blooddead
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 18
- Like
- 137
- Πόντοι
- 396
σε εχει πιασει μαλακια σου σημερα εσενα βλεπω ε??
αναγνωριζεις τα συμπτωματα ε?
[move] [/move]
σε εχει πιασει μαλακια σου σημερα εσενα βλεπω ε??
γαμησε τα ειναι αλλο να στο λεω και αλλο να το βλεπεις
καλε αυτος ειναι πολυ ατακτος η εσυ μας τον παρουσιαζεις τερας ?????
εισαι μαλακας τελικα ρε βλακα ενα μερος εχω μονο και αφηνω ανοιχτη τη πορτα να βγαινει εξω να κανει την αναγκη του και να παιρνει και λιγο αερα που να βαλω το κουβα ρε βλημα αφου καθε τρεις και λιγο σφουγγαριζωπρεπει να εχεις και εσυ νοημοσυνη σκυλου για να αφηνεις εναν κουβα με χλωρινη κοντα σε ενα σκυλι που υποτιθεται οτι εχει χαμηλοτερη νοημοσυνη απο εσενα και δεν ξερει τι ειναι
αναγνωριζεις τα συμπτωματα ε?
[move] [/move]
δεν μας χουφτωνει μας εξεταζει......
γαμησε τα ειναι αλλο να στο λεω και αλλο να το βλεπεις εισαι μαλακας τελικα ρε βλακα ενα μερος εχω μονο και αφηνω ανοιχτη τη πορτα να βγαινει εξω να κανει την αναγκη του και να παιρνει και λιγο αερα που να βαλω το κουβα ρε βλημα αφου καθε τρεις και λιγο σφουγγαριζω
Δηλαδη εαν περασω απο το μαγαζι και σας πω πως ειμαι γυναικολογος απο το ΚΕΕΛΠΝΟ και ηρθα να σας εξετασω, σας βαζω χερι παντου και αφοβα!!
εννοειτε τι σοι πουτανα ειμαι ......
εννοειτε τι σοι πουτανα ειμαι ......
θα θελεςπολυ ε????
αν δε τον προσεχα τωρα θα εκανε μπανιο στο κουβα ικανο τον εχωνα τον προσεχεις περισσοτερο βρε αγαπη...... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
μαλακα, βλημα, και βλακα πεις στην μελοντικη πεθερα σου που θα εχεις συντομα χοντρουληγαμησε τα ειναι αλλο να στο λεω και αλλο να το βλεπεις εισαι μαλακας τελικα ρε βλακα ενα μερος εχω μονο και αφηνω ανοιχτη τη πορτα να βγαινει εξω να κανει την αναγκη του και να παιρνει και λιγο αερα που να βαλω το κουβα ρε βλημα αφου καθε τρεις και λιγο σφουγγαριζω
Εσενα το κωλαρακι σου δεν θα την γλυτωνε. Σορρυ την εξεταση εννοω
αν δε τον προσεχα τωρα θα εκανε μπανιο στο κουβα ικανο τον εχω
αλλα δε παιρνει απο λογια και επειδη δε θα με σκασει αυτος του κανω αυτο που τον ποναει
ξερεις κατιμαλακα, βλημα, και βλακα πεις στην μελοντικη πεθερα σου που θα εχεις συντομα χοντρουλη
διοτη με τετοια μυαλα που κουβαλας ελεινιδα φωκια οπως λεει και ο πορνομεταναστης σου αξιζει
σαλτα γαμι τωρα
αυτο που θα κανω και σενα κλειδωμα στο κλουβιτι του κανεις δηλαδη????
τι του κανεις δηλαδη????
Πες το, προξενιο?ξερεις κατι
ξερεις κατι αυτο που θα κανω και σενα κλειδωμα στο κλουβι
για το σκυλο ρωταειΑχαχαχαχα περιμενε να ερθω και θα δεις!!
ειμαι ταγμενος στη δεσποιναΠες το, προξενιο?
θες να σου κανω εγω με μια ?
εδω κλεινω το μπουμπη ρε εσυ θα με δυσκολεψειςεσυ θα κλεισεις εμενα στο κλουβι????????
για το σκυλο ρωταει ειμαι ταγμενος στη δεσποινα εδω κλεινω το μπουμπη ρε εσυ θα με δυσκολεψεις
καλα καλα κατσε να το γνωρισεις και θα καταλαβεις
ο μπαρος, στο κλουβι πσσσ, θελω φωτο μετα απο αυτοκαλα καλα αυτα μας τα ειπαν και αλλοι......
εγω χερομαι να βαζω αντρες σε κλουβι εσυ μου λες οτι θα βαλεις εμενα?????ΤΡΑΓΓΙΚ......
αντρες μπορει να βαζεις το μπαρο ομως οχικαλα καλα αυτα μας τα ειπαν και αλλοι......
εγω χερομαι να βαζω αντρες σε κλουβι εσυ μου λες οτι θα βαλεις εμενα?????ΤΡΑΓΓΙΚ......