Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
ΕΝΝΟΕΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....................... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

1. χαίρομαι που είναι ....φαν της ποικιλίας! :grin:
2. εύχομαι πάρα πολύ καλά να περάσετε με τον τρόπο που θα προσδιορίσετε από πριν για να μην έχουμε γκρίνιες μετά. ;)
3. και εμείς Ορέστη υπήρξαμε αγαπούληδες αλλά αυτό το επίπεδο δεν το φτάσαμε, άξια πρέπει να ανακηρυχτείς αρχιαγαπούλης (και να δίνεις κανά αυτόγραφο) :2funny:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Καλά άστα αφού κάνει μπαμ. :2funny: :2funny: :grin: :grin:

δεν είπα ότι δεν έχω τρελό κόλλημα με το κορίτσι και ότι τη νοιάζομαι πάρα πολύ, απλώς δε ζηλεύω πια και τέτοια...

τη νιώθω σαν φίλη μου περισσότερο παρά σαν γκόμενα...

βέβαια στιγμές αδυναμίας υπάρχουνε, ξέρει αυτή...

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
ποιον να αφησει να ειναι; εμενα; τεσπα εγω το stam τον συμπαθω και του εχω δωσει την ευχη μου για σενα και τις συμβουλες μου φυσικα, αρκει να σε προσεξει. εδω ειναι να με επιβεβαιωσει...  :)

ανηκεις σε ολους δεσποινακι, αλλα... μονο ενας θα σε απολαυσει ολοκληρη νυχτα, τουλαχιστον μεχρι τον επομενο διαγωνισμο...  ;)

σορυ παιδια, δεν ειμαι ψωνιο, αλλα... θελω να το ακουω! (και να το διαβαζω για να το πιστεψω!)  :grin:

Που ξέρεις μπορεί να έχει κανα γκόμενο η κοπέλα και να την απολαμβάνει κάθε μέρα. :2funny: :2funny: :dancing:

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
δεν είπα ότι δεν έχω τρελό κόλλημα με το κορίτσι και ότι τη νοιάζομαι πάρα πολύ, απλώς δε ζηλεύω πια και τέτοια...

τη νιώθω σαν φίλη μου περισσότερο παρά σαν γκόμενα...

βέβαια στιγμές αδυναμίας υπάρχουνε, ξέρει αυτή...

Γαμας τις φιλες σου εσύ?  :idiot: :s&m_1: :s&m_1: Φίλος να σου πετυχει.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
ποιον να αφησει να ειναι; εμενα; τεσπα εγω το stam τον συμπαθω και του εχω δωσει την ευχη μου για σενα και τις συμβουλες μου φυσικα, αρκει να σε προσεξει. εδω ειναι να με επιβεβαιωσει...  :)

ανηκεις σε ολους δεσποινακι, αλλα... μονο ενας θα σε απολαυσει ολοκληρη νυχτα, τουλαχιστον μεχρι τον επομενο διαγωνισμο...  ;)

σορυ παιδια, δεν ειμαι ψωνιο, αλλα... θελω να το ακουω! (και να το διαβαζω για να το πιστεψω!)  :grin:

εεε αφού του δώκες την ευχή σου να φάμε κουφέτα και έπειτα 5-6 αρνιά.
όταν θα πάψεις να αρέσκεσαι στο να ψιλο - εκτίθεσαι,δεν είναι κακή ιδέα να ρίξεις ένα ποτήρι πορτοκαλάδα στο πληκτρολόγιο σου (φιλικά πάντα).

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
1. χαίρομαι που είναι ....φαν της ποικιλίας! :grin:
2. εύχομαι πάρα πολύ καλά να περάσετε με τον τρόπο που θα προσδιορίσετε από πριν για να μην έχουμε γκρίνιες μετά. ;)
3. και εμείς Ορέστη υπήρξαμε αγαπούληδες αλλά αυτό το επίπεδο δεν το φτάσαμε, άξια πρέπει να ανακηρυχτείς αρχιαγαπούλης (και να δίνεις κανά αυτόγραφο) :2funny:

1. Φίλε μου εγώ δεν είπα ότι δεν πηγαίνω με καμία άλλη, αλλά όχι στο 104, στο 104 η αρχόντισσα της καρδιάς μου, του μυαλού μου και... άλλων οργάνων του σώματος μου είναι η Δέσποινα και μόνο η Δέσποινα. Και μου άρεσει γενικά η ποικιλία... και με τη Δέσποινα και με τις άλλες που πηγαίνω... :grin: (αλλά και η σταθερότητα μου αρέσει καμιά φορά, δε στο κρύβω...)
2. σε ευχαριστώ πολύ και να είσαι σίγουρος ότι στο θέμα συνεννόησης πάμε αρκετά καλά και για αυτό θα περάσουμε όμορφα στο τέλος... ήδη έχουμε κλείσει ότι θα φάμε, θα πιούμε, θα δούμε tv και θα κοιμηθούμε. κάτι πήρε το αυτί μου και για λίγο σεξ, αλλά και να μη γίνει, δε βαριέσαι... ;)
3. κοίταξε η αλήθεια είναι πως αν ξέρατε όλη την αλήθεια, θα μου το είχατε δώσει από καιρό αυτό τον τίτλο. αν και θα έλεγα πως ο τίτλος του αγαπούλη είναι για αφελείς ανθρώπους, εγώ δόξα το θεό ξέρω που βαδίζω... απλά όπως είπα και δεν το κρύβω, της έχω μεγάλη αδυναμία και τη νοιάζομαι πάρα πολύ... (για αυτό δεν ήθελα να πάει με κάνα ξένο στο ξενοδοχείο και μου τη μαγαρίσει, φόβομουνα πάρα πολύ μην πάθει τίποτα και για αυτό έπρεπε όπωσδηποτε να κερδίσω! :2funny:)

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Που ξέρεις μπορεί να έχει κανα γκόμενο η κοπέλα και να την απολαμβάνει κάθε μέρα. :2funny: :2funny: :dancing:

το περίμενα αυτό, εγώ από τους πελάτες εννοούσα πάντως...  ;)

αλλά και γκόμενο να έχει, με τα ωράριά της δύσκολα να την απολαμβάνει συχνά όλη νύχτα. είναι εργασιομανής βλέπεις...  :grin:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
1. Φίλε μου εγώ δεν είπα ότι δεν πηγαίνω με καμία άλλη, αλλά όχι στο 104, στο 104 η αρχόντισσα της καρδιάς μου, του μυαλού μου και... άλλων οργάνων του σώματος μου είναι η Δέσποινα και μόνο η Δέσποινα. Και μου άρεσει γενικά η ποικιλία... και με τη Δέσποινα και με τις άλλες που πηγαίνω... :grin: (αλλά και η σταθερότητα μου αρέσει καμιά φορά, δε στο κρύβω...)
2. σε ευχαριστώ πολύ και να είσαι σίγουρος ότι στο θέμα συνεννόησης πάμε αρκετά καλά και για αυτό θα περάσουμε όμορφα στο τέλος... ήδη έχουμε κλείσει ότι θα φάμε, θα πιούμε, θα δούμε tv και θα κοιμηθούμε. κάτι πήρε το αυτί μου και για λίγο σεξ, αλλά και να μη γίνει, δε βαριέσαι... ;)
3. κοίταξε η αλήθεια είναι πως αν ξέρατε όλη την αλήθεια, θα μου το είχατε δώσει από καιρό αυτό τον τίτλο. αν και θα έλεγα πως ο τίτλος του αγαπούλη είναι για αφελείς ανθρώπους, εγώ δόξα το θεό ξέρω που βαδίζω... απλά όπως είπα και δεν το κρύβω, της έχω μεγάλη αδυναμία και τη νοιάζομαι πάρα πολύ... (για αυτό δεν ήθελα να πάει με κάνα ξένο στο ξενοδοχείο και μου τη μαγαρίσει, φόβομουνα πάρα πολύ μην πάθει τίποτα και για αυτό έπρεπε όπωσδηποτε να κερδίσω! :2funny:)

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
τέλος πάντων........
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Ορέστηηηηηηηηηηηηηηηηηη ;)

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Γαμας τις φιλες σου εσύ?  :idiot: :s&m_1: :s&m_1: Φίλος να σου πετυχει.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πφ... τις κολλήτες μου όχι... αλλά υπάρχουνε κι άλλες φίλες... λιγότερο φίλες, αλλά περισσότερο χρήσιμες...  :grin:

εντάξε ρε συ, τι να σου πω, πολύ με έχεις στριμώξει... πάντως σαν γκόμενός της δε νιώθω... δε με αφήνει κιόλας με τίποτα να το σκεφτώ ρε γαμώτο! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
εεε αφού του δώκες την ευχή σου να φάμε κουφέτα και έπειτα 5-6 αρνιά.
όταν θα πάψεις να αρέσκεσαι στο να ψιλο - εκτίθεσαι,δεν είναι κακή ιδέα να ρίξεις ένα ποτήρι πορτοκαλάδα στο πληκτρολόγιο σου (φιλικά πάντα).

