zidane68
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ναί...................................Αύτός μέ διέγραψέ ??
αλλά γιατί..................????????
Ναί...................................Αύτός μέ διέγραψέ ??
Ναί...................................
αλλά γιατί..................????????
Ειναι οπιστοδρομικος και εχει ταμπου, τι να κανουμε....Επειδή τού είπα να μέ γαμήση ....
Ειναι οπιστοδρομικος και εχει ταμπου, τι να κανουμε....
Αυριο γυριζω Αθηνα.
Κανονισε στουντιοτσαρκα οποτε μπορεις, μιας και οπως διαβασα σου εχεται που και που η ορεξη για τα "παλια"......
Καλησπέρα "president of ass bar"................καλησπέρα
τα σέβη μου σε zidane68 και Cheyenne
Καλησπέρα "president of ass bar"................
Οπως ανέφερε και ο cheyenne ετοιμάσου.
Εσενα ποτε να σε περιμενουμε ?
Ξαφνικά έγινες ΑΝΤΡΑΚΙ Ορέστη............?????????
έμαθες να λές την λέξη "[size=16pt]ΠΟΥΤΑΝΑ[/b][/size]"
Είναι δικαίωμα σου να έχεις τέτοιες απόψεις,αλλά θα ήταν καλύτερο να τις κρατάς για εσένα.....δεν γίνεσαι ΑΝΤΡΑΣ με αυτά που λές!!!!
Υ.Γ. Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος.
καλο χειμωνα σε ολη την παρεα ;)
Μπορεί μα μην είσαι του γούστου του..............Επειδή τού είπα να μέ γαμήση ....
Μπορεί μα μην είσαι του γούστου του..............
Εχει το δικαίωμα της επιλογής δεν μπορούμε να του το αφαιρέσουμε!!!!
φιλτατε βλέπω ότι συνεχιζεις να αναφέρεσαι στο όνομα μου χωρις να εχεις προκληθει η να είπα κάτι εγώ για σένα...δε βριστικα ποτέ με τη δέσποινα κ αν είπαμε κάτι παραπάνω το λύσαμε με αμοιβαίες εξηγήσεις κ απλή παράθεση γεγονότων...υπαρχει κ κάτι που λέγεται συγγνώμη κ αναγνώριση σφάλματος... ;)Μου ανάβουν τα λαμπάκια όταν διάβαζω τέτοια πράματα, αλλά τέλος πάντων...
Θα σχολιάσω μόνο το τελευταίο και θα την κάνω από την παρέα σας: Ευγεργετηθείς είναι κάποιος που του κάνουνε δώρα ας πούμε.
Εγώ κάτα ποια έννοια είμαι ευγερτηθείς, όταν σχεδόν κάθε φορά στο 104 μου κάνανε (έκανε) λίγότερα από όσα πλήρωνα;
Ας μου σκάγανε και μένα 150 και 200 ευρώ τη βδομάδα και ας με βρίζανε κιόλας, αλλά αντ' αυτού την άκουγα εγώ. Τι ευεγερσία είναι αυτή;
Δεν είμαι ευγερτηθέντας απλώς πρώην αγαπούλης που την πάτησε άγρια, δηλαδή μαλάκας.
Και πρόσεχε τις κουβέντες σου γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι έχει συμβεί μεταξύ 2 ανθρώπων, μην παίρνεις τόσο εύκολα το μέρος της μίας πλευράς.
Το ίδιο ισχύει φυσικά και για την περίπτωση του lagonisian, αν αναφέρεσαι και σε αυτόν...
Τώρα συγγνώμη για τις δημόσιες αναφορές για όλα αυτά, αλλά και τα βρισίδια lagonisian kavliaras δημόσια είχανε γίνει, κι απορώ για την ξαφνική αλλαγή, αν και δε θα έπρεπε για αυτά τα άτομα.
ΥΓ: Αχάριστος είμαι μόνο επειδή τόσο καιρό πήγαινα εκεί, ενώ άλλες κοπέλες πραγματικά με έχουνε ευγεργετήσει και τους φέρθηκα άσχημα. Κάτι ξανθούλες στο Γκάζι... Δε θα ξανασυμβεί αυτό...
φιλτατε βλέπω ότι συνεχιζεις να αναφέρεσαι στο όνομα μου χωρις να εχεις χωρίς η να είπα κάτι εγώ για σένα...δε βριστικα ποτέ με τη δέσποινα κ αν είπαμε κάτι παραπάνω το λύσαμε με αμοιβαίες εξηγήσεις κ απλή παράθεση γεγονότων...υπαρχει κ κάτι που λέγεται συγγνώμη κ αναγνώριση σφάλματος... ;)
μόνο οταν υπαρχει λόγος... ;)Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου μαγαζιού ή οι πουτάνες μιλάνε άσχημα σε πελάτες ή πρώην πελάτες. Αυτό συμβαίνει στο forum αλλά και στα pm...
Ορέστη σταματά να κανεις σαν απατημενη γκομενα κ γυρνά στα μπουρδελακια σου που απο ότι βλέπω περνάς μια χαρά κ άσε τα στούντιο για εκείνους που ξέρουν κ μπορούν να χειρίζονται καταστασεις. Οταν ωριμασεις τα ξαναλέμε...οκ τυπε εσυ ξερεις... εμενα παντως δε με καλυψες και μην περιμενεις να σε συγχωρεσω ποτε μετα κι απο αυτα τα τελευταια σου...
δεν προκειται να σε ξαναναφερω, μην ανησυχεις...
ο zidane ουτως η αλλως δεν αναφεροταν σε σενα μαλλον, αλλα στο ποσο αχαριστος ημουνα εγω με τη Δεσποινα...
να μην το συνεχισουμε εδω και σπαναρουμε ασυστολα. αν νιωθεις την αναγκη να πεις κατι αλλο, στειλε pm. αν δεν τη νιωθεις, τελειωσε εδω.
στο κατω κατω ειτε μου ελεγες οτι τα βρηκατε με τη Δεσποινα ειτε οχι, δεν ειναι κατι που με αφορα και οσο αφορα το παρελθον ξερω πολυ καλα τι κουβεντες ειχατε ανταλλαξει τοτε, γιατι και οι 2 μου τις ειχατε αναφερει...
καλη σου μερα
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου μαγαζιού ή οι πουτάνες μιλάνε άσχημα σε πελάτες ή πρώην πελάτες. Αυτό συμβαίνει στο forum αλλά και στα pm...
ήθελες ψυχαγωγία και τσάμπα μάλιστα? ορίστε αγαπητέ Taftaar