Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Βλέπω Άντζελα δεν μας ξεχνάς και αφού το μαγαζί είναι κλειστό , μας ικανοποιείς με φωτο  ;)
Απορία. Οι κοπέλες γιατί δεν δείχνουν τα βυζιά τους? Αφού μερικές το έχουν το ατού αυτό. (πχ. Αλίνα )

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Βλέπω Άντζελα δεν μας ξεχνάς και αφού το μαγαζί είναι κλειστό , μας ικανοποιείς με φωτο  ;)
Απορία. Οι κοπέλες γιατί δεν δείχνουν τα βυζιά τους? Αφού μερικές το έχουν το ατού αυτό. (πχ. Αλίνα )

Οσο δε σας ξεχνω δε μας ξεχνατε και αντιστροφα μαναρι μου ;)
ετσι κι αλλιως ευκαιρια ειναι να σας βαλουμε ολες μας τις παλιες φωτογραφιες που δεν προκειτε να ξαναχρησιμοποιηθουνε ποτε ;)
αναλογα τη κοπέλα παντως γιαυτο που ρωτας :-
αυτες οι φωτος της Αλινας αλλωστε ειναι οι πρωτες της (που στις αρχες ολες μας ειμασταν καπως μαζεμενες :P) στις πιο προσφατες της που θα βαλω αργοτερα ειναι αρκετες που ειναι topless ;)
Παντως αν και αργησαμε το καταλαβαμε οτι θελετε καπως πιο αποκαλυπτικες φωτος και οι καινουργειες που θα βγαλουμε θα ειναι πολυ πιο τολμηρες χωρις φυσικα να ξεφυγουμε απο τα ορια ερωτικου-αισθησιακου με προστυχο που εχουμε βαλει ;)

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
΄Αμα δεν παίρνεις από αστεία γραμμένο στα @@αρια μου σε έχω! σοβαροφανή, σεμνότυφε, κομπλεξαρισμένε τύπε...δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις...για να μην σε κάνω κι υποφέρεις. Γκε γκε??

ξαναρωτάω. εσύ γέλασες;
να εξηγηθώ. το επάγγελμα που ασκούν οι συγκεκριμένες κοπέλλες δεν χαρακτηρίζει την υπόλοιπη ζωή τους, όπως ελπιζω και σένα, η μαλακία που πέταξες δεν σε χαρακτηρίζει, έτσι δεν είναι; δεν σε φωνάζουν μαλάκα;
εγώ στα @@ μου δεν σε γράφω, δεν θέλω να τα τιμωρήσω με τη γνωριμία σου.

"για να μην σε κάνω κι υποφέρεις" αυτό καλά θα είναι να μη το λες, σου πέφτω λίγο δύσκολος.

ingatio

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Γειά σου Αντζελα!
Super οι φωτο της Νανσυ αλλά πολυ θα ήθελα να υπήρχε μία και με το strapon της...

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Γειά σου Αντζελα!
Super οι φωτο της Νανσυ αλλά πολυ θα ήθελα να υπήρχε μία και με το strapon της...

Το ξερω ματια μου, καπου το αμελησαμε και εχουμε βγαλει φωτο με ζωνη μονο με την Ευα
Να εισαι συγουρος μαναρι ομως οτι η Νανσυ θα βγαλει 100% τετοιες φωτογραφιες ;)

Νικολ - Τζενη  :smitten: :smitten:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
μετα την ανακαίνιση θα πρεπει να βγαζουμε τα παπούτσια μας πριν μπουμε?

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
μετα την ανακαίνιση θα πρεπει να βγαζουμε τα παπούτσια μας πριν μπουμε?

:o :o :o :o :o
σε ενα μοντερνο οικο ανοχης θα μπαινετε βρε
οχι σε τζαμί :cheesy:
αν και το ολο concept της διακοσμησης με καμαρες,φαναρια,τοιχογραφιες,animal print υφασματα,μαξιλαρες θα θυμιζει κατι απο μαροκινο παλατι ;)
αντε σου ειπα και τις επιροες του διακοσμητη μας ;)

ingatio

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ωραία γιατί την εχω δει με strapon και είναι πολύ sexy!

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
ξαναρωτάω. εσύ γέλασες;
να εξηγηθώ. το επάγγελμα που ασκούν οι συγκεκριμένες κοπέλλες δεν χαρακτηρίζει την υπόλοιπη ζωή τους, όπως ελπιζω και σένα, η μαλακία που πέταξες δεν σε χαρακτηρίζει, έτσι δεν είναι; δεν σε φωνάζουν μαλάκα;
εγώ στα @@ μου δεν σε γράφω, δεν θέλω να τα τιμωρήσω με τη γνωριμία σου.

"για να μην σε κάνω κι υποφέρεις" αυτό καλά θα είναι να μη το λες, σου πέφτω λίγο δύσκολος.
καταρχήν δεν με χεις δει για να ξέρεις αν σου πέφτω ή μου πέφτεις δύσκολος. Εγώ πλάκα έκανα δεν έβρισα την δουλεία τους ούτε κάποια από αυτές....αν δεν έχεις το black humor στην ζωή σου ε τότε θα σαι κανά ξενέρωτο....

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
καταρχήν δεν με χεις δει για να ξέρεις αν σου πέφτω ή μου πέφτεις δύσκολος. Εγώ πλάκα έκανα δεν έβρισα την δουλεία τους ούτε κάποια από αυτές....αν δεν έχεις το black humor στην ζωή σου ε τότε θα σαι κανά ξενέρωτο....

Το "επεισόδιο" θεωρείται λήξαν και η ζωή συνεχίζεται....

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Παντως αν και αργησαμε το καταλαβαμε οτι θελετε καπως πιο αποκαλυπτικες φωτος και οι καινουργειες που θα βγαλουμε θα ειναι πολυ πιο τολμηρες χωρις φυσικα να ξεφυγουμε απο τα ορια ερωτικου-αισθησιακου με προστυχο που εχουμε βαλει ;)

καλημέρα Μπου-Μπου,
εγώ πιστευω οτι καλύτερο είναι να βγάζετε φωτογραφίες αισθησιακές και ερωτικές, με περιορισμένο γυμνό. Άλλωστε όποιος θέλει να δεί τσίτσιδες το δίκτυο είναι γεμάτο. Για εσάς το θέμα είναι οι φωτογραφίες να υπόσχονται όμορφες στιγμές στο δωμάτιο και όχι να δείχνουν απλά μια ωραία κοπέλα! :lheel:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
καλημέρα Μπου-Μπου,
εγώ πιστευω οτι καλύτερο είναι να βγάζετε φωτογραφίες αισθησιακές και ερωτικές, με περιορισμένο γυμνό. Άλλωστε όποιος θέλει να δεί τσίτσιδες το δίκτυο είναι γεμάτο. Για εσάς το θέμα είναι οι φωτογραφίες να υπόσχονται όμορφες στιγμές στο δωμάτιο και όχι να δείχνουν απλά μια ωραία κοπέλα! :lheel:
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Deadpool669

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Κριτικές
7
Like
48
Πόντοι
1
Αντζελα δε γινεται τισ φωτο  :tits2: απο καθε κοπελα που ανεβαζεισ να τισ βαζεις και ολες μαζι στο rapidshare οπως εκανες και σε κεινες με τα ποδαρακια ?  :dancing: 

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Αντζελα δε γινεται τισ φωτο  :tits2: απο καθε κοπελα που ανεβαζεισ να τισ βαζεις και ολες μαζι στο rapidshare οπως εκανες και σε κεινες με τα ποδαρακια ?  :dancing: 

απλα μωρε μαναρι ξερεις τι γινετε, εχω την εντυπωση οτι ετσι οπως τις ανεβαζω στο rapid το αρχειο μπορει να κατεβει μονο 10 φορες και μετα σταματαει η δυνατοτητα κατεβασματος :-

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten: :smitten:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
καλημέρα Μπου-Μπου,

συμφωνω μαναρι και εγω αλλα και ολες οι κοπέλες την ιδια αποψη εχουμε.
Βεβαια το γυμνο δεν ειναι απαραιτητο κακο, ισα ισα που ειναι και ομορφο αρκει να κρατηθουν καποιες λεπτες ισοροπιες που να του δωσουν αξια ;)
πχ αυτη η φωτο

παρολο που εχει γυμνο δεν μπορεις να την πεις πχ προστυχη, φτηνη ή οτιδηποτε αλλο αρνητικο κτλ εχει μια ποζα, ενα styling που κανει το γυμνο σωμα να αναδικνηει το ερωτισμο και τον αισθησιαμο του, και πραγματικα αν φοραγα το βρακακι μου η φωτογραφια ισως να μην ηταν τοσο πετυχημενη ;)

καλημερα pitsiriko :cheesy:

Deadpool669

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Κριτικές
7
Like
48
Πόντοι
1

απλα μωρε μαναρι ξερεις τι γινετε, εχω την εντυπωση οτι ετσι οπως τις ανεβαζω στο rapid το αρχειο μπορει να κατεβει μονο 10 φορες και μετα σταματαει η δυνατοτητα κατεβασματος :-

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten: :smitten:
Θες να τα ανεβασω εγω σε premium λογαριασμο που δε ληγει και να σου στειλω τα link να τα βαλεις κατω απο καθε κοπελα η οπου θες?

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Θες να τα ανεβασω εγω σε premium λογαριασμο που δε ληγει και να σου στειλω τα link να τα βαλεις κατω απο καθε κοπελα η οπου θες?

ναι αν μπορεις να το κανεις μια χαρα :cheesy:
και ειτε μου στελνεις το link και το βαζω εγω ειτε το βαζεις εσυ ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom