despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
ε τωρα θα μας πρηξεις? πες λεμε.
πες μου τι θες να μαθεις.........
ε τωρα θα μας πρηξεις? πες λεμε.
τι φαγητο παρηγγειλε ο ορεστης δεσποινα?
πες μου τι θες να μαθεις.........
Δυστυχώς η αλληλουποτίμηση επικράτησε και καθόρισε τα πράγματα...........
Είναι δύσκολο μια πουτάνα και ένας μπουρδελοτρόφιμος. να χαρούν μια βραδιά που είναι προσφορά του οίκου που φιλοξενεί την πουτάνα!
θέλει υπέρβαση, κυρίως του μικροαστισμού που μας βασανίζει, και ελεύθερο πνεύμα που είναι σπάνιο!
δεν εχω υποτιμηση ποτε κανεναν ανθρωπο απλα οταν ξεκαθαριζεις κατι σε καποιον ανθρωπο και αυτος δεν λεει να το καταλαβει τι να πω δεν ξερω........
α αρχισε τα αγαπουλιστικα? μας επρηξες ρε ντεπη, απο τα συμφραζομενα πρεπει να τα πιανουμε? κανε μια περιληψη σωστη να τελειωνουμε να παμε στις δουλειες μας
ναι αρχισε τα αγαπουλιστικα αν το ηξερα ετσι καλυτερα να μην ειχα παει.....
ε ναι ηταν δυσκολο να το ξερεις ο τυπος παρουσιαζε εναν αλλο εαυτο, αδιαφορο στυγνο πουτανιαρη. στην κληρωση δε σηκωσε ουτε φρυδι ο παγερος με το αποτελεσμα.
μας εξεπληξε ολους αυτη η εξελιξη :o
Και όμως κορίτσι μου, το αρχικό σου ποστ σήμερα "ε τα αναμενόμενα" δείχνει αυτό που λέω αλληλο υποτίμηση!
μα...ήταν άχαστο!!!μη γελας τυπε ο ορεστης εκανε την εκπληξη με το να κανει το αναμενομενο. εγινε απο δοκτορ τζεκυλ μιστερ...τζεκυλ. και γω στον κυριο χαιντ πονταρα γμτ οπως και η ντεπη...
Δεν ήταν λάθος σου που πήγες............................
Έπρεπε να ξέρεις πόσο συνεπής με αυτά που έχετε συμφωνήσει θα είναι. Και αν δεν πήγαινες δεν θα μάθαινες!
έχεις ίδιον συμφέρον για να το προτείνεις??προτεινω επαναληψη της διαδικασιας με τον πρωτο επιλαχοντα
προτεινω επαναληψη της διαδικασιας με τον πρωτο επιλαχοντα