NIGHTRIDER1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Ευχαριστώ αγαπητέ συναγωνιστή!μη το παιρνεις απ'τα μουτρα το παιδι
Ευχαριστώ αγαπητέ συναγωνιστή!μη το παιρνεις απ'τα μουτρα το παιδι
Βλέπω Άντζελα δεν μας ξεχνάς και αφού το μαγαζί είναι κλειστό , μας ικανοποιείς με φωτο ;)
Απορία. Οι κοπέλες γιατί δεν δείχνουν τα βυζιά τους? Αφού μερικές το έχουν το ατού αυτό. (πχ. Αλίνα )
΄Αμα δεν παίρνεις από αστεία γραμμένο στα @@αρια μου σε έχω! σοβαροφανή, σεμνότυφε, κομπλεξαρισμένε τύπε...δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις...για να μην σε κάνω κι υποφέρεις. Γκε γκε??
μετα την ανακαίνιση θα πρεπει να βγαζουμε τα παπούτσια μας πριν μπουμε?
καταρχήν δεν με χεις δει για να ξέρεις αν σου πέφτω ή μου πέφτεις δύσκολος. Εγώ πλάκα έκανα δεν έβρισα την δουλεία τους ούτε κάποια από αυτές....αν δεν έχεις το black humor στην ζωή σου ε τότε θα σαι κανά ξενέρωτο....ξαναρωτάω. εσύ γέλασες;
να εξηγηθώ. το επάγγελμα που ασκούν οι συγκεκριμένες κοπέλλες δεν χαρακτηρίζει την υπόλοιπη ζωή τους, όπως ελπιζω και σένα, η μαλακία που πέταξες δεν σε χαρακτηρίζει, έτσι δεν είναι; δεν σε φωνάζουν μαλάκα;
εγώ στα @@ μου δεν σε γράφω, δεν θέλω να τα τιμωρήσω με τη γνωριμία σου.
"για να μην σε κάνω κι υποφέρεις" αυτό καλά θα είναι να μη το λες, σου πέφτω λίγο δύσκολος.
καταρχήν δεν με χεις δει για να ξέρεις αν σου πέφτω ή μου πέφτεις δύσκολος. Εγώ πλάκα έκανα δεν έβρισα την δουλεία τους ούτε κάποια από αυτές....αν δεν έχεις το black humor στην ζωή σου ε τότε θα σαι κανά ξενέρωτο....
Παντως αν και αργησαμε το καταλαβαμε οτι θελετε καπως πιο αποκαλυπτικες φωτος και οι καινουργειες που θα βγαλουμε θα ειναι πολυ πιο τολμηρες χωρις φυσικα να ξεφυγουμε απο τα ορια ερωτικου-αισθησιακου με προστυχο που εχουμε βαλει ;)
πολλα φιλακια
καλημέρα Μπου-Μπου,
εγώ πιστευω οτι καλύτερο είναι να βγάζετε φωτογραφίες αισθησιακές και ερωτικές, με περιορισμένο γυμνό. Άλλωστε όποιος θέλει να δεί τσίτσιδες το δίκτυο είναι γεμάτο. Για εσάς το θέμα είναι οι φωτογραφίες να υπόσχονται όμορφες στιγμές στο δωμάτιο και όχι να δείχνουν απλά μια ωραία κοπέλα!
Αντζελα δε γινεται τισ φωτο απο καθε κοπελα που ανεβαζεισ να τισ βαζεις και ολες μαζι στο rapidshare οπως εκανες και σε κεινες με τα ποδαρακια ?
καλημέρα Μπου-Μπου,
εγώ πιστευω οτι καλύτερο είναι να βγάζετε φωτογραφίες αισθησιακές και ερωτικές, με περιορισμένο γυμνό. Άλλωστε όποιος θέλει να δεί τσίτσιδες το δίκτυο είναι γεμάτο. Για εσάς το θέμα είναι οι φωτογραφίες να υπόσχονται όμορφες στιγμές στο δωμάτιο και όχι να δείχνουν απλά μια ωραία κοπέλα!
Θες να τα ανεβασω εγω σε premium λογαριασμο που δε ληγει και να σου στειλω τα link να τα βαλεις κατω απο καθε κοπελα η οπου θες?
απλα μωρε μαναρι ξερεις τι γινετε, εχω την εντυπωση οτι ετσι οπως τις ανεβαζω στο rapid το αρχειο μπορει να κατεβει μονο 10 φορες και μετα σταματαει η δυνατοτητα κατεβασματος :-
πολλα φιλακια
Θες να τα ανεβασω εγω σε premium λογαριασμο που δε ληγει και να σου στειλω τα link να τα βαλεις κατω απο καθε κοπελα η οπου θες?