lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
γιατί γελάς ταρτουφε??
γιατί γελάς ταρτουφε??
καλημέρα φίλτατε κερβερα...τα σέβη μου!ήθελες ψυχαγωγία και τσάμπα μάλιστα? ορίστε αγαπητέ Taftaar
τα σέβη μου και την καλημέρα μου
Ορέστη σταματά να κανεις σαν απατημενη γκομενα κ γυρνά στα μπουρδελακια σου που απο ότι βλέπω περνάς μια χαρά κ άσε τα στούντιο για εκείνους που ξέρουν κ μπορούν να χειρίζονται καταστασεις. Οταν ωριμασεις τα ξαναλέμε...
Βρε παιδιά, πάλι τα ίδια αρχίσαμε;δε βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια;
Ήθελα νά'ξερα, ποιόν ενδιαφέρουν όλα αυτά.Αυτός είναι ο σκοπός αυτού του θρεντ;να κατηγορεί και να βρίζει ο ένας τον άλλο;
καλημέρα αγαπητέ, καλή εβδομάδα, και μη χειρότερακαλημέρα φίλτατε κερβερα...τα σέβη μου!
καλημερα και τα δικα μου σεβη ;)ήθελες ψυχαγωγία και τσάμπα μάλιστα? ορίστε αγαπητέ Taftaar
τα σέβη μου και την καλημέρα μου
καλημέρα μάνατζερ...μονος του βριζεται κ ανακινει τα θέματα.εγω απλά διορθώνω τα κακκως κειμενα...τι λέει το νησί?? ;)Βρε παιδιά, πάλι τα ίδια αρχίσαμε;δε βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια;
Ήθελα νά'ξερα, ποιόν ενδιαφέρουν όλα αυτά.Αυτός είναι ο σκοπός αυτού του θρεντ;να κατηγορεί και να βρίζει ο ένας τον άλλο;
πολύς σεβασμός έχει πεσει...καλημερα και τα δικα μου σεβη ;)
στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί... ;)Και συ σταματα να το παιζεις τοσο cool και ανετος και να κανεις τον καλο φιλο σε ολους.
Υπαρχει κατι που ειναι χειροτερο απο το να σε προδωσει γκομενα, ποσο μαλλον πουτανα, και ειναι το να σε προδωσει καποιος που το παιζει φιλος σου.
Οταν ωριμασεις και μαθεις να εισαι σωστος φιλος, τοτε μπορει και να τα ξαναπουμε, αλλα δεν το βλεπω... Εσυ δεν προκειται να αλλαξεις ΠΟΤΕ.
καλημερα καυλιαρα!! τι κανείς??ορεστη απο την στιγμη που δεν πατας εδω το ποδι σου δεν εχεις δικαιωμα να γραφεις στο δικο μας θρεντ και να μας λες οτι πηγα σε μια και εγραψα κριτικη και το ενα και το αλλο...οκ σε παρακαλω εξαφανησου απο εδω ενοχλης ποτε θθα το καταλαβεις γαμω την πουτανα μου μεσα εξω....
ειμαι πουτανα και μπραβο δεν εκλεψα δεν σκοτωσα οκ???????τα βγγαζω με τον ιδρωτα μου και το κοπο μου τα λεφτα κατι που εσυ δεν γννωριζεις τι ππαει να πει να ιδρωνεις για να βγαζεις το ψωμι που τρως......
καλώς την πέτρα του σκανδάλου
καλώς την πέτρα του σκανδάλου
[/δέσποινα]η δεσποινα είναι σκάνδαλο από μόνη της
ΣΩΣΤΟΣΣΣΣΣ!!!!Καλησπέρα Μάκη και Λαγέ.
Απ'το να ξανασχολείστε με τον Ορέστη, υπάρχει κάτι πολύ καλύτερο που μπορείτε να κάνετε.Να μην ασχολείστε καθόλου.Έτσι δε συνεχίζεται το παραμυθάκι.
Έλεος πια.Δε θέλουμε την Ορεστιάδα Νο 2.
καλημέρα μάνατζερ...μονος του βριζεται κ ανακινει τα θέματα.εγω απλά διορθώνω τα κακκως κειμενα...τι λέει το νησί?? ;)
αληθεύει ότι θα έρθεις κατά το σεπτέμβρη στην πρωτευουσα?? Να προσέχετε τις φωτιές...καιγεται όλη η Ελλάδα. Κρίμα είναι...Πάμε προς το τέλος της σεζόν.Από εδώ και στο εξής θα αδειάζει σιγά-σιγά.