despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
Καλημέρα σου ζουζουνιάρικο κορμί ντιβάνι.........................εγκώ ντε γκνορίζει τίποτα
Ξέρεις ξέρεις........ .
Τι έγινε που τριγυρνας και σε είχαμε χάσει εδω.........ΑΛΗΤΗ......
Καλημέρα σου ζουζουνιάρικο κορμί ντιβάνι.........................εγκώ ντε γκνορίζει τίποτα
Εγώ την ξέρω..............................?????Την ξέρεις σίγουρα........
Και η υποδοχή θα σε αγκαλιάσει και θα σε φιλήσει δυνατααααααα........ ;)
Εγώ την ξέρω..............................?????
Εμένα η υποδοχή θα με φιλήσει δυνατάαααααααα............. ;) ;) ;)
Στην πολωνία βρίσκομαι υποχρεώσεις βλέπεις.......................................Ξέρεις ξέρεις........ .
Τι έγινε που τριγυρνας και σε είχαμε χάσει εδω.........ΑΛΗΤΗ......
Στην πολωνία βρίσκομαι υποχρεώσεις βλέπεις.......................................
με την εθνική,αυτοί οι γάλλοι ούτε μια μέρα δεν μπορούν χωρίς εμένα....
Καπου παει το μυαλο μου.Την ξέρεις σίγουρα........
Και η υποδοχή θα σε αγκαλιάσει και θα σε φιλήσει δυνατααααααα........ ;)
Καπου παει το μυαλο μου.
Δουλευε με αλλο ονομα καπου που δουλευες και εσυ παλια?
Αλλα μονο και μονο για την αγκαλια της υπηρεσιας θα ερθω..............
Ποτε θα πεθανω δεν ξερω...........Αχ εσύ και αν ξέρεις πολλά.....ναι μέσα επεσες ........... ;)
Ποτε θα πεθανω δεν ξερω...........
Αν ειναι τελικα αυτη που λεμε προκειται και ΓΑΜΩ τις μεταγραφες.........
οι ινδιάνοι δεν πεθαίνουν...............απλώς ξεκουράζονται ;) ;) ;) ;) ;) ;)Ποτε θα πεθανω δεν ξερω...........
Αν ειναι τελικα αυτη που λεμε προκειται και ΓΑΜΩ τις μεταγραφες.........
Ενας ακομα λογος να ερθω για να πω ενα "γεια" και στην υπηρεσια............Απο τι πηγές μου ξέρω ότι αυτη είναι.....τώρα αναμένουμε να την δούμε αύριο........
Αυτη που λεγαμε ειναι..........οι ινδιάνοι δεν πεθαίνουν...............απλώς ξεκουράζονται ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Τώρα σε ότι αφορά την μεταγραφή,αν είναι αυτή που υποψίαζομαι.....θα πεθάααααανω συμπεθέρα
οι ινδιάνοι δεν πεθαίνουν...............απλώς ξεκουράζονται ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Τώρα σε ότι αφορά την μεταγραφή,αν είναι αυτή που υποψίαζομαι.....θα πεθάααααανω συμπεθέρα
Ενας ακομα λογος να ερθω για να πω ενα "γεια" και στην υπηρεσια............
;) ;) ;) ;) ;)
οι ινδιάνοι δεν πεθαίνουν...............απλώς ξεκουράζονται ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Εκει θα τα χαλασουμε..........Και μια αγκαλιά είπαμε........
Καληνύχτα ζουζουνιάρικο μικρό,καλή ξεκούραση....πολλά :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*,όνειρα κρουασάν με σοκολάτα η φράουλα........Η παρέα σας είναι πολυ καλη αλλα θα πρέπει να πάω να κοιμηθω γιατι. εχω πρωινό ξύπνημα αύριο......
Θα πάω για τις εξετάσεις μου και μετα βούρ στη μάχη...
Καληνύχτα σε όλους και φιλια πολλααααααααα σε ολουςςςς καλο ξημέρωμα..............
αφου αυτην την κουβεντα την εχετε ξανακανει και η λογικη απο μονη της λεει οτι δεν μπορουμε να το παρουμε και να το παμε αλλου....γιατι ανοιγεις το ιδιο θεμα παλι??????....
αν εχεις ερθει μετα τις 10 και τεταρτο ο μονος λογος που ηταν κλειστο το φως σε εμας ηταν επειδη η μαρινα ηταν σε δωματιο για μια ωρα,,και η εγω και η αντζελα ειχαμε σπεσιαλ αυταρχικο μαζι και δεν προλαβαιναμε να κανουμε τιποτα αλλο.....
και απο την στιγμη που εκανες τον κοπο και ηρθες εως εδω και πηρες τηλεφωνο γιατι δεν ειπες οτι εισαι εσυ και οτι ηθελες να περασεις και να περιμενεις την επομενη βαρδια???????