Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,7%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 88 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,6%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,1%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    366

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
να ερθω και εγω να σου τρυψω την πλατουλα??????????????? :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

το πιο ωραιο σεξ που εχω κανει ειναι στο μπανιο.............. :rockon: :rockon:

ειναι αλλη φαση........  :booty: :booty: :booty: :booty: :booty:

αυτά δε μας τα έχεις πει... ούτε μας τα έχεις κάνει...

νομίζω πως τη Δευτέρα είναι η ώρα... να σταματήσουνε να λένε και κάποιοι πως ότι μου έχεις κάνει το έχω ξαναδεί...  :grin:

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1

νομίζω πως τη Δευτέρα είναι η ώρα... να σταματήσουνε να λένε και κάποιοι πως ότι μου έχεις κάνει το έχω ξαναδεί...  :grin:

αυτα δεν μπορω να τα κανω σε σενα εισαι 2 μετρα δεν γινετε..... :S :S

συγνωμη................... :- :-

αυτο δε γινεται ουτε στα ονειρα σας :birdman:

και ποιος το λεει εσυ??????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σιγα τα αυγα γαιδουρακο.......... :birdman: :birdman: οταν θελει η δεσπι ολα γινονται............... :birdman: :birdman:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Ειναι ορισμενα που τα κρατα κρυφα το Δεσπινακι!  ;) Να δουμε τι αλλο θα σε "κερασει" την Δευτερα!!  :grin: :grin:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Ο λαος του 104 απαιτει DVD!! Θελουμε να σε δουμε ντυμενη ομορφα και πιο σημαντικο αν του τα δωσεις ολα του Ορεστη!!  :grin: :grin:

θα σε ξενερώσω λίγο τώρα... έχουμε αποφασίσει (έχει αποφασίσει) να πάμε με σπορ εμφάνιση, ώστε να μη δίνουμε στόχο...  :grin:

δε θα με χάλαγε να τη δω με ένα ωραίο φορεματάκι, αλλά από την άλλη, σαν πιτσιρικάκι που είναι, το σπορ απλό ντύσιμο θα μου βγάλει μια φαντασιώση teen fuck  :knockinb: :knockinb:, σόρυ κιολας...  :grin: :grin:

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
θα σε ξενερώσω λίγο τώρα... έχουμε αποφασίσει (έχει αποφασίσει) να πάμε με σπορ εμφάνιση, ώστε να μη δίνουμε στόχο...  :grin:

δε θα με χάλαγε να τη δω με ένα ωραίο φορεματάκι, αλλά από την άλλη, σαν πιτσιρικάκι που είναι, το σπορ απλό ντύσιμο θα μου βγάλει μια φαντασιώση teen fuck  :knockinb: :knockinb:, σόρυ κιολας...  :grin: :grin:

καλα εσυ δεν ξερεις πως θα ερθω εγω και δεν προκειται να σου πω βεβαια ΕΚΠΛΗΞΗ.................... :P :P

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Απαραδεκτο!! Θελουμε την Δεσποινα με αμπιγε φορεμα και ασπρα γαντια.  :grin: Τι θα πει σπορ εμφανηση και μπλουτζινακι. Μια φορα σου τυχαινει το λαχειο και θα την βγαλει με μπλουτζιν??

Μην μου πεις οτι θα την πας σε σουβλατζιδικο???  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
αυτα δεν μπορω να τα κανω σε σενα εισαι 2 μετρα δεν γινετε..... :S :S

συγνωμη................... :- :-

και ποιος το λεει εσυ??????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σιγα τα αυγα γαιδουρακο.......... :birdman: :birdman: οταν θελει η δεσπι ολα γινονται............... :birdman: :birdman:

κι όμως εγώ σου λέω ότι γίνονται, αρκεί να έχεις φαντασία... αλλά επειδή δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς, θα το συζητήσουμε από κοντά...  ;)

και μη ζητάς συγγνώμη για τίποτα, μου έχεις χαρίσει πολλές σούπερ φανταστικές στιγμές ήδη...  :-*

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
Απαραδεκτο!! Θελουμε την Δεσποινα με αμπιγε φορεμα και ασπρα γαντια.  :grin: Τι θα πει σπορ εμφανηση και μπλουτζινακι. Μια φορα σου τυχαινει το λαχειο και θα την βγαλει με μπλουτζιν??

Μην μου πεις οτι θα την πας σε σουβλατζιδικο???  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγω θα παω στο καραβελ και θα παω με σπορ μα αληθεια το πιστεψες αυτο για μενα?????

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
καλα εσυ δεν ξερεις πως θα ερθω εγω και δεν προκειται να σου πω βεβαια ΕΚΠΛΗΞΗ.................... :P :P

ωωωωωωωωωωωω...

αν με αφήσεις να έρθω εγώ με τζινάκι και μπλουζάκι και εσύ φορέσεις φόρεμα τελικά για να γίνω ρεζίλι, θα φας βρισίδι, στο λέω!  :P

αποφάσισε τι στυλ θα έχουμε, να κανονίσω και γω με το στυλίστα μου...  :grin:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
ωωωωωωωωωωωω...

αν με αφήσεις να έρθω εγώ με τζινάκι και μπλουζάκι και εσύ φορέσεις φόρεμα τελικά για να γίνω ρεζίλι, θα φας βρισίδι, στο λέω!  :P

:grin: :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• 8665.jpg
    8665.jpg
    42,5 KB · Εμφανίσεις: 16

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
Ελεγα και εγω........τον σατανα εχει μεσα της το κοριτσι?  :grin: :grin:

οχι βρε.........θα ειμαι πολυ ομορφα ντυμενη......παντως..... :boobies: :boobies: :boobies:
ωωωωωωωωωωωω...

εσυ φορα οτι θες........... :) :) εγω δεν σου λεω τι θα φορεσω..... :P

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Ειναι ορισμενα που τα κρατα κρυφα το Δεσπινακι!  ;) Να δουμε τι αλλο θα σε "κερασει" την Δευτερα!!  :grin: :grin:

να δείτε δεν το βλέπω, κι από μένα δύσκολο να ακούσετε κιόλας...

χρησιμοποιείστε λοιπόν τη φαντασία σας...  :grin:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
οχι βρε.........θα ειμαι πολυ ομορφα ντυμενη......παντως..... :boobies: :boobies: :boobies:

εσυ φορα οτι θες........... :) :) εγω δεν σου λεω τι θα φορεσω..... :P

χμ... καλααααα!!!!!

μικρη μπες λιγο στο φβ που σε θελω, να μη στελνουμε πμ βραδιατικα, αντε!  ;) ;) ;) ;) ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom