Manager69
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 111
- Like
- 906
- Πόντοι
- 3.465
τι κανετε πως περνατε..??????? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Περνάμε ήσυχα Δεσποινάκι.Καυλατίζουμε για να περάσει η ώρα.
τι κανετε πως περνατε..??????? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
πολλααααααααααα........................
Περνάμε ήσυχα Δεσποινάκι.Καυλατίζουμε για να περάσει η ώρα.
Πως ειναι τα ποδαρακια σου μπουμπου? Πεθανες στα ψωνια?
Για πες μου την άποψη σου για το ριβονουκλεϊκό οξύ
καλησπέρα Δεσποινάκι...καλησπερα..............
καλησπερα τα συγχαρητηρια μου για το free fuck που κερδισες..............
οι διαφορές μεταξύ χιμπαντζήδων και ανθρώπων είναι δέκα φορές μεγαλύτερες από αυτές μεταξύ δύο τυχαίων ανθρώπων, και δέκα φορές λιγότερες από τις διαφορές μεταξύ αρουραίων και ποντικιών . Οι ομοιότητες του DNA ανθρώπων και χιμπαντζήδων κυμαίνονται μεταξύ 95% και 99%μόνο σε αυτό το μάθημα ήσουνα Βιολογία;
εγώ θέλω να μου πεις για το δεοξυριβονουκλεϊκό ΣΟΥ οξύ (DNA) και την ομοιότητά του με αυτό των άλλων πρωτεύοντων θηλαστικών (χιμπατζήδων κλπ).
Τσιγκινη κιλοτα αγαπητη μου. Η μονη σωτηρια!!
Ευχαριστω, για την ευχη σου !!!πολλααααααααααα........................
κάνεις πολύ μεγάλο λάθος! σε διαβεβαίω πως 5 μήνες τώρα κάθε 2 φορές περίπου βλέπω και κάτι εντελώς καινούριο! πώς νομίζεις ότι με κρατάει;
δεν έχω ξαναπάει ποτέ με στουντιοκόριτσο πάνω από 4 φορές, πολύ απλά γιατί βαριέμαι εύκολα... (ή, ελάχιστες φορές, επειδή τρώω χυλόπιτα και τα κάνω μαντάρα )
οι διαφορές μεταξύ χιμπαντζήδων και ανθρώπων είναι δέκα φορές μεγαλύτερες από αυτές μεταξύ δύο τυχαίων ανθρώπων, και δέκα φορές λιγότερες από τις διαφορές μεταξύ αρουραίων και ποντικιών . Οι ομοιότητες του DNA ανθρώπων και χιμπαντζήδων κυμαίνονται μεταξύ 95% και 99%
καλησπέρα Δεσποινάκι...
βλέπω μεγαλεία, δείπνο, ξενοδοχεία, έρε γλέντια λέμε, να περάσετε όμορφα και να προσέχετε
Ευχαριστώ πολύ Κουκλίτσα.Ανυπομονώ για να ξαναβρεθώ κοντά σας .
ποπο κακία και ζήλεια σήμερα... αν είσαι κακός, δεν πρόκειται να κερδίσεις ποτέ...
οι διαφορές μεταξύ χιμπαντζήδων και ανθρώπων είναι δέκα φορές μεγαλύτερες από αυτές μεταξύ δύο τυχαίων ανθρώπων, και δέκα φορές λιγότερες από τις διαφορές μεταξύ αρουραίων και ποντικιών . Οι ομοιότητες του DNA ανθρώπων και χιμπαντζήδων κυμαίνονται μεταξύ 95% και 99%
σορρυ για τη πολυωρη απουσια αλλα εχω και ενα παιδι να αναθρεψω
σας ελειψα νακια σταματακια ταρτουφακια δεσποινακια
καλησπέρα Δεσποινάκι...
βλέπω μεγαλεία, δείπνο, ξενοδοχεία, έρε γλέντια λέμε, να περάσετε όμορφα και να προσέχετε
[move]ΕΙΜΑΙ ΜΠΑΜΠΟΛΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ................... [/move]
ε τοτε να φυγω σορρυΚΑΘΟΛΟΥΥΥΥΥΥΥΥ.........................
εγω ανηκω στα νακιαααα....................
να πας που ρε γαυρακι αφου το δεσποινακι εχει ορεξη να σε παει μαρουλακιιιιιιιιι...........ε τοτε να φυγω σορρυ
Ποια κακια και ζηλια βε Ορεστη. Συμβουλες δινω στην κοπελα για το πρωτο βραδυ του γαμου της!!