stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
μα δεν ειμαι ποια αγαπουληςτους ψεκασε ο νωντας και γιατρεφτηκαν ολοι ο τελευταιος ηταν αυτος το νουσου ρχεται η σειρα σου
μα δεν ειμαι ποια αγαπουληςτους ψεκασε ο νωντας και γιατρεφτηκαν ολοι ο τελευταιος ηταν αυτος το νουσου ρχεται η σειρα σου
εχεις γινει πιρφοραγαπουλης στη νωντοθρησκεια ισουται με τον αντιχρηστομα δεν ειμαι ποια αγαπουλης
και δεν μου λες, οτι ειμαι πιρφοραγαπουλης απο που το βγαλες ? απο το αχυρο που εχεις στο κεφαλι σου?εχεις γινει πιρφοραγαπουλης στη νωντοθρησκεια ισουται με τον αντιχρηστο
σε γαμανε και συνεχιζεις να τις γλυφειςκαι δεν μου λες, οτι ειμαι πιρφοραγαπουλης απο που το βγαλες ? απο το αχυρο που εχεις στο κεφαλι σου?
αποδηξεις δεν βλεπω
ε καπως πρεπει να παρω και εγω τα ποσοστα μουσε γαμανε και συνεχιζεις να τις γλυφεις
νωντοαρχιδαρες παιρνειςε καπως πρεπει να παρω και εγω τα ποσοστα μου
καλα σαλτα και γλειψε τον νωντα τωρα και χεσε μαςνωντοαρχιδαρες παιρνεις
καλα σαλτα και γλειψε τον νωντα τωρα και χεσε μας
θα σας κανονισω και εσενα και τον αλλο τον μπουχεσα ;) πετυχα τον προεδρο την αλλη φορα αλλα εσυ δεν ησουν
αυριο το πρωϊ θα του το πω οτι εγινες πιρφοραγαπουλης ετοιμασου για νωντοκαταρα
Καλησπέρραααααααα ζουζουνιάρικο..............πρόσεξε γιατί βγάζεις έναν "[size=16pt]πορνικό χαρακτήρα[/size]"
Που ειναι τα αγορια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ??????????
δεν παω για μπανια εγω στην βρωμερη αθηνα βλαμενο εγω θελω χαι κλασ νησια να παω να κανω μπανια, εδω κανουν μονο οι λεχριτες και η βλαχοχλεχλεδεςπηγαινε για κανενα μπανιο ρεεεεεεεεεε.........κολημμενος ολη μετα στο λαπτοπ θα το καψεις το μυαλο σου....
Αν εχεις βεβαια........
ουτε στη μπανιερα σου δε κανεις μπανιο εσυ μη τυχον και ξεπλυθει απο πανω σου η πιρφοραγαπουλιασηδεν παω για μπανια εγω στην βρωμερη αθηνα βλαμενο εγω θελω χαι κλασ νησια να παω να κανω μπανια, εδω κανουν μονο οι λεχριτες και η βλαχοχλεχλεδες
οσο για μυαλο.. οσα δεν φτανει η αλεπου
μιλησε ο μυγαςουτε στη μπανιερα σου δε κανεις μπανιο εσυ μη τυχον και ξεπλυθει απο πανω σου η πιρφοραγαπουλιαση
σημερα απο τις 14:39 ακριβως, τεθηκε σε ισχυ η νωντοκαταρα το νου σου σταματακη ουτε με καλαμακι δε θα σου κρατιεται ορθιομιλησε ο μυγας
τραβα ρε γκαζμα στο στρατοπεδο του νωντα να στον ακουμπησει λιγο γιατι μας τα εχεις κανει τσουρεκια, νωντας και νωντας,σημερα απο τις 14:39 ακριβως, τεθηκε σε ισχυ η νωντοκαταρα το νου σου σταματακη ουτε με καλαμακι δε θα σου κρατιεται ορθιο
ΜΟΝΟ ΝΩΝΤΑΣτραβα ρε γκαζμα στο στρατοπεδο του νωντα να στον ακουμπησει λιγο γιατι μας τα εχεις κανει τσουρεκια, νωντας και νωντας,