Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
με όλη μου την χαρά θα ερχομουνα όμως δυϊστικός δουλεύω,,,,μόλις ξύπνησα και δεν είμαι καλά το κεφάλι μου πονάει γιατί τα ήπια  κθες ,,,,,,,,και δυϊστικός  θα κάνω ένα μπάνιο και δουλειά μετά

νεφελη φανταζομαι οτι ετοιμαζεις βαλιτσες για να μην απαντας???????

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
παντως νεφελακι φανταζομαι πως θα ηταν αν δεν ηταν με ολη σου την χαρα!!!!!!!!!!!!!!!!

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
με όλη μου την χαρά θα ερχομουνα όμως δυϊστικός δουλεύω,,,,μόλις ξύπνησα και δεν είμαι καλά το κεφάλι μου πονάει γιατί τα ήπια  κθες ,,,,,,,,και δυϊστικός  θα κάνω ένα μπάνιο και δουλειά μετά

Καλησπερα ομορφουλα  :-* :-*

το δυϊστικος τι σημαινει?  :grin:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Καλησπερα ομορφουλα  :-* :-*

το δυϊστικος τι σημαινει?  :grin:
το δυιστικος σημαινει οτι φιλε λαρυ παρε τον μπουλο ομορφα και ωραια !!!! αλλα μου αρεσει οτι με ειπε και αγαπουλα σημερα στην καλησπερα της!!!!!!!

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
το δυιστικος σημαινει οτι φιλε λαρυ παρε τον μπουλο ομορφα και ωραια !!!! αλλα μου αρεσει οτι με ειπε και αγαπουλα σημερα στην καλησπερα της!!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
νοου χαρμ νταν... :grin:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
εφαγες γλυκα βρε απο το καλλιστο στη χωρα? :cheesy:

Βλεπω  ολα τα ξερεις.Εννοειται πως εφαγα τετοια γλυκα δεν βρισκεις πουθενα και αξιζει μια επισκεψη στο εν λογω ειδικα για τους λατρεις

Στο καλλιστο παντως το παγωτο δεν τρωγεται,ειναι απαισιο!

Θα διαφωνισω ειναι εξαιρετικο απλα ειναι σπιτικο οπως λεει και η αντζελα και ισως αυτο να φταει.

οι μονες μου ενστασεις για το μερος ειναι το φαγητο που στο συνολο του ειναι λιγο πολυ μετριοτητα και οι τουριστικες υποδομες που ειναι ανυπαρκτες :-
καταλλα ειναι απο τα ωραιοτερα νησια που εχω παει και καποια στιγμη θα ξαναπαω  ;)

Οσον αφορα το φαι δεν ξερω που εφαγες αλλα εχει μαγαζακια με εξαιρετικο φαγητο.Οσον αφορα τις υποδομες θα συμφωνησω αλλα το νησι αντζελα δεν ειναι για πολλα πολλα ειναι για ξεκουραση οποτε περνανε σε δευτερη μοιρα κατα την γνωμη μου.Παντως οσοι εχουν παει ξαναπηγαν οχι γιατι το νησι εχει να επιδειξει κατι συγκεκριμενο ουτε εχει φοβερες παραλιες αλλα εχει αυτο το κατι που σε τραβαει και θες να το επισκεφθεις παλι.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Οσον αφορα το φαι δεν ξερω που εφαγες αλλα εχει μαγαζακια με εξαιρετικο φαγητο.Οσον αφορα τις υποδομες θα συμφωνησω αλλα το νησι αντζελα δεν ειναι για πολλα πολλα ειναι για ξεκουραση οποτε περνανε σε δευτερη μοιρα κατα την γνωμη μου.Παντως οσοι εχουν παει ξαναπηγαν οχι γιατι το νησι εχει να επιδειξει κατι συγκεκριμενο ουτε εχει φοβερες παραλιες αλλα εχει αυτο το κατι που σε τραβαει και θες να το επισκεφθεις παλι.

ελα βρε συ μαζι με τα 2 νησακια το ενα απεναντι στον αγιο παυλο και το αλλο στη καλοταρισσα πανω απο 20 διαφορετικες παραλιες εχει ;)
και 10 μερες να κατσει καποιος δεν τις προλαβαινει ολες (εγω τις εχω κανει ολες :sunglasses:)

Τωρα και μέχρι τις 23:00 Eλένη + Πάμελα + Μαρίνα  :smitten: :smitten: :smitten:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Kαλημέρα ;)

μέχρι τις 17:00 στο studio Πάμελα + Μπέτυ + Αλεξάνδρα  :smitten: :smitten: :smitten:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τι θα γινει θα παει καθολου διακοπες η δεσποινα ή ολο θα γαμιεται  :fuck2:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Λοιπον παιδακια, καλη συνεχεια στην μπουρδελοπαρεα σας. Χαρηκα που σας γνωρισα.

Εγω ειλικρινα ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ, να πληρωνω και να μην περναω καλα, ειδικα στο Φ104 που πηγαινω τοσο καιρο και εχω σκασει τοσα λεφτα.

Εχω τα καλυτερα αισθηματα για τα περισσοτερα απο τα κοριτσια εκει, ακομα και για τη despi που πολυ με εχει στεναχωρεσει γενικα, αλλα απλα ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΠΙΑ.

Και το βαρεθηκα πιστεψτε με ειναι πολυ πιο οριστικο απο το πληγωθηκα, θυμωσα, στεναχωρεθηκα η οτιδηποτε αλλο.

Δεν ξερω αν ειμαι εγω ο ιδιοτροπος, σιγουρα ειμαι και γω, ή αν φταιει και η αλλη πλευρα. Μαλλον δε θα το μαθω...

Αντε bye σε ολους, καλες διακοπες  :)

υγ: κατα 90% διαγραφω το λογαριασμο μου τις επομενες μερες, οποτε οσοι θελετε να με χαιρετησετε, περιμενω τα πμ σας...  ;)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

Εγω ειλικρινα ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ, να πληρωνω και να μην περναω καλα, ειδικα στο Φ104 που πηγαινω τοσο καιρο και εχω σκασει τοσα λεφτα.

Εχω τα καλυτερα αισθηματα για τα περισσοτερα απο τα κοριτσια εκει, ακομα και για τη despi που πολυ με εχει στεναχωρεσει γενικα, αλλα απλα ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΠΙΑ.

Και το βαρεθηκα πιστεψτε με ειναι πολυ πιο οριστικο απο το πληγωθηκα, θυμωσα, στεναχωρεθηκα η οτιδηποτε αλλο.

Δεν ξερω αν ειμαι εγω ο ιδιοτροπος, σιγουρα ειμαι και γω, ή αν φταιει και η αλλη πλευρα. Μαλλον δε θα το μαθω...

υγ: κατα 90% διαγραφω το λογαριασμο μου τις επομενες μερες, οποτε οσοι θελετε να με χαιρετησετε, περιμενω τα πμ σας...  ;)

στάνταρ θα επιστρέψεις.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

τι εγεινε ρε μαστορα, παλι δραμα εχουμε?  :s&m_3:

της προαλες μας ειχες πει οτι περασες με την δεσποινα ξανα και περασες ωραια, τωρα μας λες οτι δεν περνας καλα,μηπως επειδη δεν επιτιχανονται περισσοτερα πραγματα που θες?

kavlilas

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
τι απόδοση δίνει η επιστροφή του ορέστη στο site?

1.01 είναι στανταράκι και δεν πληρώνει

ενώ κονέ μετάξύ δεσποινιώς και ορέστη

15.00 :) :think: :think: :think:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom