Polinaki78
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2011
- Like
- 0
καλησπέρα κούκλα!!!! θα σε μαλώσω!
για τι?
καλησπέρα κούκλα!!!! θα σε μαλώσω!
Η ανατροφη μου δεν μου επιτρεπει να εκφραστω..........Καλησπέρα μωρό μου , ήμουνα .... πως?
ναι η αληθεια ειναι οτι εχει πολυ ωραιο προσωπο..................................................
...............κατι μου χρωστας εμενααα εσυ.............
Η ανατροφη μου δεν μου επιτρεπει να εκφραστω..........
τι κάνεις στο λουσάκι βρε???μικρή και άβγαλτη είναι ακόμα....απαπαπαπα....για τι?
Δεν το εχω ξεχασει.....
;) ;) ;) ;) ;) ;)
Συντομα
ει βρειναι η αληθεια ειναι οτι εχει πολυ ωραιο προσωπο..................................................
...............κατι μου χρωστας εμενααα εσυ.............
δες τι κάνει στις φωτός και θα καταλάβεις....τι εννοεις?????
τι κάνεις στο λουσάκι βρε???μικρή και άβγαλτη είναι ακόμα....απαπαπαπα....
ει βρει
εδω ειμαι εσυ που εισαι και εχεις καιρο να μπειςπου εισαι εσυ αγορινα μου............... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
εδώ στη χίο προσπαθώ να την παλέψω...είχα κ ένα θεματάκι υγείας...έρχομαι απόψε πάλι αθήνα....μικρη ειναι αλλα δεν θα ελεγα οτι ειναι αβγαλτη...........
τι κανεις εισαι καλα??? :-* :-* :-* :-*
τι κάνεις στο λουσάκι βρε???μικρή και άβγαλτη είναι ακόμα....απαπαπαπα....
δες τι κάνει στις φωτός και θα καταλάβεις....
τέτοια λέγε μου να σας περιλάβω και τις 2.... αλλά λείπει η μικρή...τι λες?? θα "τη" βρούμε τα 2 μας??αφού γουστάρει το μικρό.... ,εγώ τι να κάνω ?!!!
εμείς πότε θα κάνουμε επιτέλους????αααα ελα βρε τιποτα κακο δεν κανουν τα κοριτσια απλα ειπαν να κανουν λιγο τζακουζι.............................
γεια σου κ σε σένα σέξυ τίγρη!!Καλησπερα σε ολους!!! :-* :-* :-*
τέτοια λέγε μου να σας περιλάβω και τις 2.... αλλά λείπει η μικρή...τι λες?? θα "τη" βρούμε τα 2 μας??