Manager69
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 111
- Like
- 906
- Πόντοι
- 3.465
μην πειραζεις την μπετουσκα θα εχεις να κανεις μαζι μου................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ήρεμα Δεσποινάκι, θα κουραστείς
![Zombie :zombie: :zombie:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zombie.gif)
![Zombie :zombie: :zombie:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zombie.gif)
Και το βράδυ έχεις δουλειά
![Tits2 :tits2: :tits2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tits2.gif)
![Pipa1 :pipa1: :pipa1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/pipa1.gif)
![Xxx Knockinboots :knockinb: :knockinb:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/xxx_knockinboots.gif)
μην πειραζεις την μπετουσκα θα εχεις να κανεις μαζι μου................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φασκεις και αντιφασκεις και σε ξαναρωταω.. γιατι ρωτας![]()
Με την φορα που εχεις σημερα δεν μας βλεπω καλα![]()
Ήρεμα Δεσποινάκι, θα κουραστείς![]()
![]()
.
Και το βράδυ έχεις δουλειά![]()
![]()
![]()
αχχχχχχχελα να σου πω δεν εχω καποιο λογο που σε ρωταω και στο μουνι μου αν δεν θες να μου πεις............![]()
![]()
![]()
φρονιμα kinky girl![]()
![]()
![]()
εγω την παω την μπετουλα...
![]()
![]()
αχχχχχχχ![]()
![]()
![]()
η δεσπι δεν κουραζεται ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι εχουν δει τα ματακια σας!!!!!!(στα αυταρχικα)
αφου την παλευετε παλι καλα .εγω η θα (εκλανα ) στο γελιο ή θα ξερναγα .ειχα διαβασει στο site του studio σας στα σχολια εναν τυπο που ηθελε λεει να του ριξετε ολες μια κλοτσια στα @@ και οποια εριγνε λεει την πιο δυνατη αυτη θα διαλεγετα παντα ολααααα..............![]()
![]()
![]()
![]()
αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
[size=40pt]
ΡΔ[/size]
αφου την παλευετε παλι καλα .εγω η θα (εκλανα ) στο γελιο ή θα ξερναγα .ειχα διαβασει στο site του studio σας στα σχολια εναν τυπο που ηθελε λεει να του ριξετε ολες μια κλοτσια στα @@ και οποια εριγνε λεει την πιο δυνατη αυτη θα διαλεγε![]()
![]()
![]()
![]()
δεν υπαρχει
σ αρεσει να δερνεις .πισω απο αυτο το αγγελικο προσωπο ποιος ξερει τι κρυβεται??????ενταξει εχουμε δει πολλα............
αλλα εγω προσωπικα γουσταρω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ τα αυταρχικα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σ αρεσει να δερνεις .πισω απο αυτο το αγγελικο προσωπο ποιος ξερει τι κρυβεται??????
Με λίγα λόγια η Δέσποινα γαμάει και δέρνει... στην κυριολεξία
![]()
!!!
[size=20pt]ντιβανιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι[/size]
αγαπο ΡΔ πολιΤο κορμι μας εχει αφησει νηστικους τοση ωρα
ΟικοΔΕΣΠΟΙΝΑ να σου πετυχει![]()
μάγκες ο κασιδιάρης θέλει την μπετάρα να ισιώσει............
τι αυτόφωρα και μαλακίες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()