Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Φωτογραφίες Αλίκης υπάρχουν?
καλησπερααααα αγοριαααααααααα και κοριτσια τι μου κανετε????? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
υ.γ. τα βυζια μου δεν προκειται να τα πειραξω ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....................
αλλη ειναι η εκπληξη.......
καλησπερααααα αγοριαααααααααα και κοριτσια τι μου κανετε????? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
υ.γ. τα βυζια μου δεν προκειται να τα πειραξω ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....................
ΚΑτ'αρχάς στίς 12,42 μ.μ. δεν λένε καλησπέρα αλλά καλημέρα ή έστω χαίρεται ! αφού λοιπόν δεν πρόκειται να πειράξεις τα βυζούδια σου να υποθέσω ότι ή ...έκπληξη έχει ίσως να κάνει με την ...πίσω πόρτα ?καλησπερααααα αγοριαααααααααα και κοριτσια τι μου κανετε????? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ΚΑτ'αρχάς στίς 12,42 μ.μ. δεν λένε καλησπέρα αλλά καλημέρα ή έστω χαίρεται ! αφού λοιπόν δεν πρόκειται να πειράξεις τα βυζούδια σου να υποθέσω ότι ή ...έκπληξη έχει ίσως να κάνει με την ...πίσω πόρτα ?
προς ενημερωση σου μετα τις 12:00 λενε παντα καλησπερα...ετσι για να μαθαινουμε σωστα...η δεσποινα καλα τα ειπε...η ημιμαθεια χειροτερα της αμαθειας...ΚΑτ'αρχάς στίς 12,42 μ.μ. δεν λένε καλησπέρα αλλά καλημέρα ή έστω χαίρεται ! αφού λοιπόν δεν πρόκειται να πειράξεις τα βυζούδια σου να υποθέσω ότι ή ...έκπληξη έχει ίσως να κάνει με την ...πίσω πόρτα ?
προς ενημερωση σου μετα τις 12:00 λενε παντα καλησπερα...ετσι για να μαθαινουμε σωστα...η δεσποινα καλα τα ειπε...η ημιμαθεια χειροτερα της αμαθειας...
προς ενημερωση σου μετα τις 12:00 λενε παντα καλησπερα...ετσι για να μαθαινουμε σωστα...η δεσποινα καλα τα ειπε...η ημιμαθεια χειροτερα της αμαθειας...
Καλησπερα παιδια....κανοντας ενα περασμα απο το στουντιο μου ανακοινωσαν τα προγραματα λεγοντας μου οτι η αντζελα αρχιζει απο 70 ευρω το προγραμα της....μπορω να μαθω γιατι αυτη η τεραστια διαφορα ????
Έτσι και είχε 50 και η Άντζελα οι άλλες στη βάρδια, θα μέναν αγαμητες και μετά δεν θα έκανε καμιά, βάρδια μαζί της.
Με το ακριβότερο εισιτήριο για πάρτη της βαστάει τις ισορροπίες!
Καλησπερα παιδια....κανοντας ενα περασμα απο το στουντιο μου ανακοινωσαν τα προγραματα λεγοντας μου οτι η αντζελα αρχιζει απο 70 ευρω το προγραμα της....μπορω να μαθω γιατι αυτη η τεραστια διαφορα ????
δηλαδη αρχηγε μου τοσο καιρο που δουλευε με 50 οπως οι αλλες κοπελες τι εγινε....λεσ να μπηκε χρηματιστηριο και να αυξηθηκε η μετοχη της???Έτσι και είχε 50 και η Άντζελα οι άλλες στη βάρδια, θα μέναν αγαμητες και μετά δεν θα έκανε καμιά, βάρδια μαζί της.
Με το ακριβότερο εισιτήριο για πάρτη της βαστάει τις ισορροπίες!
Διότι λαμβάνετε... 3 σὲ 1 .
Γιατί δεν ρωτάς καί την ίδια ?δηλαδη αρχηγε μου τοσο καιρο που δουλευε με 50 οπως οι αλλες κοπελες τι εγινε....λεσ να μπηκε χρηματιστηριο και να αυξηθηκε η μετοχη της???