Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Πως ειναι τα ποδαρακια σου μπουμπου? Πεθανες στα ψωνια?  :grin: :grin:

ναι αστα αρχισα με τακουνια που με χτυπησαν κατω στο πελμα
μετα συνεχισα με αθλητικα που με χτυπησαν πισω στη φτερνα
και στο τελος αναγκαστικα να γυρισω πισω με σαγιοναρες  :2funny:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Για πες μου την άποψη σου για το ριβονουκλεϊκό οξύ  :coffee:

μόνο σε αυτό το μάθημα ήσουνα Βιολογία;  :birdman:

εγώ θέλω να μου πεις για το δεοξυριβονουκλεϊκό ΣΟΥ οξύ (DNA) και την ομοιότητά του με αυτό των άλλων πρωτεύοντων θηλαστικών (χιμπατζήδων κλπ).

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
μόνο σε αυτό το μάθημα ήσουνα Βιολογία;  :birdman:

εγώ θέλω να μου πεις για το δεοξυριβονουκλεϊκό ΣΟΥ οξύ (DNA) και την ομοιότητά του με αυτό των άλλων πρωτεύοντων θηλαστικών (χιμπατζήδων κλπ).
οι διαφορές μεταξύ χιμπαντζήδων και ανθρώπων είναι δέκα φορές μεγαλύτερες από αυτές μεταξύ δύο τυχαίων ανθρώπων, και δέκα φορές λιγότερες από τις διαφορές μεταξύ αρουραίων και ποντικιών . Οι ομοιότητες του DNA ανθρώπων και χιμπαντζήδων κυμαίνονται μεταξύ 95% και 99%  :coffee:

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
κάνεις πολύ μεγάλο λάθος! σε διαβεβαίω πως 5 μήνες τώρα κάθε 2 φορές περίπου βλέπω και κάτι εντελώς καινούριο! πώς νομίζεις ότι με κρατάει;  :grin:

δεν έχω ξαναπάει ποτέ με στουντιοκόριτσο πάνω από 4 φορές, πολύ απλά γιατί βαριέμαι εύκολα... (ή, ελάχιστες φορές, επειδή τρώω χυλόπιτα και τα κάνω μαντάρα  :rolleyes:)

α, εισαι γενικα αγαπουλης εσυ :grin: :grin:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
οι διαφορές μεταξύ χιμπαντζήδων και ανθρώπων είναι δέκα φορές μεγαλύτερες από αυτές μεταξύ δύο τυχαίων ανθρώπων, και δέκα φορές λιγότερες από τις διαφορές μεταξύ αρουραίων και ποντικιών . Οι ομοιότητες του DNA ανθρώπων και χιμπαντζήδων κυμαίνονται μεταξύ 95% και 99%   :coffee:

εμ... μαλιστα... ενδιαφερον... κατι μου λεει οτι εχεις "σκονακι", αλλα οκ, κανεις δεν ειναι τελειος. με καλυψες.  :grin:

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
καλησπέρα Δεσποινάκι...  :grin:
βλέπω μεγαλεία, δείπνο, ξενοδοχεία, έρε γλέντια λέμε, να περάσετε όμορφα και να προσέχετε  :grin:

σε ευχαριστουμεεεεεε................ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

καλησπεραααααααααααααααα.......................... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

[move]ΕΙΜΑΙ ΜΠΑΜΠΟΛΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ................... :rockon: :rockon:[/move]

Ευχαριστώ πολύ Κουκλίτσα.Ανυπομονώ για να ξαναβρεθώ κοντά σας  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:.

να σαι καλα αγορι χερομαι που οι κληροι πηγαν σε δικους μας πελατες γιατι σας αξιζει........ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.284
Πόντοι
5.097
σορρυ για τη πολυωρη απουσια αλλα εχω και ενα παιδι να αναθρεψω :P
σας ελειψα νακια σταματακια ταρτουφακια δεσποινακια :2on1:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
ποπο κακία και ζήλεια σήμερα... αν είσαι κακός, δεν πρόκειται να κερδίσεις ποτέ... :grin:

Ποια κακια και ζηλια βε Ορεστη. Συμβουλες δινω στην κοπελα για το πρωτο βραδυ του γαμου της!!  :grin: :grin:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
οι διαφορές μεταξύ χιμπαντζήδων και ανθρώπων είναι δέκα φορές μεγαλύτερες από αυτές μεταξύ δύο τυχαίων ανθρώπων, και δέκα φορές λιγότερες από τις διαφορές μεταξύ αρουραίων και ποντικιών . Οι ομοιότητες του DNA ανθρώπων και χιμπαντζήδων κυμαίνονται μεταξύ 95% και 99%   :coffee:

Αρα και οι χιμπατζιδες  :zfuck: ? :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
σορρυ για τη πολυωρη απουσια αλλα εχω και ενα παιδι να αναθρεψω :P
σας ελειψα νακια σταματακια ταρτουφακια δεσποινακια :2on1:

ΚΑΘΟΛΟΥΥΥΥΥΥΥΥ......................... :birdman: :birdman:

εγω ανηκω στα νακιαααα.................... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
καλησπέρα Δεσποινάκι...  :grin:
βλέπω μεγαλεία, δείπνο, ξενοδοχεία, έρε γλέντια λέμε, να περάσετε όμορφα και να προσέχετε  :grin:

ευχαριστούμε φίλε μου, φαίνεται ότι είσαι από τους πιο καλοπροαίρετους σήμερα και δε μου βγάζεις κανένα ίχνος ζήλειας/ κόμπλεξ.  ;)

Μου φαίνεται πρέπει να το τραβήξουμε σε dvd, θα έχει μεγάλη επιτυχία και θα τα κονομίσουμε.  :2funny:

[move]ΕΙΜΑΙ ΜΠΑΜΠΟΛΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ................... :rockon: :rockon:[/move]

τι είναι η μπαμπολίνα ρε γαμώτο;  :think:

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
ε τοτε να φυγω σορρυ :rolleyes:
   να πας που ρε γαυρακι αφου το δεσποινακι εχει ορεξη να σε παει μαρουλακιιιιιιιιι........... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ποια κακια και ζηλια βε Ορεστη. Συμβουλες δινω στην κοπελα για το πρωτο βραδυ του γαμου της!!  :grin: :grin:

ελα τωρα ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...................... :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom