despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
ορεστη αμα φυγεις τωρα δεν θα σου ξαναμιλησω ποτε
ορεστη αμα φυγεις τωρα δεν θα σου ξαναμιλησω ποτε
ε καλα και συ ας καθοσουν απο κατω τουγινατε κουραστηκη με αυτο το θεμα......μπορω να πω γιατι το εγραψα...
μπαινω το πρωι στο facebook και διαβαζω ποστ του κυριου να λεει ευχαριστω στην αντζελα και στο τελος να αναφερει οτι χαλασε το πραγμα....
μονος του το αρχισε αν δεν ειχε πει τιποτα ουτε εγω θα ελεγα....αλλα δεν ξερει να εκτιμαει καποια πραγματα ηθελε και τις 7 ωρες να ειμαι πανω στο πουτσο του ε αυτο δεν γινεται....
αυτα ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ με αυτο το θεμα.......
ΕΙΜΑΙ ΤΣΑ ΤΣΑ..................
γινατε κουραστηκη με αυτο το θεμα......μπορω να πω γιατι το εγραψα...
μπαινω το πρωι στο facebook και διαβαζω ποστ του κυριου να λεει ευχαριστω στην αντζελα και στο τελος να αναφερει οτι χαλασε το πραγμα....
μονος του το αρχισε αν δεν ειχε πει τιποτα ουτε εγω θα ελεγα....αλλα δεν ξερει να εκτιμαει καποια πραγματα ηθελε και τις 7 ωρες να ειμαι πανω στο πουτσο του ε αυτο δεν γινεται....
καλησπερα................
για βαλε λινκ να διαβασουμε
μμμ... αντε καληνυχτα δεσποινακι και θα τα πουμε καποια στιγμη, ακομα κι αν δεν ξαναπερασουμε μαζι...
ισως εχεις δικιο σε αυτο που λες τωρα... σιγουρα ορεξη δεν εχεις και το καταλαβαινω.
ξεκουρασου 2-3 μερες και θα τα πουμε μετα, ηρεμα... κι αν καταληξουμε στα ιδια συμπερασματα, οκ... καλη καρδια...
να εχεις ενα ομορφο βραδυ καυλιαρα υπηρεσια...
υγ: οπως το χθεσινο μεχρι τις 1.30 ;)
εισαι παιδι μου πειρασμος, σεισμος ???
Υ.Γ. να σκεφτεσαι πρακτικα... θα μπορουσες να εισαι και απο κατω απο τον πουτσο του....
ΤΙ ΛΙΝΚ??????
ορεστη ελπιζω να μενεις σε χαμηλο οροφο και να μην εχεις κλειδι της ταρατσαςΟΚ ΟΚ! σταματηστε, ενταξει φευγω!
ειπαμε, εγω το χαλασα, κακως μου επιτεθηκε τοσο αγρια, ομως ειχε τα δικια της, τελος.
ειμαι καλα, ειμαι καλυτερα τωρα, θα σκεφτω καποια πραγματα και θα επανελθω...
δε θελω να μου της επιτιθεστε γιατι τη νοιαζομαι πολυ και δε θελω να τη στεναχωρει κανεις...
ευχαριστω ολους σας, και τους μεν και τους, καλη συνεχεια... ;)
γινατε κουραστηκη με αυτο το θεμα......μπορω να πω γιατι το εγραψα...
μηπως να στον στειλουμε και στο κινητο;;απο το διαλογο στο wall σου με τον ορεστη
ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ................
απο το διαλογο στο wall σου με τον ορεστη
ρε αρχοντα , σταματα ρε... για σενα το λεω...παρεξήγηση στην παρεξήγηση, οκ... και γω δε θα ελεγα τιποτα αν δε μιλαγες στο φορουμ, καλα... ωραια εξηγηση...
μηπως να στον στειλουμε και στο κινητο;;
κι εσυ ρε σκοτεινο αντικειμενο του παθους... αστο !!!Σε ευχαριστούμε πολύ Άντζελα...η αποψινή νύχτα ήταν μια ωραία εμπειρία που θα τη θυμόμαστε πάντα (θέλω να πιστεύω) η Δέσποινα και γω, ακόμα κι αν άφησε μια γλυκόπικρη γεύση στο τέλος... Εσύ πάντως τα διοργάνωσες τέλεια, εμείς τα θαλασσώσαμε στο τέλος ως συνήθως! Καλημέρα.
αυτο εγραψε στο facebook.........γιατι επρεπε να το αναφερει θα μπορουσε να ερθει και να τα πουμε απο κοντα αλλα που μυαλο...
τον φραπε πως τον πινεις;;και ενα φραππεδακι με κουριερ μην ξεχασεις ε?
Καλά ρε Ορέστη...απορώ τι μαλακίες οπως λες είπες και τα χάλασες όλα...
Τέλος πάντων...καλό είναι να κρατούμε ένα επίπεδο διακριτικότητας και εγωισμού σε ότι και αν κάνουμε στη ζωή μας.
Θυμήσου τα λόγια μου και δε θα χάσεις.
Φαντάζομαι οι υπόλοιποι τι πανηγυράκι στήσατε πάνω απο το κουφάρι του Ορέστη...
ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ................