Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Manager69

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
111
Like
906
Πόντοι
3.465
Βρε παιδιά, πάλι τα ίδια αρχίσαμε;δε βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια;
Ήθελα νά'ξερα, ποιόν ενδιαφέρουν όλα αυτά.Αυτός είναι ο σκοπός αυτού του θρεντ;να κατηγορεί και να βρίζει ο ένας τον άλλο;

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Ορέστη σταματά να κανεις σαν απατημενη γκομενα κ γυρνά στα μπουρδελακια σου που απο ότι βλέπω περνάς μια χαρά κ άσε τα στούντιο για εκείνους που ξέρουν κ μπορούν να χειρίζονται καταστασεις. Οταν ωριμασεις τα ξαναλέμε...

Και συ σταματα να το παιζεις τοσο cool και ανετος και να κανεις τον καλο φιλο σε ολους.

Υπαρχει κατι που ειναι χειροτερο απο το να σε προδωσει γκομενα, ποσο μαλλον πουτανα, και ειναι το να σε προδωσει καποιος που το παιζει φιλος σου.

Οταν ωριμασεις και μαθεις να εισαι σωστος φιλος, τοτε μπορει και να τα ξαναπουμε, αλλα δεν το βλεπω... Εσυ δεν προκειται να αλλαξεις ΠΟΤΕ.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Ήθελα νά'ξερα, ποιόν ενδιαφέρουν όλα αυτά.Αυτός είναι ο σκοπός αυτού του θρεντ;να κατηγορεί και να βρίζει ο ένας τον άλλο;

as.manager αστους ρε συ να γελάμε και λίγο :grin:

Υ.Γ τα σέβη μου.....επίσης τον αδερφό σου είχα δεις τις προάλλες με έψαχνε :grin:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
καλημέρα μάνατζερ...μονος του βριζεται κ ανακινει τα θέματα.εγω απλά διορθώνω τα κακκως κειμενα...τι λέει το νησί?? ;)

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
ορεστη απο την στιγμη που δεν πατας εδω το ποδι σου δεν εχεις δικαιωμα να γραφεις στο δικο μας θρεντ και να μας λες οτι πηγα σε μια και εγραψα κριτικη και το ενα και το αλλο...οκ σε παρακαλω εξαφανησου απο εδω ενοχλης ποτε θθα το καταλαβεις γαμω την πουτανα μου μεσα εξω....

ειμαι πουτανα και μπραβο δεν  εκλεψα δεν σκοτωσα οκ???????τα βγγαζω με τον ιδρωτα μου και το κοπο μου τα λεφτα κατι που εσυ δεν γννωριζεις τι ππαει να πει να ιδρωνεις για να βγαζεις το ψωμι που τρως......

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Και συ σταματα να το παιζεις τοσο cool και ανετος και να κανεις τον καλο φιλο σε ολους.

Υπαρχει κατι που ειναι χειροτερο απο το να σε προδωσει γκομενα, ποσο μαλλον πουτανα, και ειναι το να σε προδωσει καποιος που το παιζει φιλος σου.

Οταν ωριμασεις και μαθεις να εισαι σωστος φιλος, τοτε μπορει και να τα ξαναπουμε, αλλα δεν το βλεπω... Εσυ δεν προκειται να αλλαξεις ΠΟΤΕ.
στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί... ;)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
ορεστη απο την στιγμη που δεν πατας εδω το ποδι σου δεν εχεις δικαιωμα να γραφεις στο δικο μας θρεντ και να μας λες οτι πηγα σε μια και εγραψα κριτικη και το ενα και το αλλο...οκ σε παρακαλω εξαφανησου απο εδω ενοχλης ποτε θθα το καταλαβεις γαμω την πουτανα μου μεσα εξω....

ειμαι πουτανα και μπραβο δεν  εκλεψα δεν σκοτωσα οκ???????τα βγγαζω με τον ιδρωτα μου και το κοπο μου τα λεφτα κατι που εσυ δεν γννωριζεις τι ππαει να πει να ιδρωνεις για να βγαζεις το ψωμι που τρως......
καλημερα καυλιαρα!! :fuck1: τι κανείς??

Manager69

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
111
Like
906
Πόντοι
3.465
Καλησπέρα Μάκη και Λαγέ.
Απ'το να ξανασχολείστε με τον Ορέστη, υπάρχει κάτι πολύ καλύτερο που μπορείτε να κάνετε.Να μην ασχολείστε καθόλου.Έτσι δε συνεχίζεται το παραμυθάκι.
Έλεος πια.Δε θέλουμε την Ορεστιάδα Νο 2.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Καλησπέρα Μάκη και Λαγέ.
Απ'το να ξανασχολείστε με τον Ορέστη, υπάρχει κάτι πολύ καλύτερο που μπορείτε να κάνετε.Να μην ασχολείστε καθόλου.Έτσι δε συνεχίζεται το παραμυθάκι.
Έλεος πια.Δε θέλουμε την Ορεστιάδα Νο 2.
ΣΩΣΤΟΣΣΣΣΣ!!!!

Manager69

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
111
Like
906
Πόντοι
3.465
καλημέρα μάνατζερ...μονος του βριζεται κ ανακινει τα θέματα.εγω απλά διορθώνω τα κακκως κειμενα...τι λέει το νησί?? ;)

Πάμε προς το τέλος της σεζόν.Από εδώ και στο εξής θα αδειάζει σιγά-σιγά.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Πάμε προς το τέλος της σεζόν.Από εδώ και στο εξής θα αδειάζει σιγά-σιγά.
αληθεύει ότι θα έρθεις κατά το σεπτέμβρη στην πρωτευουσα?? Να προσέχετε τις φωτιές...καιγεται όλη η Ελλάδα. Κρίμα είναι...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom