ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
παλι τα ιδια θα κανει αφου δεν αλλαζει ο ανθρωπος....
με τον ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΑ γραφω. τι διαολο ολοι οι λαχνοι δικοι του ηταν? ελα δε θελω καρφωματαααααα
παλι τα ιδια θα κανει αφου δεν αλλαζει ο ανθρωπος....
δεν αντέχς...έχω γονατίσει από τα γέλια...σταμάτα!!!θα σχολιασω τα επι μερους επειδη εχω ορεξη ενω ταυτοχρονα βαριεμαι.
καλα ρε κουναβι ορεστη, ενδυματολογικα που τοχεις το καυκαλο σου? τζιν κατω τραπεζομαντηλο πανω λες και πας για γκιοσα βραστη στο μετσοβο
με τον ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΑ γραφω. τι διαολο ολοι οι λαχνοι δικοι του ηταν? ελα δε θελω καρφωματαααααα
έχεις ίδιον συμφέρον για να το προτείνεις??
ειχε 17 κληρους...
κανενα. εξαλλου η ντεπη δε δινει κωλο οποτε το ραντεβου θα ειχε πιο καταστροφικη εξελιξη. θα της εριχνα τα καντηλερια στο κεφαλι και το γκουρμε στο προσωπο.
δικέ μου πρέπει να σε γνωρίσω....δεν υπάρχεις...δηλαδή εσύ χωρίς anal δε ζεις βρε?κανενα. εξαλλου η ντεπη δε δινει κωλο οποτε το ραντεβου θα ειχε πιο καταστροφικη εξελιξη. θα της εριχνα τα καντηλερια στο κεφαλι και το γκουρμε στο προσωπο.
Ε ναι, δεν έλαβε σοβαρά υπ όψιν (ως νέος και επιπόλαιος) τον Καβάφη και σκάτωσε την Ιθάκη!ειχε 17 κληρους...
Ε ναι, δεν έλαβε σοβαρά υπ όψιν (ως νέος και επιπόλαιος) τον Καβάφη και σκάτωσε την Ιθάκη!
ειχε 17 κληρους...
δικέ μου πρέπει να σε γνωρίσω....δεν υπάρχεις...δηλαδή εσύ χωρίς anal δε ζεις βρε?
και θα συμφωνήσω και θα διαφωνήσω...(μα καλά πως γίνεται?)τυπε μονο γκωλον κανεις ερωτα. το αλλο ειναι απλα σεξ.
από που το κατάλαβες?Αλήθεια ό " αποδιοπομπαίος τράγος " Ορέστης ( μα κυριολεκτικά τράγος απ' ότι κατάλαβα )που χάθηκε ? γιατί δεν βγαίνει να πεί καί αυτός απο μεριάς του τι έγινε ?
Αλήθεια ό " αποδιοπομπαίος τράγος " Ορέστης ( μα κυριολεκτικά τράγος απ' ότι κατάλαβα )που χάθηκε ? γιατί δεν βγαίνει να πεί καί αυτός απο μεριάς του τι έγινε ?
και τι κάνει μόνος του στο δωμάτιο??εχει κλειδωθει στο δωματιο του ξενοδοχειου μπρουμυτα με τα μαξιλαρια πανω στο κεφαλι του. αυτη τη στιγμη ειναι ο διευθυντης απεξω απο το δωματιο και ηγειται των διαπραγματευσεων.
Καί όπως λέει καί το παλιό ρητό "κώλος = το μουνί του μέλλοντος " !!τυπε μονο γκωλον κανεις ερωτα. το αλλο ειναι απλα σεξ.
το μέλλον έφτασε!!Καί όπως λέει καί το παλιό ρητό "κώλος = το μουνί του μέλλοντος " !!
Από το βέλαγμα !!!από που το κατάλαβες?