Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
Ειμαι καλα ειμαι πολυυυυυυυυυ καλααααααααα.......αφου τον εκανα να το βουλωσει το στομ; του....

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Σωστός ο zidane68, άλλαξα την υπογραφή μου λοιπόν να είναι πιο επίκαιρη...

Δέσποινα δεκτό αυτό που λες, εντάξει δεν ξαναγράφω σε αυτό το θρεντ. Εγώ ήθελα χθες απλώς να σε χαιρετήσω που ήρθες, αλλά εσύ μου κρατάς κακία, ντάξει δεν πειράζει... Τα πήρα λίγο και έγραψα 2-3 πράματα παραπάνω. Sorry λοιπόν...

Το σέβομαι το επάγγελμα που κάνεις, αλλά αυτό που δε σέβομαι σε σένα είναι η πολλή ηθικολογία για το τίποτα... "Δε θα του ξαναμιλήσω αυτού ποτέ, είναι ο μεγαλύτερος μαλάκας που έχω γνωρίσει" και τέτοια πολλά, όχι μόνο για το lagonisian.

Και μένα με έδιωξε 3-4 φορές και έλεγες ότι δε θέλεις να με ξαναδείς κι όμως με δεχόσουνα πίσω πολύ εύκολα. Εντάξει είναι δύσκολο να κάνεις αυτή τη δουλειά και η εξαπάτηση είναι μέσα στο παιχνίδι, το σέβομαι, απλώς μη λες τόσο εύκολα μεγάλα λόγια. Αυτό μου την έσπασε εμένα.

Επειδή όντως δεν ξέρω πως είναι να ιδρώνεις για να τρως ψωμί κι ακόμα και τώρα που δουλεύω το κάνω περισσότερο από χόμπι, δεν μπορώ να σε κατηγορήσω για τις μεθόδους της δουλειάς σου, αλλά σίγουρα θα σε εκτιμούσανε όλοι περισσότερο σαν άνθρωπο τουλάχιστον, αν δεν έλεγες τόσο μεγάλα λόγια.

Φιλικά πάντα...  :)

ΥΓ: υπόσχομαι ότι δεν ξαναγράφω στο θρεντ αυτό όσο καιρό δεν είμαι πελάτης εκεί (δηλάδη μάλλον για πάντα) και ας το σημειώσει κάποιος αυτό που γράφω για να δούμε αν θα το τηρήσω. Καλή συνέχεια σε όλους, φιλάκια Δέσποινα, θα κρατήσω τις ωραίες αναμνήσεις από σένα και μάλλον θα συνεχίσω να σε βλέπω στον ύπνο μου για καιρό!  :-*

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου μαγαζιού ή οι πουτάνες μιλάνε άσχημα σε πελάτες ή πρώην πελάτες. Αυτό συμβαίνει στο forum αλλά και στα pm...

ελα να σου πω κατι οταν καποιος με προσβαλλει δεν θα του πω και ευχαριστω ....δεν βριζω επειδη ετσι μιυ καβλωσε αλλα επειδη με προκαλλουν καλο απογευμα σου ευχομαι

Manager69

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
111
Like
906
Πόντοι
3.465
αληθεύει ότι θα έρθεις κατά το σεπτέμβρη στην πρωτευουσα?? Να προσέχετε τις φωτιές...καιγεται όλη η Ελλάδα. Κρίμα είναι...

Αν δεν υπάρξει κάποιο εμπόδιο θα κατέβω.
Από τη στιγμή που υπάρχουν ανεγκέφαλοι και μαλάκες και βάζουν φωτιές, τί να κάνεις;Μόνο αν υπάρξει παραδειγματική τιμωρία, θα σταματήσει αυτό το αίσχος.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Αν δεν υπάρξει κάποιο εμπόδιο θα κατέβω.
Από τη στιγμή που υπάρχουν ανεγκέφαλοι και μαλάκες και βάζουν φωτιές, τί να κάνεις;Μόνο αν υπάρξει παραδειγματική τιμωρία, θα σταματήσει αυτό το αίσχος.
Χτες βάλανε φωτια παλι κ στη γειτονιά μου αλλά ευτυχώς την  προλαβανε έγκαιρα...να δουμε στη Χίο τι θα γίνει...αντε με το καλό έλα κ να κάνουμε τα ωραία μας... ;)

