Και οπως λεει ενας κολλητος, "[size=14pt]ειναι ωραιο να εισαι ρεμαλι τελικα...[/size]"
σοφή κουβέντα είπε το φιλαράκι σου ;)
Και οπως λεει ενας κολλητος, "[size=14pt]ειναι ωραιο να εισαι ρεμαλι τελικα...[/size]"
οπως προειπα...ΑΡΧΗΓΟΣαυτό αρχηγέ είτε το έχεις είτε όχι...τι να πω που και τις 2 φορές που πήγα στο μαγαζί, είχα την Δέσποινα να κάθεται στα πόδια μου ;)
η ψυχούλα μου το ξέρει πως κρατιόμουν, απλά εχθές λόγω της μπυροποσοίας μου ήταν πιο εύκολο να πάρω την απόφαση να την (άλλο που δεν ήθελα και εγώ )
άστα να πάνε κοντεύω να γίνω αλκολικός να πούμε..... :o
όπως μου είπε και η Θεά όταν έφυγα....σε χάλασαν οι παρέες σου εσένα, ένα τόσο καλό παιδί που ήσουν κοίτα πως έγινες.
Γενικά είμαι εγκρατής σαν χαρακτήρας, αλλά εχθές κάτι οι μπύρες στην Λιοσίων, κάτι τα ποτά που κέρασε η Άντζελα εεε λύθηκα και δεν μαζεύομουν μετά.Έτσι και αλλιώς ήταν θέμα χρόνου να πετσώσω την Δέσποινα, απλά εχθές το επέσπευσα μιας και οι συγκυρίες ήταν με το μέρος μου
καλο μηνα και καλα μπανια σεξυ despi...Αχ μωροοο μου εσυ!!!
Καλησπερα και καλο καλοκαιρι σε ολους!!! :-*
Αχ μωροοο μου εσυ!!!
Καλησπερα και καλο καλοκαιρι σε ολους!!! :-*
Δεσποινακι τι θα γίνει με σενα έχεις μαγεψει ολο τον αντρικό πληθυσμό!!!!!!!!!!!
Χθεσινή κατάθεση στο λατρεμένο 104 και ειδικότερα στην Δέσποινα, η οποία με καύλωσε άσχημα στο σαλόνι(όπως και τις άλλες φορές), οπότε ήταν θέμα χρόνου να την πετσώσω.Δεν κατάφερα να αντισταθώ στον πειρασμο, οπότε την πήρα από το χέρι και ανεβήκαμε παρέα στο δωμάτιο 4 :S Εκεί τα χρειάστηκα λιγάκι με αυτά που είδαν τα μάτια μου, αλλά η Δέσποινα με οδήγησε σε ωραία σεξουαλικά μονοπάτια(δεν είμαι φαν του αυαταρχικού,οπότε κινήθηκαμε σε νορμάλ καταστάσεις).Τελικά, δεν βγήκα χαμένος πέρασα καταπληκτικά παρόλα που την πήρα λίγο πριν σχολάσει από την βαρδυά της ;)
γαμησέ τα dimmits από τις 8:30 το απόγευμα πίναμε μπύρες, διάλλειμα στο 104 για πέτσωμα και καυλάντα...άλλα ποτά και σφηνάκια εκεί και τέλος μεταβήκαμε σε φίλο και ήπιαμε κανά 2 λίτρα βαρελίσιας μπύρας Στο ενδιάμεσο μεσολάβησε άλλος ένα αγώνας(εκτός προγράμματος αυτός) και στο τέλος πήγα και σε ένα μπαράκι να δω κάτι ψυχές
αυτό αρχηγέ είτε το έχεις είτε όχι...τι να πω που και τις 2 φορές που πήγα στο μαγαζί, είχα την Δέσποινα να κάθεται στα πόδια μου ;)
η ψυχούλα μου το ξέρει πως κρατιόμουν, απλά εχθές λόγω της μπυροποσοίας μου ήταν πιο εύκολο να πάρω την απόφαση να την (άλλο που δεν ήθελα και εγώ )
άστα να πάνε κοντεύω να γίνω αλκολικός να πούμε..... :o
όπως μου είπε και η Θεά όταν έφυγα....σεχάλασανέφτιαξαν οι παρέες σου εσένα, ένα τόσο καλό παιδί που ήσουν κοίτα πως έγινες.
Και οπως λεει ενας κολλητος, "ειναι ωραιο να εισαι ρεμαλι τελικα..."
Πώς φαίνεται ρε Μάκη ότι είσαι νυχτόβιος
λαγουδακι παλι μπουρδελιαζουμε απο τη σκοπια?τρομερα σκηνικα εκτυλισσονται στο φ104 τελικα! Και οι ατακες της θεας πρεπει να μπουν σε ειδικη κατηγορια!
λαγουδακι παλι μπουρδελιαζουμε απο τη σκοπια?
Womanaholic η νύχτα είναι η ζωή μου, γιατί λειτουργώ καλύτερα ;)
την ημέρα είμαι σαν τους βρικόλακες δεν μπορώ να κυκλοφορήσω