εισαι πολυ βλακας.........εγω παιζω με αυτες τις σακουλες ......
όλα τα παιδάκια παίζουν με αυτές τις σακουλίτσες
εισαι πολυ βλακας.........εγω παιζω με αυτες τις σακουλες ......
Tην ειχα τιμησει στα Κασσανδρας το 2009 οταν εργαζοταν εκει με το ονομα Ευα.Την Παμελα την εχει κανεις???
Άντζελα τί έγινε, ντου των μπάτσων απόψε το βράδυ; Πέρασα πριν μιάμιση ώρα μαζί μ' ένα φιλαράκι που το πάλευα καιρό να το φέρω στο studio και ήταν τα πάντα κλειστά... Πήρα και τηλέφωνο και μου είπε η υπηρεσία ότι κλείσατε νωρίτερα. Κλειστά ήταν κι όλα τα σπίτια στη Φυλής άρα μυρίζομαι στρουμφάκια. Και μια παρατήρηση αν και δεν έχει και πολύ νόημα: Το παλικάρι που είχα μαζί μου απόψε χαλάστηκε με την περιοχή. Είναι αλήθεια ότι κόσμος που δε συχνάζει σε υποβαθμισμένες περιοχές έχει θέμα, σίγουρα χάνει πολλή πελατεία το studio εξ' αιτίας της τοποθεσίας του. Αλλά αυτή είναι μια κουβέντα που την έχουμε ξανακάνει και γι' αυτό λέω ότι δεν έχει και πολύ νόημα.
Άντζελα τί έγινε, ντου των μπάτσων απόψε το βράδυ; Πέρασα πριν μιάμιση ώρα μαζί μ' ένα φιλαράκι που το πάλευα καιρό να το φέρω στο studio και ήταν τα πάντα κλειστά... Πήρα και τηλέφωνο και μου είπε η υπηρεσία ότι κλείσατε νωρίτερα. Κλειστά ήταν κι όλα τα σπίτια στη Φυλής άρα μυρίζομαι στρουμφάκια. Και μια παρατήρηση αν και δεν έχει και πολύ νόημα: Το παλικάρι που είχα μαζί μου απόψε χαλάστηκε με την περιοχή. Είναι αλήθεια ότι κόσμος που δε συχνάζει σε υποβαθμισμένες περιοχές έχει θέμα, σίγουρα χάνει πολλή πελατεία το studio εξ' αιτίας της τοποθεσίας του. Αλλά αυτή είναι μια κουβέντα που την έχουμε ξανακάνει και γι' αυτό λέω ότι δεν έχει και πολύ νόημα.
αφου αυτην την κουβεντα την εχετε ξανακανει και η λογικη απο μονη της λεει οτι δεν μπορουμε να το παρουμε και να το παμε αλλου....γιατι ανοιγεις το ιδιο θεμα παλι??????....
γιατι θα το πηγαινατε?
αν υπηρχε μερος στην αθηνα που να μοιαζει σαν αυτο που εχεις βαλει μπορει.....
τοσα ξερεις τοσα λες
και εγώ ψήνομαι για ....
(καλησπέρα Δέσποινα! αύριο είσαι με την Μπέτυ βλέπω ε.....)
τι θες να μου πεις οτι υπαρχει τετοιο μερος στην αθηνα?????
Διαπιστώνω ότι...
Όλα είναι ωραία !!!
Άραγε εγώ γιατί
.. (ακόμη) "σκέφτομαι"
ιδιο οχι αλλα υπαρχουν καλυτερα... εχεις παει ποτε καμια βολτα η μονο ?