χαχαχαχαχ
καπως ετσι γινετε μονο που εχουν τοση δουλεια και ειμαι τοσο απαιτητιτικη που δεν τους μενει χρονος για χαζεμα
πολλα φιλακια
πλακα πλακα πως ντυνεσαι οταν ειναι να πας στο μαγαζι τωρα που γινονται οι εργασιες;;
χαχαχαχαχ
καπως ετσι γινετε μονο που εχουν τοση δουλεια και ειμαι τοσο απαιτητιτικη που δεν τους μενει χρονος για χαζεμα
πολλα φιλακια
ολα τα παλια επιπλα τα δωρισαμε σε μια φτωχη οικογενεια ;)
πολλα φιλακια
πλακα πλακα πως ντυνεσαι οταν ειναι να πας στο μαγαζι τωρα που γινονται οι εργασιες;;
πότε ανοίγουμε;;;;
το μαγαζι θα το ανοιξει στην πρωτη βαρδια η πιο παλια κοπέλα στο μαγαζι η Ευα
πολλα φιλακια
απλα και καθημερινα ;)
σημερα φορουσα πχ ενα χαμηλοκαβαλο τζην, ενα polo μπλουζακι με v και τσοκαρα ;)
πολλα φιλακια
εγκαίνια ή κάτι ανάλογο??
απλά πράγματα...
κόψιμο κορδέλας από τον υπουργό πολιτισμού (για να μην λησμονούμε ότι αυτό που κάνει η Άντζελα δεν είναι ερωτική πράξη, αλλά τέχνη), πυροτεχνήματα, απευθείας σύνδεση με τηλεοπτικά κανάλια που θα καλύψουν σε παγκόσμια μετάδοση το γεγονός...έτσι...τόσο απλά!
καλησπέρα όμορφη.
επίσης μετά την ανακαίνιση και το αναμενόμενο αποτέλεσμα, εκτιμώ πως η ονομασία "στούντιο Φυλής 104" μόνο ως γεωγραφικός προσδιορισμός μπορεί να σταθεί. προτείνω, ωραία μου κυρία, μεσ΄ στα τόσα που άλλαξες να αλλάξεις και αυτό γιατί πλέον δεν είναι αρκετό για ονομασία του νέου σου μαγαζιού.
καλή ιδέα
Αλλά να ειναι κατι μοναδικο και πρωτοτυπο ρε παιδακι μου..
Τα περισσοτερα βαζουν στον τιτλο, ειτε διευθυνση ειτε κλισε λεξεις..
Στιψε το μυαλο σου αντζελα
(Παιζει βεβαια να εχεις κατι παραπανω τρεχαματα αν γινει αυτο
Υποθετω οτι το φυλης 104 ειναι το ονομα της επιχειρησης.. Αν αλλαξει πρεπει να ενημερωθουν εφοριες και τα συναφή )
Μπου-Μπου, πές μου οτι βάζεις την Νάνσυ, να μαστιγώνει τους εργάτες που κοιμούνται και θα έρθω άυριο πρωί-πρώι ντυμένος εργάτης για να την αράξω με το φραπεδάκι μου και να μήν κάνω τίποτα!!
αμε σε δει βρε η Νανσυ να καθεσε θα σε μαστιγωσει και σενα
Χαίρετε!!! Πως πάνε οι εργασίες?? Αναρωτιέμαι του μαστόρους τους πληρώνεις σε ευρώ ή θα τους πληρώσετε σε είδος με το πέρας των εργασιών???! ;)
΄Αμα δεν παίρνεις από αστεία γραμμένο στα @@αρια μου σε έχω! σοβαροφανή, σεμνότυφε, κομπλεξαρισμένε τύπε...δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις...για να μην σε κάνω κι υποφέρεις. Γκε γκε??πολύ καλό αστείο. εσύ γέλασες;