1. Φίλε μου εγώ δεν είπα ότι δεν πηγαίνω με καμία άλλη, αλλά όχι στο 104, στο 104 η αρχόντισσα της καρδιάς μου, του μυαλού μου και... άλλων οργάνων του σώματος μου είναι η Δέσποινα και μόνο η Δέσποινα. Και μου άρεσει γενικά η ποικιλία... και με τη Δέσποινα και με τις άλλες που πηγαίνω...
(αλλά και η σταθερότητα μου αρέσει καμιά φορά, δε στο κρύβω...)
2. σε ευχαριστώ πολύ και να είσαι σίγουρος ότι στο θέμα συνεννόησης πάμε αρκετά καλά και για αυτό θα περάσουμε όμορφα στο τέλος... ήδη έχουμε κλείσει ότι θα φάμε, θα πιούμε, θα δούμε tv και θα κοιμηθούμε. κάτι πήρε το αυτί μου και για λίγο σεξ, αλλά και να μη γίνει, δε βαριέσαι... ;)
3. κοίταξε η αλήθεια είναι πως αν ξέρατε όλη την αλήθεια, θα μου το είχατε δώσει από καιρό αυτό τον τίτλο. αν και θα έλεγα πως ο τίτλος του αγαπούλη είναι για αφελείς ανθρώπους, εγώ δόξα το θεό ξέρω που βαδίζω... απλά όπως είπα και δεν το κρύβω, της έχω μεγάλη αδυναμία και τη νοιάζομαι πάρα πολύ... (για αυτό δεν ήθελα να πάει με κάνα ξένο στο ξενοδοχείο και μου τη μαγαρίσει, φόβομουνα πάρα πολύ μην πάθει τίποτα και για αυτό έπρεπε όπωσδηποτε να κερδίσω!
)