Επισκέπτης
Μπακάλη βγάζεις μια απαράδεκτη κακία για την Άντζελα.
Εἶναι ὁ φθόνος διὰ τοὺς ἰδιοκτήτας ἐπιχειρήσεων οἱ ὁποῖοι προέβησαν εἰς ἐπιτυχημένον ... reengineering.
Μπακάλη βγάζεις μια απαράδεκτη κακία για την Άντζελα.
Διότι λαμβάνετε... 3 σὲ 1 .
τι να ρωτησω φιλε μου.....σιγουρα ειναι επιλογη της απλα σε μια τετοια κριση απο 50 να το παει 70 το απλο προγραμα δεν ειναι και οτι καλυτερο....απλα εκανα την ερωτηση εδω μηπως καποιος ηξερε το λογο....
Εἶναι ὁ φθόνος διὰ τοὺς ἰδιοκτήτας ἐπιχειρήσεων οἱ ὁποῖοι προέβησαν εἰς ἐπιτυχημένον ... reengineering.
Ταπεινή μου άποψη ότι πρέπει να απευθυνθείς καί στην ίδια άν πραγματικά θέλεις μια πλήρη καί τεκμηριωμένη απάντηση καί όχι απλά τις υποκειμενικές απόψεις μόνο απο εμάς εδώ μέσα !τι να ρωτησω φιλε μου.....σιγουρα ειναι επιλογη της απλα σε μια τετοια κριση απο 50 να το παει 70 το απλο προγραμα δεν ειναι και οτι καλυτερο....απλα εκανα την ερωτηση εδω μηπως καποιος ηξερε το λογο....
τι να ρωτησω φιλε μου.....σιγουρα ειναι επιλογη της απλα σε μια τετοια κριση απο 50 να το παει 70 το απλο προγραμα δεν ειναι και οτι καλυτερο....απλα εκανα την ερωτηση εδω μηπως καποιος ηξερε το λογο....
Τελικά Δεσποινιώ ή ...έκπληξη έχει να κάνει με την ...πίσω πόρτα ή όχι ?καλησπερααααα αγοριαααααααααα και κοριτσια τι μου κανετε????? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
υ.γ. τα βυζια μου δεν προκειται να τα πειραξω ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....................
αλλη ειναι η εκπληξη.......
χει δεσποινακη σε ψαχνει το σταματακηΗ Αντζελα ειναι μια ΣΤΑΡ για αυτο παιρνει 70........μπου μου μια ΣΤΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡ αξιζει ολαααα τα λεφτασαα αστους να λενε εισαι θεααααααα.....συνεχισε ετσι!!!!!!!!!!φιλουθκια πολλααααα....
χωρις κακιουλες απλα για την μαθηση: ετυμολογια : καλησπερα <καλη + εσπερα ...χαιρετισμος που απευθυνεται απο το μεσημερι και μετα απο το απογευμα εως το βραδυ...Κακιούλες μεγάλε ! καί χαίρεται τότε πότε λέμε ? τα ξημερώματα μήπως ? καί καλό απόγευμα ? το πρωί ? θα σε συμβούλευα πρίν να αμολάς αυτά τα περί ημιμάθειας καί αμάθειας να διαβάσεις καί λίγο Λεξικό Μπαμπινιώτη γιατί διαφορετικά θα πρέπει να δείς τον καθρέπτη καί θα δείς ποιός είναι ό ημιμαθής !
Καλημέρα άγαπητέ.. ;) amniziake.
Ορέστη είναι πολύ της μόδας τελευταία τό «συνειδησιακό πρόβλημα»
Πρεπει να ύπαρχει όριο για τό πόσες φορές μπορεί κάποιος να άποχωρήση.
Δύο είναι ύπεραρκετές.
Τελικά Δεσποινιώ ή ...έκπληξη έχει να κάνει με την ...πίσω πόρτα ή όχι ?
καλα ορεστη επρεπα να παιζα στοιχημα οτι θα ξαναποσταρες μεσα σε 2 μερες μετα το αποχεραιτιστηριο μυνημα
και ειχε και καλι αποδοση γαμω
Κατι μου λεει οτι ο boyfriend θα την μαθει να χρησιμοποιει το κολαρακι της!!!
Βγαλτε και σε εμενα, χαρτακι προτερεοτητας !!!Άμα είναι να δώσει κωλαράκι η Δέσποινα να πάρουμε σειρά από τώρα...
ρε συ stam-ακο ας ρωταγες, θα στο ελεγα να πας να το παιξεις
παντως επιστροφη στο στουντιο μην παιξεις οτι αποδοση και να δινει, εχουνε ειπωθει κουβεντες τοσο χοντρες που απλα δεν παιζει να συμβει...