HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
δηλαδε σε χαλασε το χυσι του χαρντ;; με ολα τα αλλα οκ;;
Έχω λιώσει... Καιρό είχα να ρίζω τόσο γέλιο για τόσο πολύ ώρα...
δηλαδε σε χαλασε το χυσι του χαρντ;; με ολα τα αλλα οκ;;
καλα ρε απο το πρωι?????? ημαρτον......
να πω κι εγω την παπαρια μου και να σας αφησω....λοιπον, ειμαι πεπεισμενος οτι εφταιγε το μενου, next time ατζελα το τραπεζι να το κλεισεις στα βλαχικα σητη βαρη
νωντας ρε μουνιααααα
σημαδεψε αλλου και συ ρε, ντε και καλα κεφαλι!!
Έχω λιώσει... Καιρό είχα να ρίζω τόσο γέλιο για τόσο πολύ ώρα...
ΕΓΩ ΚΑΤΙΝΑ? ΔΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΟΥ? Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ HARD ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ?
ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΧΥΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΛΕΓΕ! ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΑΥΤΟ?
ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ... ΟΚ... ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ...
ΕΣΥ ΜΕ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΕΣ... ΝΑΙ ΚΑΚΩΣ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΑ... ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΕΠΑΝΕΙΔΕΙΝ ΛΟΙΠΟΝ...
α να χαθεις, μας καβλωσες βραδυατικο ....Tο μενου ηταν τελειο...
για ορεκτικο εξωτικη πιατελα και ειχε κοτοπουλακια μικρα,σπρινκ ρολς,γαριδες με σολωμο,και μπουγκια με διαφορα λαχανικα.....και συνοδευοταν απο σαλατα με ψητα λαχανικα,πρασινη σαλατα,με ενα τυρι που εμοιαζε σε γευση με το μανουρι και κριτσινακια.........
το κυριος για μενα ηταν κοτοπουλα με σως καραβιδας και πληγουρι μιλαμε αλλοοοοοοοοοοοο πραγμα,,,,,
το κυριος του ορεστη ηταν ψαρονεφρι με σως τρουφας......και διαφορων ειδων ψωμια και κριτσιναι..........
και τωρα το επιδορπιο ηταν για τον μους σοκολατας οσο για μενα μπραουνις μες στην σοκολατα ΚΟΛΑΣΗ ΤΟ ΓΛΥΚΟ.......
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΕΥΜΑ.......
Tο μενου ηταν τελειο...
για ορεκτικο εξωτικη πιατελα και ειχε κοτοπουλακια μικρα,σπρινκ ρολς,γαριδες με σολωμο,και μπουγκια με διαφορα λαχανικα.....και συνοδευοταν απο σαλατα με ψητα λαχανικα,πρασινη σαλατα,με ενα τυρι που εμοιαζε σε γευση με το μανουρι και κριτσινακια.........
το κυριος για μενα ηταν κοτοπουλα με σως καραβιδας και πληγουρι μιλαμε αλλοοοοοοοοοοοο πραγμα,,,,,
το κυριος του ορεστη ηταν ψαρονεφρι με σως τρουφας......και διαφορων ειδων ψωμια και κριτσιναι..........
και τωρα το επιδορπιο ηταν για τον μους σοκολατας οσο για μενα μπραουνις μες στην σοκολατα ΚΟΛΑΣΗ ΤΟ ΓΛΥΚΟ.......
και κριμα που εγιναν ετσι τα πραγματα και δεν φαγαμε πρωινο...πιστευω θα ηταν εξισου καλο οπως και το γευμα............... :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Όχι, δεν κατάλαβες... Όταν τελειώσω εγώ θα σε χύσω στην μάπα και θα έβαζα την Δέσποινα να τα γλύφει απ την μούρη σου... Τα χύσια της Δέσποινας μόνο πάνω στην ψωλή μου θα άξιζαν σε τέτοια φάση...
ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ......μετα απο τοσο φαγητο που ορεξη για γαμιση!! την επομενη τυροπιτα απο τον γρηγορη και αμα μεινει ευχαριστημενος για πατσα στο 24ωρο!!Tο μενου ηταν τελειο...
και κριμα που εγιναν ετσι τα πραγματα και δεν φαγαμε πρωινο...πιστευω θα ηταν εξισου καλο οπως και το γευμα............... :'( :'( :'( :'( :'( :'(
το ρεζουμε ειναι 2 σελιδες. :Sκατι μυριζει εδω αλλα ειμαι 72 σελιδες πισω.
ρεζουμε κανεις
η τρουφα πειραζει τυπεκατι μυριζει εδω αλλα ειμαι 72 σελιδες πισω.
ρεζουμε κανεις
Tο μενου ηταν τελειο...
α τωρα ησυχασε που το διευκρινησες!! να κοιμηθει πιο ηρεμοςΌχι, δεν κατάλαβες... Όταν τελειώσω εγώ θα σε χύσω στην μάπα και θα έβαζα την Δέσποινα να τα γλύφει απ την μούρη σου... Τα χύσια της Δέσποινας μόνο πάνω στην ψωλή μου θα άξιζαν σε τέτοια φάση...
δεν με λυπασαιτο ρεζουμε ειναι 2 σελιδες. :S
Κωμικο-τραγωδια.κατι μυριζει εδω αλλα ειμαι 72 σελιδες πισω.
ρεζουμε κανεις
και η φασολαδα.η τρουφα πειραζει τυπε
κατι μυριζει εδω αλλα ειμαι 72 σελιδες πισω.
ρεζουμε κανεις
τυπε εβαλες τα πραγματα στη θεση τους καθοτι ο ορεστης εβαλε τρελα πραματα με το μυαλο του