Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Και εγώ θέλω μια προγραμματισμένη συνάντηση με την Κλαούντια, αν γίνεται φυσικά.
φυσικα και γινετε μαναρι ;)
Καλημερα. Θα ηθελα να κανω την ακολουθη ερωτηση. Το στουντιο προσφερει Λεσβιακο προγραμμα δηλαδη 2 κοριτσια απο το ιδιο στουδιο μαζι με την παρουσια μου στο ιδιο κρεββατι. Εχω μερικα βιτσια. Μου αρεσει παρα πολυ Ο Λεσβιακος ερωτας να κανουν τα 2 κοριτσια στην αρχη. Επειτα θα ηθεςλα να συμετεχω και εγω στο στο ερωτα ( ερωτικο τριγωνο ). Επειτα θελω να γλυψω τις μποτες των κοριτσιων και λιγες κλωτσιες στα αρχιδια απαλα και στο προσωπο απαλα. Επειτα θελω να με γαμησουν και τα 2 κοριτσια με το strapon τους πισω στον κωλο μου γιατι μου αρεσει παρα πολυ να με γαμανε οι γυναικες και να ειναι ξαπλωμενες ( αγκαλιασμενες ) απο πανω μου και να με γαμανε απο πισω και μου μιλανε γλυκολογα οτι ειμαι η γκομενιτσα τους και οτι τους αρεσει να με γαμανε και να με γλυφουν συγχρονως στο σβερκο, στο λαιμο και στα αυτια. Επισης θα ηθελα να ρωτησω ποσες ελληνιδες εχει το studio. Μου αρεσουν παρα πολυ οι ελληνιδες να τις γαμαω και να με γαμανε. Ο επιμενων ελληνικα. Μου αρεσει το ντοπιο πραγμα το ελληνικο.
τα ερωτικα παιχνιδια που σου αρεσουν ματια μου γινοντε απο ολες τις κοπέλες απλα αν δεν αλλαξει το υπαρχον νομικο καθεστως δεν υπαρχει δυστηχος περιπτωση να δουλεψουμε 2 ή και περισσοτερες κοπέλες ταυτοχρονα στο μαγαζι :-
αν γινει κατι τετοιο τωρα και μας ελενξει το μαγαζι καποια αρχη την επομενη μερα στα δικαστηρια η υπηρεσια μαζι με τις κοπέλες θα εχουν να αντιμετοπισουν μια καταδικαστικη ποινη φυλακισης (εξαγορασιμη μεν με μαυρισμα του ποινικου μητρωου δε) οποτε δεν υπαρχει μωρο μου κανενας λογος να μπουμε σε μια τετοια διαδικασια τι στιγμη μαλιστα που περισσοτερα εχουμε να χασουμε παρα να κερδισουμε ;)
Ελληνιδες στο μαγαζι ειμαστε οι Νανσυ, Αντζελα, Ευα και μαλλον μια καινουργεια κοπέλα που περιμενουμε ;)
ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΛΕΣΒΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ??? ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ??? ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΟΚ ...ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ??? ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1999 ΘΥΜΑΜΑΙ .....
δικιο εχεις κουκλι και καλα θυμασε ;)
τετοιο προγραμμα δεν υπαρχει τωρα
απλα αλλα χρονια τοτε με τους νομους ασαφεις και οχι τοσο συγκεκριμενους οπως τωρα, αλλα και με τελειος αλλη διευθηνση και ιδιοκτησια του τοτε μαγαζιου ;)
πολλα φιλακια