lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
αδυνάτισες ωρέ?????
αδυνάτισες ωρέ?????
εμείς πότε θα κάνουμε επιτέλους????
έρχομαι(ξανά) με άδεια οπότε θα "γνωριστούμε" που λέει κ ο ινδιάνος....ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Εχει γινει κουκλαρααδυνάτισες ωρέ?????
αδυνάτισες ωρέ?????
πίστεψε με με τόσα λεξοτανίλ που μου πασάρανε οι γιατροί δε γινότανε να μη γίνω καλύτερα...αφού δεν ένιωθα τίποτα....oποτε θες εγω εδω ειμαι σε περιμενω.............. :-* :-* :-* :-* :-*
περαστικουλια σου ευχομαι τωρα να εισαι καλυτερα.................... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
σου πάει!!!!!ναι εχω αρχισει διαιτα και αυτα ειναι τα πρωτα της αποτελεσματα............
Δηλαδη να μην φερω κρουασαν σοκολατα.....ναι εχω αρχισει διαιτα και αυτα ειναι τα πρωτα της αποτελεσματα............
και τι κάνεις για αυτό???δεν πρεπει να σου βγουν κάπως???Εχει γινει κουκλαρα
Και με αυτο το δυχτιωτο, ολο ιδεες μου μπαινουν..
Καλησπερα σε ολους!!! :-* :-* :-*
έρχομαι(ξανά) με άδεια οπότε θα "γνωριστούμε" που λέει κ ο ινδιάνος....
Ξερω εγω τι κανω..........και τι κάνεις για αυτό???δεν πρεπει να σου βγουν κάπως???
Δηλαδη να μην φερω κρουασαν σοκολατα.....
σώπα καλέ που ανυπομονείς...εγώ ανυπομονώ......σε περιμένω μωρό μου , ανυπομονώ
πίστεψε με με τόσα λεξοτανίλ που μου πασάρανε οι γιατροί δε γινότανε να μη γίνω καλύτερα...αφού δεν ένιωθα τίποτα....
σώπα καλέ που ανυπομονείς...εγώ ανυπομονώ......
Καλα, θα φερω στα αλλα κοριτσια και σε εσενα τιποταοχι μην μου το κανεις αυτο.............. :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
σώπα καλέ που ανυπομονείς...εγώ ανυπομονώ......
Τωρα εξηγουνται ολαπίστεψε με με τόσα λεξοτανίλ που μου πασάρανε οι γιατροί δε γινότανε να μη γίνω καλύτερα...αφού δεν ένιωθα τίποτα....
τελω και εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω............................... :'( :'(