redlighter
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
Τι ηλικία έχει ο Ορέστης?
κατι μυριζει εδω αλλα ειμαι 72 σελιδες πισω.
ρεζουμε κανεις
Και εγω ... Αλλα δεν θελω να ξέρω τίποτα παραπάνω απο αυτο που ξέρω ... Δεν μπορω γελαγα αρκετά
Καλησπέρα σας !!! Τι κάνουν τα αγόρια μας;;
[size=10pt][move] Studio ORIENTAL ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΑΣ ... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ[/move]
kisses by marina
Και εγω ... Αλλα δεν θελω να ξέρω τίποτα παραπάνω απο αυτο που ξέρω ... Δεν μπορω γελαγα αρκετά
kisses by marina
σε μια γραμμη τα καταλαβα ολα , επεσε φαγωμα.τυπε το ρεζουμε ειναι οτι η τρουφα ΔΕΝ ειναι μανιταρι οπως λυσσαξανε. τους ανοιξα τα ματια μαθανε και κατι.
ξερει απο φαγητα ο ορεστης.....το φαγητο ηταν ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...........
Και στο δωματιο ειχαμε κρασι με διαφορα φρουτα τα οποια ουτε καν αγγιξαμε..... :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
το φαγητο ηταν ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...........
Και στο δωματιο ειχαμε κρασι με διαφορα φρουτα τα οποια ουτε καν αγγιξαμε..... :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
λεμε καμια μαλακια να περασει η ωραΚαι εγω ... Αλλα δεν θελω να ξέρω τίποτα παραπάνω απο αυτο που ξέρω ... Δεν μπορω γελαγα αρκετά
kisses by marina
δε φωναζατε το λιλα να τα αξιοποιησει?Και στο δωματιο ειχαμε κρασι με διαφορα φρουτα τα οποια ουτε καν αγγιξαμε..... :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
πως πας απο καυλες?Και εγω ... Αλλα δεν θελω να ξέρω τίποτα παραπάνω απο αυτο που ξέρω ... Δεν μπορω γελαγα αρκετά
kisses by marina
το φαγητο ηταν ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...........
Καριόλα, όσο και να με κολάζεις δεν θα έρθω στο ΡΔ. Είπαμε, ελαιοτριβεία εγώ...
δε φωναζατε το λιλα να τα αξιοποιησει?
ακομη ενας που ειδε τις επιθυμιες του να γινονται πραγματικοτητα...[size=10pt][move] Studio ORIENTAL ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΑΣ ... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ[/move]
Στην Ελλάδα όχι.... Στην Αγγλία πριν πολλά χρόνια...εχω δουλεψει σε ελαιοτριβειο 2 χρονια..........................
σου εχουν κανει ποτε body to body?????
πως πας απο καυλες?
Στην Ελλάδα όχι.... Στην Αγγλία πριν πολλά χρόνια...
και ο χατζηγιαννης τα ιδια λεει.δεν υπαρχει πιο καυλωτικο πραγμα τα 2 σωματα να γινονται 1............
αστα, γαμησετα, και αμα εχει και τα καταλληλα βυζακια σε στελνει στον παραδεισο!!!! το εχεις στο μενου;;δεν υπαρχει πιο καυλωτικο πραγμα τα 2 σωματα να γινονται 1............