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1

Δέσποινα δεκτό αυτό που λες, εντάξει δεν ξαναγράφω σε αυτό το θρεντ. Εγώ ήθελα χθες απλώς να σε χαιρετήσω που ήρθες, αλλά εσύ μου κρατάς κακία, ντάξει δεν πειράζει... Τα πήρα λίγο και έγραψα 2-3 πράματα παραπάνω. Sorry λοιπόν...

Το σέβομαι το επάγγελμα που κάνεις, αλλά αυτό που δε σέβομαι σε σένα είναι η πολλή ηθικολογία για το τίποτα... "Δε θα του ξαναμιλήσω αυτού ποτέ, είναι ο μεγαλύτερος μαλάκας που έχω γνωρίσει" και τέτοια πολλά, όχι μόνο για το lagonisian.

Και μένα με έδιωξε 3-4 φορές και έλεγες ότι δε θέλεις να με ξαναδείς κι όμως με δεχόσουνα πίσω πολύ εύκολα. Εντάξει είναι δύσκολο να κάνεις αυτή τη δουλειά και η εξαπάτηση είναι μέσα στο παιχνίδι, το σέβομαι, απλώς μη λες τόσο εύκολα μεγάλα λόγια. Αυτό μου την έσπασε εμένα.

Επειδή όντως δεν ξέρω πως είναι να ιδρώνεις για να τρως ψωμί κι ακόμα και τώρα που δουλεύω το κάνω περισσότερο από χόμπι, δεν μπορώ να σε κατηγορήσω για τις μεθόδους της δουλειάς σου, αλλά σίγουρα θα σε εκτιμούσανε όλοι περισσότερο σαν άνθρωπο τουλάχιστον, αν δεν έλεγες τόσο μεγάλα λόγια.

ΥΓ: υπόσχομαι ότι δεν ξαναγράφω στο θρεντ αυτό όσο καιρό δεν είμαι πελάτης εκεί (δηλάδη μάλλον για πάντα) και ας το σημειώσει κάποιος αυτό που γράφω για να δούμε αν θα το τηρήσω. Καλή συνέχεια σε όλους, φιλάκια Δέσποινα, θα κρατήσω τις ωραίες αναμνήσεις από σένα και μάλλον θα συνεχίσω να σε βλέπω στον ύπνο μου για καιρό!  :-*

τα ιδια και τα ιδια γραφεις σε βαρεθηκα πια.......να πας σε αυτες που σε σεβονται αν και εγω σου εχω φερθει ποολυ ωραια αλλα εσυ δεν το εχεις εκτιμησει ποτε.........

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470

μαζί μου συνεχεια ασχολείσαι, ποσο μαλακας είσαι... :jerking: :jerking: :jerking: :tickedoff: :tickedoff: :idiot:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
αν κάποιός ξέρει όλες τις πτυχές της ιστορίας ας κάτσει να γράψει ένα σενάριο για τηλεοπτική σειρά θα έκανε μεγάλη επιτυχία.

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
αν κάποιός ξέρει όλες τις πτυχές της ιστορίας ας κάτσει να γράψει ένα σενάριο για τηλεοπτική σειρά θα έκανε μεγάλη επιτυχία.
διαολε
DragonFacebookfront.png

:2funny: :2funny: :2funny: :zfuck:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
o σταματης πως και δεν συμμετεχει στην κουβεντα?  :think:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Καλημέρα ;)

τωρα το πρωι και μέχρι τις 17:00 στο studio Αλεξάνδρα + Νεφέλη + Νόρα  :smitten: :smitten: :smitten:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Πολλες καλημερες !!!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
καλησπέρα!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Aπόψετο βράδυ στο studio η Δέσποινα  :smitten:

μαζι της και η Μιχαέλα :smitten:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom