kakasximos30
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Μα ήδη δεν βλέπω τίποτα χαμηλά...δεν νιώθεις πως το "πουλί" σου τώρα συρρικνώνεται;
Μα ήδη δεν βλέπω τίποτα χαμηλά...δεν νιώθεις πως το "πουλί" σου τώρα συρρικνώνεται;
εγώ πάντως (μιας ηλικίας) αν έσκαγε μια νεαρά και έμπειρη στα ερωτικά με 20 προφυλακτικά αφού θα σκεφτόμουν τι μπορεί να έχει βάλει στο μυαλό της μπορεί να έφευγα πρώτος γιατί θα σκιαζόμουν για την συνέχεια του βίου μου.
και θα ήμουν άδικος.....υπάρχουν τόσες που ακόμη δεν με έχουν γευτεί.....
φίλε χίλια συγνώμη ,
αλλά θα μου επιτρέψεις πλέον να χρησιμοποιώ το nick σου, στις διάφορες εκφράσεις μου
χωρίς παρεξήγηση όμως ;)
πχ μ'αρέσει η έκφραση :
ένα μεγάλο μέρος του τζίρου της πορνείας συντηρείται απο "ορέστηδες"
ή
οι πουτάνες ψάχνουν να σε κάνουν "ορέστη" για να τους τα σκάς
φιλικά πάντα και καλόβράδυ σε ολους
μου φαίνεται βάζεις τον πήχη πολύ χαμήλα!
όπως είπα πάντως, είναι καθαρά θέμα τελευταίας εντύπωσης γιατί για 4 ώρες τουλάχιστον ήταν όλα ΑΨΟΓΑ.
ακόμα και οι συζητήσεις που κάναμε δεν περιείχαν "επικίνδυνες" λέξεις και φαινόταν πως θα καθόταν ακόμα και παραπάνω η κοπέλα, αν δεν πήγαιναν όλα στραβά...
σε αυτό που λέει ο polyasximos, δε νομίζω ότι υπάρχει θέμα. ακόμα και γω να ξανακερδίσω, ακόμα και να τα βρούμε με τη Δέσποινα πάλι, δεν πρόκειται να πάω μαζί της.
αν έπρεπε να επιλέξω από τα κορίτσια που είναι τώρα στο στούντιο και δεδομένου ότι θα έτρωγα χυλόπιτα από την Ελένη, σίγουρα θα διάλεγα τη Μαρίνα μας. ;)
είσαι επικίνδυνος....για σένα! Η Μαρίνα θα σε πέταγε από το παράθυρο. ;)
και αν έπεφτες από τον 7ο, θα σου έβγαινε το φαΐ από το στόμα.
μαλλον τρουφα απο μανιταρι εννοουν οτι εφαγαν συνοδευτικο στο κρεας
μαλλον ουτε εσυ ξερεις τι ειναι η τρουφα.
Μα ήδη δεν βλέπω τίποτα χαμηλά...
Ναι την Κέλλυ μάλλον.Θα σας άκουγε όλο το Παγκράτι πιθανόν!Ορέστη με φαίνεται ότι έπρεπε να είχες πάρει άλλη κοπελούδα να έσκαγε απο την ζήλεια της η Δέσποινα.
σοκολατα κ μανιταρι ξερω
Ορέστη με φαίνεται ότι έπρεπε να είχες πάρει άλλη κοπελούδα να έσκαγε απο την ζήλεια της η Δέσποινα.
την επομενη φορα εγω θα πρεπει να ειμαι ο επιλαχων
ορεστη στους αλλους κληρους βαλε το δικο μου μειλ
Όλα καλά και με το χρόνο έρχεται η πείρα και η ωριμότητα!
Ορέστη με φαίνεται ότι έπρεπε να είχες πάρει άλλη κοπελούδα να έσκαγε απο την ζήλεια της η Δέσποινα.
ωραίος σ'ευχαριστώ πάρα πολύδεν ακούγεται τελικά και τόσο κακό, στο επιτρέπω... ;)
μυκητας ειναι αλλα οχι μανιταρι. ειναι κατω απο το εδαφος στις ριζες.
μυκητας ειναι αλλα οχι μανιταρι. ειναι κατω απο το εδαφος στις ριζες.