despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
γιατι οχι
μμμμμμμμμμμμμμμμ..............ναι ναι ναι ναι ναι.........
γιατι οχι
με αναστατωνεις παλιοθυληκομμμμμμμμμμμμμμμμ..............ναι ναι ναι ναι ναι.........
και εγω θελω!
κορμι ντιβανι
Mία ένσταση αν μου επιτρέπετε.Έχετε σκεφτεί ο άνθρωπος απλά να μην είχε κάτι "καλό" να βάλει? Δεν δαπανούν όλοι πολλά χρήματα για τα ρούχα τους είτε από επιλογή είτε από ανάγκη.Επίσης, πολύς κόσμος δεν αισθάνεται καλά και άνετα κοστουμαρισμένος σαν γαμπρός.Δεν κάνουν τα ρούχα τον άνθρωπο.Εξάλλου μ'ενα πουκάμισο και τζην πήγε,δεν έβαλε και φόρμα.Τώρα για το αν υπήρχαν προφανώς κι άλλα "παρατράγουδα" δεν μπορώ να ξέρω ή να κρίνω.Αυτό είναι άλλο θέμα.Αν και πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερα η Δέσποινα να μην το ανέφερε καν.Ας κράταγε τη στάση που ήθελε απέναντι στον τύπο, ας έλεγε εδώ μέσα ότι πέρασαν καλά και τέρμα η ιστορία.Δεν χρειάζεται να γίνει βορά στο αιμοδιψές κοινό.θα σχολιασω τα επι μερους επειδη εχω ορεξη ενω ταυτοχρονα βαριεμαι.
καλα ρε κουναβι ορεστη, ενδυματολογικα που τοχεις το καυκαλο σου? τζιν κατω τραπεζομαντηλο πανω λες και πας για γκιοσα βραστη στο μετσοβο
θελω κι εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολοι θα παρουν μην ανχωνεσαι...........
Καί όπως λένε " Το μουνί καί το χταπόδι όσο το χτυπάς απλώνει !!!! "να μου φας το μ....ι μουυυυυυυυυυυ................
Mία ένσταση αν μου επιτρέπετε.Έχετε σκεφτεί ο άνθρωπος απλά να μην είχε κάτι "καλό" να βάλει? Δεν δαπανούν όλοι πολλά χρήματα για τα ρούχα τους είτε από επιλογή είτε από ανάγκη.Επίσης, πολύς κόσμος δεν αισθάνετα καλά και άνετα κοστουμαρισμένος σαν γαμπρός.Δεν κάνουν τα ρούχα τον άνθρωπο.Εξάλλου μ'ενα πουκάμισο και τζην πήγε, δεν έβαλε και φόρμα.Τώρα για το αν υπήρχαν προφανώς κι άλλα "παρατράγουδα" δεν μπορώ να ξέρω ή να κρίνω.Αυτό είναι άλλο θέμα.Αν και πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερα η Δέσποινα να μην το ανέφερε καν.Ας κράταγε τη στάση που ήθελε απέναντι στον τύπο, ας έλεγε εδώ μέσα ότι πέρασαν καλά και τέρμα η ιστορία.Δεν χρειάζεται να γίνει βορά στο αιμοδιψές κοινό.
Καί όπως λένε " Το μουνί καί το χταπόδι όσο το χτυπάς απλώνει !!!! "
Κι άλλο κι άλλο
Σωστος ο φιλος DON !!!Καί όπως λένε " Το μουνί καί το χταπόδι όσο το χτυπάς απλώνει !!!! "
ελα τωρα που δεν σαρεσε.. μην λεμε αηδιες τωρα, ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΑΗΔΙΕΣκαλησπερα ειπα την αποψη μου,πηγα με αυτον τον ανθρωπο γνωριζοντας τι σκεψεις εχει....αλλα δεν περιμενα να συμβει αυτο.....δεν μπορω να πω ψεματα ειμαι αληθινη..........και τελος με αυτο το θεμα ξαναλεω ΛΑΘΟΣ μου που πηγα....
Φανταζομαι πως ο ορεστης θα εφαγε την μεγαλυτερη πικρα της ζωης του χτες εφοσον η κυρα δεσποινα δεν του κανε τα αγαπουλιστηκα του..
Α ρε ορεστη και σε παω ρε μαν..
Φαντασου τωρα να σκαει μυτη η δεσποινα στο δωματιο και να βλεπει τον ορεστη γονατιστο με την βερα στο χερι να της κανει καμια προταση γαμου
ε θα φρηξε η κοπελα
να σου κανει προταση η να φριξεις;;δεν υπαρχει τετοια περιπτωση........