ειλικρινά δεν το κατάλαβα το σχόλιό σου, αλλά με μια ελεύθερη μετάφραση έχω να σου πω αυτό:

η Δέσποινα δεν είναι κοπέλα μου, άρα δε βρίσκω κάτι κακό στο να προτείνω σε ένα φίλο να περάσει μαζί της όμορφα. ξέρω ότι όταν υπάρχει καλή διάθεση από τον παρτενέρ της είναι ικανή να περάσει με οποιονδήποτε πολύ καλά και καλά κάνει, αφού έχει επιλέξει να κάνει αυτό το επάγγελμα.

δεύτερον, θα ήμουνα υποκριτής αν κρυβόμουνα και έλεγα ότι δεν τρέχει κάτι με τη Δέσποινα, ότι δεν έχω αισθήματα για εκείνη. προτιμώ να εκτίθεμαι λοιπόν. (σήμερα ήταν μια ειδική μέρα, είχα καιρό να γράψω καθώς θα ξέρεις)

τρίτον, δε σου κρύβω ότι η μεταξύ μας σχέση δεν είναι μια τυπική καθημερινή σχέση, αλλά δε θα μπορούσε να είναι κιόλας... εγώ απλά προσαρμόζομαι στην κατάσταση, συναισθηματικα αν θες, ώστε να περνάω καλά χωρίς να προβληματίζομαι ή να χαλιέμαι για κάτι.

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
ειλικρινά δεν το κατάλαβα το σχόλιό σου, αλλά με μια ελεύθερη μετάφραση έχω να σου πω αυτό:

η Δέσποινα δεν είναι κοπέλα μου, άρα δε βρίσκω κάτι κακό στο να προτείνω σε ένα φίλο να περάσει μαζί της όμορφα. ξέρω ότι όταν υπάρχει καλή διάθεση από τον παρτενέρ της είναι ικανή να περάσει με οποιονδήποτε πολύ καλά και καλά κάνει, αφού έχει επιλέξει να κάνει αυτό το επάγγελμα.

δεύτερον, θα ήμουνα υποκριτής αν κρυβόμουνα και έλεγα ότι δεν τρέχει κάτι με τη Δέσποινα, ότι δεν έχω αισθήματα για εκείνη. προτιμώ να εκτίθεμαι λοιπόν. (σήμερα ήταν μια ειδική μέρα, είχα καιρό να γράψω καθώς θα ξέρεις)

τρίτον, δε σου κρύβω ότι η μεταξύ μας σχέση δεν είναι μια τυπική καθημερινή σχέση, αλλά δε θα μπορούσε να είναι κιόλας... εγώ απλά προσαρμόζομαι στην κατάσταση, συναισθηματικα αν θες, ώστε να περνάω καλά χωρίς να προβληματίζομαι ή να χαλιέμαι για κάτι.

Η παραπομπή δίνω την ευχή μου έχει συγκεκριμένη έννοια. :grin:
Μεγάλο παιδί είσαι, αν η Δέσποινα δεν έχει πρόβλημα όχι μόνο να λες ότι τρέφεις αισθήματα γι αυτήν αλλά και στο Σύνταγμα να το γράψεις δεν με πειράζει καθόλου. Είναι προτιμότερο να εκτίθεσαι από το να καταπιέζεσαι και δεν ήξερα πόσο καιρό είχες να γράψεις δεν είμαι άλλωστε ο φύλακας του θρέντ ;) ;) ;) ;)

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
Пειτε κατι αλλο επιτελους αυτα τα εχουμε πει με τον ορεστη τα εχουμε ξεκαθαρηση εδω και καιρο........ :booty: :booty: :booty:

του υποσχομαι οτι θα περασουμε πολυ ομορφα και οτι θα δει μια δεσποινα που δεν την εχει ξαναδει....τα υπολοιπα θα τα πουμε μετα το ομορφο βραδυ μας.... :pipa1: :fuck2:

ορεστη τελικα δευτερα??????περιμενω απαντηση εγω.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Пειτε κατι αλλο επιτελους αυτα τα εχουμε πει με τον ορεστη τα εχουμε ξεκαθαρηση εδω και καιρο........ :booty: :booty: :booty:

του υποσχομαι οτι θα περασουμε πολυ ομορφα και οτι θα δει μια δεσποινα που δεν την εχει ξαναδει....τα υπολοιπα θα τα πουμε μετα το ομορφο βραδυ μας.... :pipa1: :fuck2:

ορεστη τελικα δευτερα??????περιμενω απαντηση εγω.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Μάλιστα! Τι θα επιθυμούσατε να πούμε; :P
Πιστεύω ότι και να κάνεις....σε έχει ξαναδεί. ;)
καληνύχτα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom