Καί μένα το κάτω κεφάλι μου "βουίζει" όταν σε βλέπει !!!
Υπαρχουν πολλες παραφιλιες, αλλα εσυ ρε παιδακι μου το παρακανες!
Καί μένα το κάτω κεφάλι μου "βουίζει" όταν σε βλέπει !!!
Παρο ναξο αμοργο...
Καλυτερα δεν γινοταν
Λιγα λογια (ετεροχρονισμενα) για το παρτυ, για χαρη του φιλου sarοuman :Καλησπέρα σε όλους!
(γεια σου Ταφ...)
Για μένα δεν έχει διακοπές φέτος...ούτε μια μερα...
Δεν πειράζει...(αρκει να υπάρχει δουλεια...όσο υπάρχει)
Δεν μπορεσα να ερθω και στο παρτυ...
Ποιοι είχατε πάει?
(δεν γράψατε εντυπώσεις,,συνήθως ο cheyenne ...αλλά μάλλον θα έφυγε)
αφιερωμένο σε όλα τα κορίτσια του Φ104....
ένα απο τα καλύτερα τραγούδια του μαζω... (και το λέω εγώ που δεν ακουω αυτο το ρεπερτόριο)
Λιγα λογια (ετεροχρονισμενα) για το παρτυ, για χαρη του φιλου sarοuman :
Λογω βραδυνης βαρδιας δεν μπορεσα να παρευρεθω για οσο θα ηθελα...
Παρντες ο zidane και εγω στην αρχη.
Η Δεσποινα ειχε ηδη αρχισει να "φτειαχνει" κεφαλι, ενω η Μαρινα ηταν (ακομα) σε πιο νορμαλ κατασταση.
Η Αντζελα οπως παντα λαμπερη, η Ελενη οπως συνηθως σοβαρη και συνεσταλμενη, η Νεφελη "καθως πρεπει υπηρεσια" εβαζε τα πραγματα σε ταξη.
Να τονισω την ομοιομορφη "ενδυμασια" των κοριτσιων με τα μπικινι με το Logo του Φ104
Ο μπαρμαν ευγενεστατος και αρκετα ικανος μου προσφερε ενα δροσιστικο μοχιτο, το οποιο δεν τελειωσα γιατι αλλιοως δεν θα εβγαζα βαρδια.
Αργοτερα εμφανιστηκαν οπως εμαθα womanaholic, px75 και πιο μετα Orestis,therion και το κεφι ανεβηκε.
Η ατμοσφαιρα ηταν αρκετα ανεβασμενη και πραγματικα στεναχωρεθηκα που αναγκαστηκα να αποχωρησω λογω εργασιας..........
Λιγα λογια (ετεροχρονισμενα) για το παρτυ, για χαρη του φιλου sarοuman :
κομματαρα!! ειναι αυτο ρε συ.Εγω ακουω πάντως διαφορα ασχετα.Απο μαζωνακη μεχρι το αγαπημενο μου μεταλ συγκροτημα iron maiden!
ακουστηκε οτι η πιεξουλα επειδη εφυγε νωριτερα απο την πιατσα της στη συγγρου και δε χορτασε πακοπουτσες, καταβροχθισε ολα τα καναπεδακια.....
Ο memosun ειναι καλο παληκαρι.αυτη η βεντέτα απο ποτε εχει ξεκινήσει...?
πρέπει να πας και εσυ σε ένα απο αυτα τα πάρτυ (στο έχω ξαναπει)
πρέπει να έχουμε συνάντηση γιγάντων live!
Ο memosun ειναι καλο παληκαρι.
Εχουμε γνωριστει και ειναι ωραιος.
Πιστευω με τον εξ ισου συμπαθη px κανουν την πλακα τυους.
αυτη η βεντέτα απο ποτε εχει ξεκινήσει...?
πρέπει να πας και εσυ σε ένα απο αυτα τα πάρτυ (στο έχω ξαναπει)
πρέπει να έχουμε συνάντηση γιγάντων live!
μωρη πρωκτοσπηλια, αμα δουνε τους πακιστανους που κρυβεις στη σουφρα σου θα σε πανε μεσα για διακινητρια λαθρομεταναστωνΜωρή κακογαμημένη σκρόφα, εσύ βάζεις στον πάτο σου καναπέδες και ντιβανοκασέλες ολόκληρες.
με το ενα δαχτυλο την εχω φιλε ασε που θα την κανονισει το αριστουργημα οταν γυρησειΕίναι παλιές οι φωτό, η Αναστασία είναι στο μπαρ. ;)
Γιατί δεν πας μια βόλτα από'κει να δεις τη Ντέπυ; Θα σε περιμένει με ανοιχτές αγκάλες.
το ιδιο το μπαρ ηταν η πιεξουλα, μονο αυτη αλλωστε μπορει να χωρεσει στη δουφρα της πιο πολλα μπουκαλια απο τον λιλαεβαλε η ελενη 5 νεες φωτο.. Και προσπαθω να ανακαλυψω μια κοπελα του στουντιο αλλα δεν μπορω..
Μπαρμαν ηταν, η μπαργουμαν? Εαν ηταν μπαρμαν, νομιζω εχω δει την φατσα της δεσποινας
υγ μεμουλη παλι γαμιοντας σε πηγε ο πιεξ
ε νταξ, χομπιτ δεν την λες, γκομπλιν ισως, αλλα και την κελλυ δεν την λες ορκ,ουρουκ χαι καλυτερ , παλι ανιση μαχηΆνιση μάχη ρε φίλε. Σα να βάλεις να μονομαχήσει ορκ με χόμπιτ.
Τα ποτακια και το μπαρ, στο εν λογο στουντιο αξιζουν παντως!!!Καλο μεσημερι.