ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Πρέπει να χτυπήσει κ το χέρι στο τραπέζι κάπου εδώ ή λάθος;;;
μπα θα πονεσει και θα τη σπασει παλι τη φωνη
Πρέπει να χτυπήσει κ το χέρι στο τραπέζι κάπου εδώ ή λάθος;;;
θα σε κρεμασω απ της ρογες τσουλακι..
εχεις περιοδο καριολακι? ;) τι γινεκεν? Εχασες τον υπνο σου μετα την ηττα του σύριζα? ;)Όταν θα σε γλεντάνε πάντα θα εμφανίζομαι να το ξέρεις.
θα σου κοπει ο βηχας καριολακι, μην τα βαζεις μαζι μου ;)θα σου κοψω τα αρχιδια και θα στα κανω κολιε παλιομαλακα...σαλτα και γαμησου....
θα σου κοπει ο βηχας καριολακι, μην τα βαζεις μαζι μου ;)
μπα θα πονεσει και θα τη σπασει παλι τη φωνη
Αρχιδάτος όχι αστεία...σαν τους ευνούχους στα χαρέμια κ τους καστράτους.Χωσε ρε σταμ μαγκα!
Έτσι όπως μιλάει και εκφράζεται η Δέσποινα πολύ φοβάμαι ότι θα της κάνουν μποϋκοτάζ, μη σας πω και ότι δυσφημεί το μαγαζί.
Όχι μαρούλι,αίμα καμιά βδομάδα θα κάνει να κάτσει σε καρέκλα μετά το αποψινό...Δεν δυσφυμιζω κανεναν εγω απλα παω μαρουλι τον σταμουλη.......
θα μου κλασεις μια μαντρα αρχιδια, εσυ εισαι η γυναικα, εγω ειμαι ο αντρας, θα κανεις οτι σου λεω, εισαι κατωτερη απο μενα..Δεν δυσφυμιζω κανεναν εγω απλα παω μαρουλι τον σταμουλη.......
θα μου κλασεις μια μαντρα αρχιδια, εσυ εισαι η γυναικα, εγω ειμαι ο αντρας, θα κανεις οτι σου λεω, εισαι κατωτερη απο μενα..
σκασμος..Πανε αυτες οι εποχες τωρα το πανω χερι το εχει η γυναικα ρε ζωον αλλα που να τα ξερεις εσυ αυτα τετοιος ηλιθιος που εισαι???
Δε σου έχουν μάθει ότι ο πελάτης έχει πάντα δίκιο; Και αλήθεια γιατί του είσαι προκατειλημμένη, επειδή είναι ολίγον τι φαλλοκράτης;Δεν δυσφυμιζω κανεναν εγω απλα παω μαρουλι τον σταμουλη.......
Πανε αυτες οι εποχες τωρα το πανω χερι το εχει η γυναικα ρε ζωον αλλα που να τα ξερεις εσυ αυτα τετοιος ηλιθιος που εισαι???
Εγώ πάντως απορώ με τον εαυτο μου πως δεν έχω πάρει τη Μαρίνα τόσο καιρο πάλι!
Φοβερή σωματάρα...κουκλάρα!
Αυτες οι φώτο της ήταν κόλαση!
(μαζί με τη Δέσποινα φυσικά.... :-*)
Κορμάρα είναι πράγματι... Μόνο το πρόσωπό της είναι λιγάκι άγριο.