redlighter
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
Τι ηλικία έχει ο Ορέστης?
κατι μυριζει εδω αλλα ειμαι 72 σελιδες πισω.
ρεζουμε κανεις![]()
Και εγω ... Αλλα δεν θελω να ξέρω τίποτα παραπάνω απο αυτο που ξέρω ... Δεν μπορω γελαγα αρκετά
Καλησπέρα σας !!! Τι κάνουν τα αγόρια μας;;
[size=10pt][move] Studio ORIENTAL ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΑΣ ... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ[/move]
![]()
![]()
kisses by marina
Και εγω ... Αλλα δεν θελω να ξέρω τίποτα παραπάνω απο αυτο που ξέρω ... Δεν μπορω γελαγα αρκετά
![]()
![]()
kisses by marina
σε μια γραμμη τα καταλαβα ολα , επεσε φαγωμα.τυπε το ρεζουμε ειναι οτι η τρουφα ΔΕΝ ειναι μανιταρι οπως λυσσαξανε. τους ανοιξα τα ματια μαθανε και κατι.
ξερει απο φαγητα ο ορεστης.....το φαγητο ηταν ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και στο δωματιο ειχαμε κρασι με διαφορα φρουτα τα οποια ουτε καν αγγιξαμε..... :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
το φαγητο ηταν ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και στο δωματιο ειχαμε κρασι με διαφορα φρουτα τα οποια ουτε καν αγγιξαμε..... :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
λεμε καμια μαλακια να περασει η ωραΚαι εγω ... Αλλα δεν θελω να ξέρω τίποτα παραπάνω απο αυτο που ξέρω ... Δεν μπορω γελαγα αρκετά
![]()
![]()
kisses by marina
δε φωναζατε το λιλα να τα αξιοποιησει?Και στο δωματιο ειχαμε κρασι με διαφορα φρουτα τα οποια ουτε καν αγγιξαμε..... :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
πως πας απο καυλες?Και εγω ... Αλλα δεν θελω να ξέρω τίποτα παραπάνω απο αυτο που ξέρω ... Δεν μπορω γελαγα αρκετά
![]()
![]()
kisses by marina
το φαγητο ηταν ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καριόλα, όσο και να με κολάζεις δεν θα έρθω στο ΡΔ. Είπαμε, ελαιοτριβεία εγώ...
ακομη ενας που ειδε τις επιθυμιες του να γινονται πραγματικοτητα...[size=10pt][move] Studio ORIENTAL ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΑΣ ... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ[/move]
Στην Ελλάδα όχι.... Στην Αγγλία πριν πολλά χρόνια...εχω δουλεψει σε ελαιοτριβειο 2 χρονια..........................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σου εχουν κανει ποτε body to body?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πως πας απο καυλες?
Στην Ελλάδα όχι.... Στην Αγγλία πριν πολλά χρόνια...
και ο χατζηγιαννης τα ιδια λεει.δεν υπαρχει πιο καυλωτικο πραγμα τα 2 σωματα να γινονται 1............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αστα, γαμησετα, και αμα εχει και τα καταλληλα βυζακια σε στελνει στον παραδεισο!!!! το εχεις στο μενου;;δεν υπαρχει πιο καυλωτικο πραγμα τα 2 σωματα να γινονται 1............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()