You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Τί τούμπανο είναι αυτή η Μαρίνα;;; Θα την πάθω τη ζημιά, το βλέπω...
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Ρε παιδιά δοκίμασε κανείς τη Μαρίνα να μας πει εντυπώσεις ή τουλάχιστον την είδε από κοντά; Από εμφάνιση φαίνεται να φυσάει η κοπέλα.
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Την ειδα εχθες σε περασμα απο το 104 επι τουτου.Ρε παιδιά δοκίμασε κανείς τη Μαρίνα να μας πει εντυπώσεις ή τουλάχιστον την είδε από κοντά; Από εμφάνιση φαίνεται να φυσάει η κοπέλα.
Αρκετα εντυπωσιακη, με ομορφο προσωπο και περιφερεια που κολλαζει. ;)
Σε πρωτη φαση δεν θυμαμαι να την ειχα ξαναδει καπου αλλου.
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Ρε παιδιά δοκίμασε κανείς τη Μαρίνα να μας πει εντυπώσεις ή τουλάχιστον την είδε από κοντά; Από εμφάνιση φαίνεται να φυσάει η κοπέλα.
22 χρονων κοριτσακι ειναι, φουλ υπηρεσιες εχει, βερα ελληνιδα σου θυμιζει με την εμφανιση της (ειδικα αν την δεις ντυμενη οταν ερχεται ή οταν σχολαει)τη σερβιτορα που θα σε σερβιρει στη καφετερια και θα σε κομπλαρει μεχρι να αποφασισεις τι θα παραγγηλεις ή τη φοιτητρια που θα δεις στο μετρο και θα προσπαθησεις να σκεφτεις με τι κουβεντα θα της πιασεις συζητηση
απο υπηρεσιες.........το γνωστο καλο παετο του studio με ολους μεχρι στιγμης να φευγουν ευχαριστημενοι μαζι της ενω σε ενα συντομο περασμα της απο αλλο studio 4 κριτικες εχει και οι 4 εξαιρετικες ;)
22 χρονων κοριτσακι ειναι, φουλ υπηρεσιες εχει, βερα ελληνιδα σου θυμιζει με την εμφανιση της (ειδικα αν την δεις ντυμενη οταν ερχεται ή οταν σχολαει)τη σερβιτορα που θα σε σερβιρει στη καφετερια και θα σε κομπλαρει μεχρι να αποφασισεις τι θα παραγγηλεις ή τη φοιτητρια που θα δεις στο μετρο και θα προσπαθησεις να σκεφτεις με τι κουβεντα θα της πιασεις συζητηση
απο υπηρεσιες.........το γνωστο καλο παετο του studio με ολους μεχρι στιγμης να φευγουν ευχαριστημενοι μαζι της ενω σε ενα συντομο περασμα της απο αλλο studio 4 κριτικες εχει και οι 4 εξαιρετικες ;)
Δηλαδη οπως τα λες, ειναι σκετη κολαση το κοριτσι !!!
opeth
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 77
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1.096
22 χρονων κοριτσακι ειναι, φουλ υπηρεσιες εχει, βερα ελληνιδα
Όταν λες βέρα Ελληνίδα, είναι τόσο Ελληνίδα όσο η Δέσποινα και η Νεφέλη;;;
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Την ειδα εχθες σε περασμα απο το 104 επι τουτου.
Σε φλαςμπακ μετα απο κουβεντα με τον zidane....
Προκειται για την κοπελα που εργαζοταν στο Πειραως 193, Λ.Α. 373 σαν Γαβριελλα. ;)
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Την ειδα εχθες σε περασμα απο το 104 επι τουτου.
Και στήθος βλέπω να έχει, γενικά η κοπέλα δεν παίζεται, απ' τις πιο ωραίες που έχουν περάσει ποτέ απ' το 104...
Σε φλαςμπακ μετα απο κουβεντα με τον zidane....
Προκειται για την κοπελα που εργαζοταν στο Πειραως 193, Λ.Α. 373 σαν Γαβριελλα. ;)
Πότε δούλευε εκεί; Κάτι μου θυμίζει σαν όνομα στο Πειραιώς 193 αλλά φωτογραφίες της δε νομίζω να είχα δει, μήπως είχε δουλέψει για λίγο; Γενικά τα δύο studio της αλυσίδας Πειραιώς 193 κ.λπ. έχουν βγάλει πολλά αστέρια σε εμφάνιση αλλά από υπηρεσίες συνήθως είναι άσ' τα να πάνε...
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Δηλαδη οπως τα λες, ειναι σκετη κολαση το κοριτσι !!!
Φίλε μου έτσι ακριβώς πρέπει να είναι...
despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
Φίλε μου έτσι ακριβώς πρέπει να είναι...
το κοριτσι ειναι κολαση.......................
και ο παραδεισος μαζι.............
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
το κοριτσι ειναι κολαση.......................
και ο παραδεισος μαζι.............
Κρίνοντας απ' αυτό που βλέπουν τα μάτια μου έτσι ακριβώς πρέπει να είναι... Θα την τσεκάρω κι από κοντά και θα την τιμήσω σύντομα θριαμβευτικά ;)
Με φουλ υπηρεσιες
Η αδυναμία μου δηλαδή
despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
Κρίνοντας απ' αυτό που βλέπουν τα μάτια μου έτσι ακριβώς πρέπει να είναι... Θα την τσεκάρω κι από κοντά και θα την τιμήσω σύντομα θριαμβευτικά ;)
καλησπερα αγορι σημερα περασες και δεν αξιωθηκες να πεις μια καλησπερα σαν δεν ντρεπεσαι...............
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Αλλαγές σε πρόσωπα βλέπω..Μακάρι να είναι προς το καλύτερο!!
Μέχρι στιγμής όσες καινούριες ήρθαν είναι φωτιά, απ' τις παλιές έμειναν η τρελάρα η Κέλλυ και η ΚΥΡΙΑ Μπέτυ (με "Κ" κεφαλαίο)!
gmakro
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2012
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Κανένα πύρκαυλο μοντελέ υπάρχει πλέον?Μέχρι στιγμής όσες καινούριες ήρθαν είναι φωτιά, απ' τις παλιές έμειναν η τρελάρα η Κέλλυ και η ΚΥΡΙΑ Μπέτυ (με "Κ" κεφαλαίο)!