιο συχνα, στη χαση και στη φεξι πια σε βλεπουμε  :cheesy:
ποσο μου χοθν λειψει αυτες οι συναθροισεις με τις κουκλες κι αλλους φιλους....δεν μπορειτε να φανταστειτε....παντα η φιλοξενια ηταν κατι παραπανω απο αριστη κ χρωσταω πολλα στην αντζελα κ οχι μονο για μερικες απο τις ομορφοτερες βραδιες της ζωης μου....μακαρι να τις ξαναζησω...καλα να περνας αστερι.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :-* :-* :-* :-* :-*

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Ναι βρε αλλα η μπου μπου πρεπει να φτιαξει την ιστιοσελιδα γιατι μου βγαζει το ματι καθε φορα που μπαινω. Δεν ειναι "How hot can be ..." αλλα "How hot can it be......"  :grin:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ναι βρε αλλα η μπου μπου πρεπει να φτιαξει την ιστιοσελιδα γιατι μου βγαζει το ματι καθε φορα που μπαινω. Δεν ειναι "How hot can be ..." αλλα "How hot can it be......"  :grin:
Σε  κατι πραγματα που κολας και εσυ....

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Ουτε που το ειχα προσεξει......
Αλλου κοιταγα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015
Πρεπει νασαι ο μοναδικος ελληνας που απο σημερα και μεχρι 1,5 μηνα θαχει ξεχρεωσει τα οποια χρεη του :2funny:
ειδος προς εξαφανιση και προς μελετη :cool2: :thumbsup: :rockon:

Πρόκειται για χρέη σε κινητή τηλεφωνία που συσσωρεύτηκαν πριν 2-3 μήνες γιατί συνέπεσαν με έξοδα για το αμάξι, γι' αυτό θα ξεχρεώσω εύκολα... Αν είχα οικογένεια και άλλου είδους χρέη να τρέχουν δε θα σου έλεγα σε ενάμιση μήνα αλλά σε ενάμιση χρόνο και βάλε ;)

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Πρόκειται για χρέη σε κινητή τηλεφωνία που συσσωρεύτηκαν πριν 2-3 μήνες γιατί συνέπεσαν με έξοδα για το αμάξι, γι' αυτό θα ξεχρεώσω εύκολα... Αν είχα οικογένεια και άλλου είδους χρέη να τρέχουν δε θα σου έλεγα σε ενάμιση μήνα αλλά σε ενάμιση χρόνο και βάλε ;)

ε και συ τωρα χρεη σε κινητη τηλεφωνια........
απλα αλλαζεις εταιρια  :tooth:

Καλημέρα  :cheesy:

μέχρι τις 17:00 στο studio οι Πωλίνα + Τζόι + Δεσποινα  :smitten: :smitten: :smitten:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Tωρα το απόγευμα και μέχρι τις 23:00 στο studio οι Μπέτυ + Γαβριέλα + Νάνσυ  :smitten: :smitten: :smitten:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.013
Πόντοι
26.470
εχω πεθανει στα γελια με ντριπλες αντζελας για να αποφευγει τα χρεη! Εισαι μια κολπατζου εσυ...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015

Μέχρι τις 17:00 στο studio οι Πωλίνα + Τζόι + Δεσποινα  :smitten: :smitten: :smitten:

Tωρα το απόγευμα και μέχρι τις 23:00 στο studio οι Μπέτυ + Γαβριέλα + Νάνσυ   :smitten: :smitten: :smitten:

Aπόψε το βράδυ στο studio οι Μαρίνα + Γαβριέλα + Τζούλι  :smitten: :smitten: :smitten:

Απ' ό,τι βλέπω σήμερα ήταν η μέρα που κατέβηκαν οι dream teams να παίξουν μπάλα... Η μία βάρδια καλύτερη απ' την άλλη :2funny: :2funny: :2funny:

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
68
Like
4.368
Πόντοι
4.130
Καλημέρα σε όλες τις υπέροχες!! :-* :-* :-*

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom