Επισκέπτης
Μια ποιο φιλικη τιμη δεν γινεται να μας κανεις?
ναι αλλα οχι αυτο το καιρο, γιατι εχω πολλα τρεχαματα :'(
ουτε κομωτηριο δεν προλαβα να παω σημερα και το ακυρωσα :'(
μονο τα νυχακια μου ποδια-χερια πηγα και εφτιαξα χθες
πολλα φιλακια
[/b]
ναι αλλα οχι αυτο το καιρο, γιατι εχω πολλα τρεχαματα :'(
ουτε κομωτηριο δεν προλαβα να παω σημερα και το ακυρωσα :'(
μονο τα νυχακια μου ποδια-χερια πηγα και εφτιαξα χθες
καλησπερα μωρο
μια χαρα ματια μου χαλαρωνω
πολλα φιλακια
www.bourdela.tv/content/view/627/225/]Το thread αυτό αναφέρεται στην καταχώρηση του σπιτιού στον κατάλογο[/url]
Επισκεψη 26/12 στην Φυλης 104. Προκειται για το τελευταιο "σπιτι" στο αδιεξοδο, τα αλλα δυο εχουν κλεισει απο καιρο. Ωρες λειτουργιας απο 14.00' εως 22.00', Αντζελα, ξανθια, "μετασκευασμενο" trans,πολυ καλων προδιαγραφων ομως, με ΕΥΡΩ 40 και κουλουρι και περισσοτερη ωρα. Το συνιστω ανεπιφυλακτα.
Truman ευχαριστώ πολύ αλλά το ωράριο το γνωρίζω, η ερώτηση αφορούσε την Άντζελα...δεν ισχυει. Οι ωρες λειτουργιας ειναι 09:00 - 06:00
πως πανε τα μαστορεματα;
Αντζελα το μαγαζι σου ηταν που ηταν στα τοπ 5, τωρα με την ανακαινηση θα ειναι εκτος συναγωνισμου.
Κατι για μαροκο ακουσα θα φερεις και τιποτα ομορφες αφρικανες;
Άντζελα ισχύει???
αντζελα ειδες το pm που σου εστελα;
Κοιτα με της συγκεκριμένες κυριες να "βγεις" δεν παιζει να της ομως κατι μπορει να γινειΗ Ευα και η Νανσυ ειναι 100% γυναικες. Συγνωμη για αυτην την ερωτηση.Επειδη βγαινω μονο με γυναικες.
Θελω μια απο εσας, Ευα ,η Νανσυ και εσυ να με ξεσκισει στο γαμησει απο πισω το εχω παρα πολυ αναγκη.
Η Ευα και η Νανσυ ειναι 100% γυναικες. Συγνωμη για αυτην την ερωτηση.Επειδη βγαινω μονο με γυναικες.
;) ;) ;)
οι φωτος της Κλαουντιας και τις Νικολ που μπηκαν πριν λιγες μερες
αν ξερει καποιος και μπορει (επειδη τα αρχεια μπορουν να κατεβουν μονο 10 φορες :'() να τις ξανανεβασει σε καποιο premium λογαριασμο (οπως ειχε κανει ο 669 :-*) με link που δεν σβηνοντε ας μας εξυπηρετησει και ας το κανει
πολλα φιλακια