Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
τωρα που το σκεφτομαι δεν εχεις και αδικο, αλλα για να τα ξερεις ολα αυτα παει να πει οτι εισαι κουτσομπολης  :grin: :grin: :grin:

Και κουτσομπόλης και παλιός στο 104 οπότε ξέρω πολλά και δυστυχώς ξέρουν και για 'μένα πολλά... Χθες όσο ήμουν στο μαγαζί ούτε που βγήκες απ' το δωματιάκι της υπηρεσίας να σε δω.

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
858
Πόντοι
86
Μηπως το πουλησει;

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Μηπως το πουλησει;

οχι βρε δεν πουλιεται το studio  , το εχω φτιαξει απο το 0 και το αγαπαω οσο τιποτα ;)
κατι αλλο θα γινει ,το συζηταμε οταν ερθει η ωρα του  ;)
ασε που η αισθηση μου ειναι οτι και να θελησω καποτε να το πουλησω δεν θα το αγοραζει και κανενας....
studio πανω στην οδο φυλης με 200 οικους ανοχης τρυγυρω του????
θελει πολλα κιλα guts και να εισαι και πολυ professional για να ειχεις αυτο το μαγαζι και να ειναι και επικερδες  ;)

Το απόγευμα στο studio Μπέτυ + Νάνσυ + Δέσποινα  :smitten: :smitten: :smitten:

MojoRising

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Άντζελα, οφείλω να ομολογήσω ότι ο επαγγελματισμός σου πρέπει να τύχει διδασκαλίας στις ψευτό management & marketing σχολές... Είμαι σίγουρος ότι αυτό το "κάτι άλλο θα γίνει" θα είναι πάλι επιτυχημένο. Και θα είναι και άξιο αν γίνει εκεί που βρωμάει ο τόπος!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Άντζελα, οφείλω να ομολογήσω ότι ο επαγγελματισμός σου πρέπει να τύχει διδασκαλίας στις ψευτό management & marketing σχολές... Είμαι σίγουρος ότι αυτό το "κάτι άλλο θα γίνει" θα είναι πάλι επιτυχημένο. Και θα είναι και άξιο αν γίνει εκεί που βρωμάει ο τόπος!

με τρομαζεις με αυτο  *P
διαβαζα σημερα στο πρωτο θεμα ενα αρθρο για ολη την ιστορια του eshop, πως απο εκει που το παραδειγμα της διδασκοταν σε σχολες και σε συνεδρια τους παρακαλουσαν να πανε να μιλησουν.......
και η εταιρια που ειχε τζιρο δε ξερω ποσα εκατομ το χρονο ειναι ενα σταδιο πριν την πτωχευση με τον ιδιοκτητη να περναει αυτοφωρο την προηγουμενη εβδομαδα για χρεη κτλ  :-
οποτε αστο, κατσικοποδαρα μου ακουγονται αυτα τα management και marketing  :2funny:

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
με τρομαζεις με αυτο  *P
διαβαζα σημερα στο πρωτο θεμα ενα αρθρο για ολη την ιστορια του eshop, πως απο εκει που το παραδειγμα της διδασκοταν σε σχολες και σε συνεδρια τους παρακαλουσαν να πανε να μιλησουν.......
και η εταιρια που ειχε τζιρο δε ξερω ποσα εκατομ το χρονο ειναι ενα σταδιο πριν την πτωχευση με τον ιδιοκτητη να περναει αυτοφωρο την προηγουμενη εβδομαδα για χρεη κτλ  :-
οποτε αστο, κατσικοποδαρα μου ακουγονται αυτα τα management και marketing  :2funny:

oτι και να σκαρωνεις εσυ αφου εχει την υπογραφη σου ειναι ΕΓΓΥΗΣΗ.......... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
οχι βρε δεν πουλιεται το studio  , το εχω φτιαξει απο το 0 και το αγαπαω οσο τιποτα ;)
κατι αλλο θα γινει ,το συζηταμε οταν ερθει η ωρα του  ;)
ασε που η αισθηση μου ειναι οτι και να θελησω καποτε να το πουλησω δεν θα το αγοραζει και κανενας....
studio πανω στην οδο φυλης με 200 οικους ανοχης τρυγυρω του????
θελει πολλα κιλα guts και να εισαι και πολυ professional για να ειχεις αυτο το μαγαζι και να ειναι και επικερδες  ;)

Αυτό που προσπαθώ να καταλάβω είναι το γιατί αυτό το κάτι συνδέεται με τις πολλές βάρδιες που κάνεις τον τελευταίο καιρό :)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015

Μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Λιγα παραλειπομενα για το αποκριατικο παρτυ του Φ104.

Κοσμος πολυς, το κεφι σε υψηλα επιπεδα.
Η Πωλινα με στολη μαθητριας σε ρολλο υπηρεσιας, ηταν σκετη προκληση, η Ατζελα sexy πειρατινα μας "αποκαλυψε" καποαι απο τα μελλοντια τη σχεδια,και  η Δεσποινα σαν γατουλα πέρασαν αρκετο απο τον ελευθερο χρονο τους μαζι μας.
Η Νανσυ λιγο πιο "μαγκωμενη" σαν νεοφερτη στο studio, καπως λιγοτερο.
Αποκλαυψη της βραδιας η Κελλυ ντυμενη υπηρεσια/καθαριστρια με μαυρες κάλτες, μαυρο μινι αναλογο φορεμα, και με το "φτερο" στο χερι, προσχαρη και γελαστη εκλεψε την παρασταση.
τα κοκτειλ αψογα απο τον μπαρμαν, σε γενικες γραμμες περασαμε πολυ ωραια σε μια ομρφη βραδιά.

Και του χρονου.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Τις ευχες μου, για ενα αποκριατικο παρτυ, ξανα του χρονου !!!

Μπραβο στην Αντζελα και στα κοριτσια της !!!

Καλη σαρακοστη !!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.069
Πόντοι
22.785
Αυτό που προσπαθώ να καταλάβω είναι το γιατί αυτό το κάτι συνδέεται με τις πολλές βάρδιες που κάνεις τον τελευταίο καιρό :)
Μήπως τό κουράζης .... καί προσπαθείς  να δέσεις έναν γίγαντα με κλωστές
Τό άφεντικό είναι ένας έγγενώς ήπιος άνθρωπος, μέ άπερίφραστα έδραία έπιχειρήματα ....

Manager69

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
111
Like
906
Πόντοι
3.465
Μήπως τό κουράζης .... καί προσπαθείς  να δέσεις έναν γίγαντα με κλωστές
Τό άφεντικό είναι ένας έγγενώς ήπιος άνθρωπος, μέ άπερίφραστα έδραία έπιχειρήματα ....

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε μου.Είναι η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού και μπορεί να δουλεύει όποτε κι όσο θέλει.Νομίζω, ότι αυτή ξέρει καλύτερα από εμάς, τί είναι καλύτερο για την επιχείρησή της, αλλά και για το κοινό της.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Kαλημέρα  ;)

τωρα το πρωι και μέχρι τις 17:00 στο studio Μαρίνα + Δέσποινα  :smitten: :smitten:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom