despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
[move] [/move]
καλησπερα αγορι.... :-* :-* :-* :-*
ναι αυριο ειμαι με την μπετυ θα ερθεις για....
σαν και αυτο που εβαλες παντως σιγουρα ΔΕΝ υπαρχει στην Αθηνα....
τι?? θα πας να τις πλακωσεις στο ξυλο? :oκαι εγώ ψήνομαι για ....
(καλησπέρα Δέσποινα! αύριο είσαι με την Μπέτυ βλέπω ε.....)
Μαλλον ναι... :-* :-* :-*
Δε σας έχω δει μαζί σε δράση....
(μετα το μεσημερι μάλλον...)
Εχω πολύ καιρο να έρθω...και θέλω ουτως ή άλλως να περάσω να σας δω και λιγάκι...
Καλησπέρα!Τι σκεφτεσαι αγαπη???? :-* :-* :-* :-* :-* :-*
καλησπερα......
σαν και αυτο που εβαλες παντως σιγουρα ΔΕΝ υπαρχει στην Αθηνα....
θα σε περιμενουμε......
οσο για την δραση της μπετυς και την δικη μου θα σου πω μονο ενα πραγμα οταν ειμαστε μαζι γινομαστε πολυυυυυυυυυυυυυυυ σκυλες.....
ΤΑΙΙΡΙΑΖΟΥΜΕ απιστευτα.....οποτε θα περασεις ωραια αυτο στο εγγυωμαι........ :-* :-* :-* :-* :-*
Tην ειχα τιμησει στα Κασσανδρας το 2009 οταν εργαζοταν εκει με το ονομα Ευα.
Πανω απο τον μεσο ορο σε γενικες γραμμες η εμπειρια μου, χωρις ομως να ειναι κατι το αξεχαστο.
Ομως απο τοτε εχει περασει αρκετος καιρος και δεν μπορω να ξερω πως μπορει να εχει εξελιχθει.(Ειτε στο + ειτε στο -)
καλα εγω νομιζα οτι εννουσες πολυτελες και ετσι.. αφου αυτο ειναι αμερικανικο στυλ...αν το φτιαξεις αυτο στην Ελλαδα με τον πρωτο σεισμο θα ψαχνεις τους δονητες σου στα συντριμμια
ενδιαφερων αυτο να ξερω που θα φερω το μπουμπη
Καλησπέρα!
Δεν σκέφτομαι ... κάτι
απλά ενημερώνομαι ...
οποτε δεν υπαρχει εδω και ουτε θα υπαρξει ετσι οπως εχουν γινει τα παραγματα... :-
οποτε εσυ.....
λόγο της υψηλής ποιότητας των κοριτσιών στο Φ104, η θετική εξέλιξη είναι μονόδρομος για όλα τα κορίτσια που θέλουν να κάτσουν εκεί.
να προσεχεις οταν σκυβεις να το χαιδεψεις καραδοκο πισω σουνα τον φερεις να στον φτιαξω εγω.....
γιατι να υπαρχει εδω παρακαλω??
και τι εννοεις οπως εχουν γινει τα πραγματα? δεν ειναι θεμα χρηματων...
να προσεχεις οταν σκυβεις να το χαιδεψεις καραδοκο πισω σου
τιποτα μωρε ειπα να πω μια μαλακια για να τη πωκαλα ενταξει δεν μπορουμε να συννενοηθουμε αστο......
και????????????
το νουσου θα στον στραπονιασουνε τον μπουμπη μπουμπα θα στον κανει ο σταματακηςτιποτα μωρε ειπα να πω μια μαλακια για να τη πω
καλα ενταξει δεν μπορουμε να συννενοηθουμε αστο......
και????????????
τιποτα μωρε ειπα να πω μια μαλακια για να τη πω