λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
λάγαρε για το πόσο είναι ελληνίδα είναι άλλο κεφάλαιο αυτό
Ελλεεινιδα μπορεί να είναι και κάποια που μετέχει της Ελλεεινικης παιδείας!
λάγαρε για το πόσο είναι ελληνίδα είναι άλλο κεφάλαιο αυτό
Φιλαράκο, συγχώρα με,αλλά γιατί νομίζω ότι τελικά σου αρέσει όλο αυτό που γίνεται?Μπορούσατε και οι δύο πλευρές να μην το κάνετε ρόμπα το θέμα, αλλά διαλέξατε το αντίθετο.Δεν ξέρω γιατί.
Νομίζω πως ο όρος που γεννήθηκε σε τούτο το σαιτ είναι ακριβής και περιγράφει επιτυχώς ένα μεγάλο κομμάτι των Νεοελλήνων που μας περιστοιχίζουν!να δηλώσω πως δεν μου αρέσει ο τίτλος "Ελλεεινιδα" αλλά δεν έχει σημασία.
στο σύγγραμμα πνευματικά δικαιώματα κατέχουν και οι δύο.
Λέτε ένα σωρό κουβέντες για το φλέγον θέμα και αποφεύγετε να συνυπολογίσετε το αυτονόητο.........
Δεν ήθελα να το σχολειασω γιατί από τις περιγραφές του σκηνικού το έβλεπα για φως φανάρι!
Όμως τα τελευταία ποστς και μάλιστα από έγκριτους συναδέλφους με αναγκάζουν να σας θυμίσω ότι ναι μεν έχει ο Ορέστης τα κουσούρια του αλλά και η νεαρά είναι Ελλεεινιδα με ότι αυτό συνεπάγεται!
Άσχετα που στη δουλειά της είναι εξαιρετική.
Νομίζω πως ο όρος που γεννήθηκε σε τούτο το σαιτ είναι ακριβής και περιγράφει επιτυχώς ένα μεγάλο κομμάτι των Νεοελλήνων που μας περιστοιχίζουν!
ελπιζω στον επομενο διαγωνισμο ο επομενος νικητης αλλα και η κοπελα που θα παει μαζι του να περασουν πολυ καλυτερα
Ηταν μια εκπομπη παλια στην τβ το ραντεβου στα τυφλα που το παρουσιαζε νομιζω η βασια τριφυλλι
και στελνανε ζευγαρια αγνωστα μεταξυ τους σε ταξιδι δωρο
και μετα εβγαιναν τα κουτσομπολια οτι το ζευγαρι σκοτωθηκε στο ταξιδι
αυτο μου θυμιζει ολο αυτο
ελπιζω στον επομενο διαγωνισμο ο επομενος νικητης αλλα και η κοπελα που θα παει μαζι του να περασουν πολυ καλυτερα
To βράδυ στο studio Μαρίνα + Πάμελα
Ωραια.Τελείωσε το show.Προτείνω να μην συνεχιστεί αυτό.Πάμε παρακάτω.Επειδή πεινάω όμως, έτσι για να μου ανοίξει κι άλλο η όρεξη, για πες τι φάγατε στο δείπνο? Νόστιμα?
στον επομενο διαγωνισμο θα αγορασει 40 κληρους ο ορεστης και η ντεπη θα σκασει στο ξενοδοχειο με 40 καποτες.
Ηταν μια εκπομπη παλια στην τβ το ραντεβου στα τυφλα που το παρουσιαζε νομιζω η βασια τριφυλλι
και στελνανε ζευγαρια αγνωστα μεταξυ τους σε ταξιδι δωρο
και μετα εβγαιναν τα κουτσομπολια οτι το ζευγαρι σκοτωθηκε στο ταξιδι
αυτο μου θυμιζει ολο αυτο
στον επομενο διαγωνισμο θα αγορασει 40 κληρους ο ορεστης και η ντεπη θα σκασει στο ξενοδοχειο με 40 καποτες.
μμμ... σε αυτό είμαι σίγουρος ότι η Δέσποινα θα μπορούσε να σας ενημερώσει καλύτερα, γιατί εγώ δεν τα θυμάμαι καλά...
κύρια πιάτα ήταν για τη Δέσποινα ένα φιλέτο κοτόπουλο με μυρωδικά και ρύζι (νομίζω) και για μένα ένα ψαρονέφρι (δηλαδή φιλέτο χοιρινό) με πουρέ τρούφας παρακαλώ.
στα ορεκτικά περιλαμβανόταν μια σαλάτα που είχε πολλών ειδών λαχανικά μέσα, μαρούλι, ντομάτες, μανιτάρια κι άλλα. διάφορα ψωμάκια και κριτσίνια και τυριά κρέμα... εμ... ένα πιάτο με ορεκτικά όπως σπρινγκ ρολς, γαρίδες, μπουτάκια κοτόπουλου με σάλτσα γλυκόξινη, καυτερή και άλλες...
επιδόρπιο μια μους σοκολάτα με φράουλα για μένα και κάτι σαν κέηκ σοκολάτας για τη Δέσποινα (συγγνώμη που δε θυμάμαι ακριβώς).
πραγματικά η Άντζελα τα είχε διοργανώσει άψογα, αλλά για τα λάθος άτομα! :-
Κάτι δεν καταλαβαίνω.Για ποια Ντέπυ μιλάτε όλοι εσείς? Αυτήν?