Τί να σου απαντήσω στο τί είδους χιούμορ κάνει η Κέλλυ; Γενικά για το τί λένε ορισμένες κοπέλες του 104 εδώ μέσα, πώς απευθύνονται στους πελάτες αλλά και γενικότερα για τους διαλόγους μεταξύ ορισμένων συμμετεχόντων στο thread έχω αναφερθεί παλιότερα δημοσίως και αυτοί/ές στους οποίους απευθύνομαι ξέρουν καλά ποιοι/ες είναι. Επειδή θεωρήθηκα κακός και ιδιότροπος τότε δεν ξανατοποθετούμαι επί του ζητήματος, εγώ μπαίνω εδώ μέσα και ποστάρω κάτι σχεδόν πάντοτε όταν έχω κάτι ουσιαστικό να πω που να έχει και κάποιο νόημα και δεν ασχολούμαι πλέον με το τί λένε ή τί κάνουν οι άλλοι. Άλλωστε οι συναγωνιστές και οι κοπέλες που χαίρουν της εκτίμησής μου γνωρίζουν καλά ποιοι/ες είναι. Πάντως συγκεκριμένα για την Κέλλυ η άποψή μου είναι ότι είναι καλή κοπέλα, λέει ό,τι είναι να πει έξω απ' τα δόντια ανυστερόβουλα (το σημαντικότερο) και δεν έχει τουπέ στην πραγματικότητα, έχει απλά ένα πολύ ιδιαίτερο στυλ το οποίο όσοι την ξέρουν δεν το παρεξηγούν. Αυτά άσχετα απ' το αν μ' αρέσει ο τρόπος που γράφει ή όχι.