Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Την Παμελα την εχει  :knockinb: :fuck2: κανεις???
Tην ειχα τιμησει στα Κασσανδρας το 2009 οταν εργαζοταν εκει με το ονομα Ευα.

Πανω απο τον μεσο ορο σε γενικες γραμμες η εμπειρια μου, χωρις ομως να ειναι κατι το αξεχαστο.
Ομως απο τοτε εχει περασει αρκετος καιρος και δεν μπορω να ξερω πως μπορει να εχει εξελιχθει.(Ειτε στο + ειτε στο -)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Άντζελα τί έγινε, ντου των μπάτσων απόψε το βράδυ; Πέρασα πριν μιάμιση ώρα μαζί μ' ένα φιλαράκι που το πάλευα καιρό να το φέρω στο studio και ήταν τα πάντα κλειστά... Πήρα και τηλέφωνο και μου είπε η υπηρεσία ότι κλείσατε νωρίτερα. Κλειστά ήταν κι όλα τα σπίτια στη Φυλής άρα μυρίζομαι στρουμφάκια. Και μια παρατήρηση αν και δεν έχει και πολύ νόημα: Το παλικάρι που είχα μαζί μου απόψε χαλάστηκε με την περιοχή. Είναι αλήθεια ότι κόσμος που δε συχνάζει σε υποβαθμισμένες περιοχές έχει θέμα, σίγουρα χάνει πολλή πελατεία το studio εξ' αιτίας της τοποθεσίας του. Αλλά αυτή είναι μια κουβέντα που την έχουμε ξανακάνει και γι' αυτό λέω ότι δεν έχει και πολύ νόημα.

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
Άντζελα τί έγινε, ντου των μπάτσων απόψε το βράδυ; Πέρασα πριν μιάμιση ώρα μαζί μ' ένα φιλαράκι που το πάλευα καιρό να το φέρω στο studio και ήταν τα πάντα κλειστά... Πήρα και τηλέφωνο και μου είπε η υπηρεσία ότι κλείσατε νωρίτερα. Κλειστά ήταν κι όλα τα σπίτια στη Φυλής άρα μυρίζομαι στρουμφάκια. Και μια παρατήρηση αν και δεν έχει και πολύ νόημα: Το παλικάρι που είχα μαζί μου απόψε χαλάστηκε με την περιοχή. Είναι αλήθεια ότι κόσμος που δε συχνάζει σε υποβαθμισμένες περιοχές έχει θέμα, σίγουρα χάνει πολλή πελατεία το studio εξ' αιτίας της τοποθεσίας του. Αλλά αυτή είναι μια κουβέντα που την έχουμε ξανακάνει και γι' αυτό λέω ότι δεν έχει και πολύ νόημα.

Ισα ισα που εχει πολυ πελατεια εξαιτιας της τοποθεσιας του.... :idiot:

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1

αφου αυτην την κουβεντα την εχετε ξανακανει και η λογικη απο μονη της λεει οτι δεν μπορουμε να το παρουμε και να το παμε αλλου....γιατι ανοιγεις το ιδιο θεμα παλι??????....

αν εχεις ερθει μετα τις 10 και τεταρτο ο μονος λογος που ηταν κλειστο το φως σε εμας ηταν επειδη η μαρινα ηταν σε δωματιο για μια ωρα,,και η εγω και η αντζελα ειχαμε σπεσιαλ αυταρχικο μαζι και δεν προλαβαιναμε να κανουμε τιποτα αλλο.....

και απο την στιγμη που εκανες τον κοπο και ηρθες εως εδω και πηρες τηλεφωνο γιατι δεν ειπες  οτι εισαι εσυ και οτι ηθελες να περασεις και να περιμενεις την επομενη βαρδια???????

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
καλησπερα σε ολοααααααααααααααα τααααααααααααα αγοριααααααααααααα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ......................... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
αφου αυτην την κουβεντα την εχετε ξανακανει και η λογικη απο μονη της λεει οτι δεν μπορουμε να το παρουμε και να το παμε αλλου....γιατι ανοιγεις το ιδιο θεμα παλι??????....

γιατι θα το πηγαινατε? :grin:

Συνημμένα

• bitch.jpg
    bitch.jpg
    47,8 KB · Εμφανίσεις: 13

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
και εγώ ψήνομαι για .... :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3: :lheel:

(καλησπέρα Δέσποινα! αύριο είσαι με την Μπέτυ βλέπω ε.....)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Διαπιστώνω ότι...

Όλα είναι ωραία !!!

Άραγε εγώ γιατί

.. (ακόμη) "σκέφτομαι"  :cool2:

:think:

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
Διαπιστώνω ότι...

Όλα είναι ωραία !!!

Άραγε εγώ γιατί

.. (ακόμη) "σκέφτομαι"  :cool2:

:think:

Τι σκεφτεσαι αγαπη???? :-* :-* :-* :-* :-* :-*

καλησπερα...... :tits: :tits:

ιδιο οχι αλλα υπαρχουν καλυτερα... :rolleyes: εχεις παει ποτε καμια βολτα η μονο  :zfuck:?

σαν και αυτο που εβαλες παντως σιγουρα ΔΕΝ υπαρχει στην Αθηνα....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom