therion1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 43
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Αιγιάλη ελεύθερο κάμπιγκ καλοκαίρι '82 ! αξέχαστες μέρες .
82? Πολυ παλια.!Απο τοτε εχουν αλλαξει πολλα πράματα στο νησι.Δεν έχεις ξαναπάει από τότε;
Δέν έτυχε αλλά καί δεν το επιδίωξα επειδή έχω τις αναμνήσεις μου απο τότε , όχι απαραίτητα με γκόμενα καί τέτοια αλλά 30 χρόνια πίσω είναι αυτά φίλε !82? Πολυ παλια.!Απο τοτε εχουν αλλαξει πολλα πράματα στο νησι.Δεν έχεις ξαναπάει από τότε;
Ρε φίλε,πέρα από το ότι γράφεις σαν να είσαι από το μαγαζί θα σου πω τα εξης.Όταν λες οτι μπορουμε να γαμησουμε κι οποια θελουμε,εννοεις δωρεάν?Οχι φυσικα.Να παω σ ενα παρτυ που δεν με ξερει κανεις και δεν ξερω κανεναν,να βλεπω κι αλλους να ξερογλυφονται με τις γκομενες,γιατι?Φυσικά και μπραβο στο μαγαζι για τετοια events αλλα μην ξεχνας οτι ειναι ενας οικος ανοχης που παει ο κοσμος για να κανει σεξ κι οχι να κανει φιλους και να βγαλει γκομενες.Αν θελω να παω εκει για σεξ,θα παω και χωρις να ειναι μερα παρτυ.Ετσι οπως το γραφεις,μονο συγνωμη δεν ζητας να σου πουμε για τις απουσιες!
Σωστό αλλά πάλι ό γέρο κόκκορας έχει το (βαρβάτο)ζουμί !!!Σσσσσσς, προδίδεις την ηλικία σου...
Βρε εχεις παει και εσυ Αμοργο;Στο καλλιστο παντως το παγωτο δεν τρωγεται,ειναι απαισιο!
Καλησπέρα αγάπη μου τι κανεις πως τα πας με τι ζεστη, :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*καλησπερα και σε σενα!!!!!
Καλησπέρα αγάπη μου τι κανεις πως τα πας με τι ζεστη, :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλησπέρα σε όλους !
xaxaxaxaxxaxaxxaxa μια χαρά περνάς ,,σε ζηλεύωμια χαρα τα παω ειμαι στην ανδρο με την ταμπλετα μου και χαζευω το σαιτ και διαφορα ατακτα κωλαρακια που βολταρουν στην παραλια!!!!!!!!!!
για σου αγάπη μου τι μου κανεις ,,,Hello Νεφελούκο !
xaxaxaxaxxaxaxxaxa μια χαρά περνάς ,,σε ζηλεύω
αμα θες ελα εχω μεγαλο δωματιο με ολες τις ανεσεις φατσα θαλασσα !!!!!!!! θα περασουμε ομορφα και μην παει ο νους σου σε κακο φιλικα στο προτινω , να κανουμε τις βουτιες μας τα φαγητα μας τα μπαρακια μας και τελος ...!!! για σεξ και τετοια ουτε λογος μονο φιλικα!!!!!!
Με το συμπάθειο αλλά " φιλικά " γίνεται το καλύτερο πήδημα !! one night stand χωρίς άγχος καί δεσμεύσεις !
φιλε δεν το χει ο λαρι,τον βλεπω να την ταιζει τσαμπα και να μην γαμαειΜε το συμπάθειο αλλά " φιλικά " γίνεται το καλύτερο πήδημα !! one night stand χωρίς άγχος καί δεσμεύσεις !
με όλη μου την χαρά θα ερχομουνα όμως δυϊστικός δουλεύω,,,,μόλις ξύπνησα και δεν είμαι καλά το κεφάλι μου πονάει γιατί τα ήπια κθες ,,,,,,,,και δυϊστικός θα κάνω ένα μπάνιο και δουλειά μετάαμα θες ελα εχω μεγαλο δωματιο με ολες τις ανεσεις φατσα θαλασσα !!!!!!!! θα περασουμε ομορφα και μην παει ο νους σου σε κακο φιλικα στο προτινω , να κανουμε τις βουτιες μας τα φαγητα μας τα μπαρακια μας και τελος ...!!! για σεξ και τετοια ουτε λογος μονο φιλικα!!!!!!
με όλη μου την χαρά θα ερχομουνα όμως δυϊστικός δουλεύω,,,,μόλις ξύπνησα και δεν είμαι καλά το κεφάλι μου πονάει γιατί τα ήπια κθες ,,,,,,,,και δυϊστικός θα κάνω ένα μπάνιο και δουλειά μετά
βρε καλα τα λες γιαυτους που πηδανε εγω νο κουκου!!!!!!!!!!