Manager69
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 111
- Like
- 906
- Πόντοι
- 3.465
μην πειραζεις την μπετουσκα θα εχεις να κανεις μαζι μου................
Ήρεμα Δεσποινάκι, θα κουραστείς .
Και το βράδυ έχεις δουλειά
μην πειραζεις την μπετουσκα θα εχεις να κανεις μαζι μου................
φασκεις και αντιφασκεις και σε ξαναρωταω.. γιατι ρωτας
Με την φορα που εχεις σημερα δεν μας βλεπω καλα
Ήρεμα Δεσποινάκι, θα κουραστείς .
Και το βράδυ έχεις δουλειά
αχχχχχχχελα να σου πω δεν εχω καποιο λογο που σε ρωταω και στο μουνι μου αν δεν θες να μου πεις............
φρονιμα kinky girl εγω την παω την μπετουλα...
αχχχχχχχ
η δεσπι δεν κουραζεται ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...............
τι εχουν δει τα ματακια σας!!!!!!(στα αυταρχικα)
αφου την παλευετε παλι καλα .εγω η θα (εκλανα ) στο γελιο ή θα ξερναγα .ειχα διαβασει στο site του studio σας στα σχολια εναν τυπο που ηθελε λεει να του ριξετε ολες μια κλοτσια στα @@ και οποια εριγνε λεει την πιο δυνατη αυτη θα διαλεγε δεν υπαρχειτα παντα ολααααα..............
αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
[size=40pt]
ΡΔ[/size]
αφου την παλευετε παλι καλα .εγω η θα (εκλανα ) στο γελιο ή θα ξερναγα .ειχα διαβασει στο site του studio σας στα σχολια εναν τυπο που ηθελε λεει να του ριξετε ολες μια κλοτσια στα @@ και οποια εριγνε λεει την πιο δυνατη αυτη θα διαλεγε δεν υπαρχει
σ αρεσει να δερνεις .πισω απο αυτο το αγγελικο προσωπο ποιος ξερει τι κρυβεται??????ενταξει εχουμε δει πολλα............
αλλα εγω προσωπικα γουσταρω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ τα αυταρχικα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ................
σ αρεσει να δερνεις .πισω απο αυτο το αγγελικο προσωπο ποιος ξερει τι κρυβεται??????
Με λίγα λόγια η Δέσποινα γαμάει και δέρνει ... στην κυριολεξία !!!
[size=20pt]ντιβανιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι[/size]
αγαπο ΡΔ πολιΤο κορμι μας εχει αφησει νηστικους τοση ωρα
ΟικοΔΕΣΠΟΙΝΑ να σου πετυχει
μάγκες ο κασιδιάρης θέλει την μπετάρα να ισιώσει............
τι αυτόφωρα και μαλακίες