You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Καλημέρα στα όμορφα κορίτσια. Μια ερώτηση, στο full πρόγραμμα περιλαμβάνει 2 εκτονώσεις?
οχι μονο το προγραμμα της 1 ωρας εχει 2 εκτονωσεις μαζι με ολες τις υπηρεσιες της κοπελας φουλ
αν θες δηλ 2 εκτονωσεις και με φουλ υπηρεσιες αυτο το προγραμμα ειναι μονοδρομος
κοστιζει 200ε ενω αν ερθεις σε καποια απο τις εκπτωτικες μας βαρδιες που μπορεις να τις μαθεις ειτε μεσω του newsletter μας
(εγγραφη μπορεις να κανεις στη σελίδα μας )
ειτε απο το group μας στο fb
η τιμη πεφτει στα 160
υπαρχει βεβαια και η πολυ πιο οικονομικη λυση για 2 εκτονωσεις να παρεις 2 απλα προγραμματα απλα δεν εχουν φουλ υπηρεσιες ;)
Taseas Tony Montana
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Καλησπέρα στα κορίτσια
sexyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
και στα μπουρδελα στο μεταξι χαμος γινετεχτες παντως που περασα κανα 3ωρο κει μονο για κλεισιμο δεν μ φανηκε το μαγαζι
sexyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
ειμαι σιγουρος δεν νομιζωετσι νομιζεις αγορακι...........
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Sexy athens μετά απο μια εβδομάδα απάντηση ? άμεσα αντανακλαστικά έχεις βλέπω
sexyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
φιλε μου δεν καθομαι ολοι μερα να γραφω οπως μερικοι μερικοι ουτε να ειμαι ολοι μερα εδω μεσα.εχω πιο σημαντικα πραγματα να κανωSexy athens μετά απο μια εβδομάδα απάντηση ? άμεσα αντανακλαστικά έχεις βλέπω
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Αλλοίμονο ! απλά μου κάνει εντύπωση πώς μετά απο τόσες μέρες απαντάς μόνο στα συγκεκριμένα ποσταρίσματα !φιλε μου δεν καθομαι ολοι μερα να γραφω οπως μερικοι μερικοι ουτε να ειμαι ολοι μερα εδω μεσα.εχω πιο σημαντικα πραγματα να κανω