stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
ανεξαρτητοι ελληνες
σιγα [size=30pt]ρε[/size] που θα μας δειρεις και ολας................
εσυ τι ψηφιζεις???????
ανεξαρτητοι ελληνες
σιγα [size=30pt]ρε[/size] που θα μας δειρεις και ολας................
εσυ τι ψηφιζεις???????
ανεξαρτητοι ελληνες
ετσι ειναι οταν καποιος ξεφευγει πολυ απο τα νευρα του, οπως και οταν ειναι φασιστακι εαν εισαι και τα δυο μαζι τετοια θα κανειςτι ξυλο ηταν αυτο που εφαγε η κανελλα το εβλεπα τωρα στον αλφα και εχω μεινει μαλακας...............
ετσι ειναι οταν καποιος ξεφευγει πολυ απο τα νευρα του, οπως και οταν ειναι φασιστακι εαν εισαι και τα δυο μαζι τετοια θα κανεις
Δυστυχως αυτα ειναι σημεια των καιρων...
Καλημερα σε ολους και ολες
Αν ήσουν εσύ τι θα του'κανες; Θα τον πήγαινες στο δωμάτιο 4;
Αν ήσουν εσύ τι θα του'κανες; Θα τον πήγαινες στο δωμάτιο 4;
αντι να γελας κοιτα τι γινεται γυρω σου εχουν βαλει τους δολοφονους στην βουλη...................
Δυστυχς ενα μερος του κοσμου το εκανε.
Ειναι το αποτελεσμα ολων αυτων που μας οδηγησαν σε αυτο το σημειο.
δε σου αρεσει ο Κασιδιαρης?ειναι κ ομορφοπαιδο...ποιος μαλακας πηγε και ψηφισε αυτους αυτοιν ειναι χουλιγκανς............
δε σου αρεσει ο Κασιδιαρης?ειναι κ ομορφοπαιδο...
ποιος μαλακας πηγε και ψηφισε αυτους αυτοιν ειναι χουλιγκανς............
εγω ειμαι αντρας με τα ολα του παντωςσιγα τον αντρα αυτος κανει μονο για μποντιγκαρτ............ :- :- :- :- :- :-
οταν χρειαστω προστασια θα ειναι ο πρωτος στην λιστα........
εγω ειμαι αντρας με τα ολα του παντως
Το μονο καλο απο την ολη υποθεση ειναι οτι αυτοι που εριξαν ψηφο σε αυτους ειναι καλη ευκαιρια να δουν για τι ανθρωπους μιλαμε ;)
ποιος μαλακας πηγε και ψηφισε αυτους αυτοιν ειναι χουλιγκανς............
τους εκανε αυταρχικο δωρεαν ο ανθρωπος βρε...
σταμουλη ειδα πηγες για.....
ολο λογια λογια λογια λογια σε [size=30pt]βαρεθηκα[/size]............
παλι αυτους θα πανε να ψηφισουν ρε αγαπη αφου στο θρεντ που εχουν ανοιξει σημερα λενε οτι καλα της εκανε ενταξει [size=30pt]ελεοςςςςςςςςς[/size]................... :- :- :- :- :-
εχω προσφερομαι να κανω δωρεαν αυταρχικο ατον κασιδιαρη τον χουλιγκαν.........οποτε θελει ας πλησιασει μαυρο θα τον κανω τον πουστη.......
αργω μεχρι σε επιπεδα αηδιας αλλα τηρω τον λογο μουσταμουλη ειδα πηγες για.....
ολο λογια λογια λογια λογια σε [size=30pt]βαρεθηκα[/size]............
παλι αυτους θα πανε να ψηφισουν ρε αγαπη αφου στο θρεντ που εχουν ανοιξει σημερα λενε οτι καλα της εκανε ενταξει [size=30pt]ελεοςςςςςςςςς[/size]................... :- :- :- :- :-
Αυτοι προφανως ανηκουν στο 0,5 που περνανε παλια αστους.
Οσο για τον σταμ μην τον συγχιζεις ειναι αλανι.
Και ετσι μαυρο που θα τον κανεις θα τον περασουν για ξενο οι δικοι του και θα φαει ξανα βρωμοξυλο οποτε με ενα σμπαρο 2 τρυγωνια ;)