Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,7%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 88 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,6%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,1%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    366

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Το καλυτερο ειναι να υπαρξει αλλος διαγωνισμος σε κατι μηνες και να κερδισεις εσυ με την κελλυ μια βραδια

Ε τοτε θα δειτε την οργη του σταμ  :birdman:

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
Καλησπέρα Δέσποινα

καλησπεραααααααααααααααααααα....................  :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:
Το καλυτερο ειναι να υπαρξει αλλος διαγωνισμος σε κατι μηνες και να κερδισεις εσυ με την κελλυ μια βραδια

Ε τοτε θα δειτε την οργη του σταμ  :birdman:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Καλησπερα δεσποινα και συναγωνιστες

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Δηλαδή πλήρωσες 16Χ50€=800€ περίπου γιατί έχεις πάρει και πρόγραμμα με έκπτωση. Νομίζω πως είναι πολλά τα λεφτά τελικά...
Εγώ με τόσα και λιγότερα πάω σε fkk στη Γερμανία και ρίχνω και 10  :knockinb: και τρώω και πίνω και τσάμπα.  :think:
Εκτός από Γερμανία μπορείς να πάρεις και 2 cg για 2 ωρίτσες και να ξεσκιστείς στο  :fuck2:
Απλά τα έβαλα κάτω και είδα ότι τελικά έδωσες πολλά, βέβαια ανέβασες τις πιθανότητές σου να κερδίσεις, αλλά είναι πολλά
Anyway να περάσετε καλά, αν και είναι σίγουρο, γιατί η Δεσποινα είναι πολύ όμορφη και το πιο σημαντικό είναι και πολύ καλό παιδί  :rockon:

Φίλε ναι, είναι πολλά τα λεφτά που έδωσα, αλλά δεν τα έδωσα για να πάρω τα χαρτάκια μόνο. Τα έδινα για να περάσω καλά με το Δεσποινάκι.

Αν ήθελα να περάσω μια νύχτα σούπερ στο κάραβελ με ένα θεικό μοντέλο τύπου Δέσποινα, δε θα πήδαγα για 2 μήνες και θα το έκανα. Αλλά δεν ήταν αυτό το νόημα... και καλά πέρασα και καλά θα περάσω όταν πάμε...  :)

Και θα περάσω καλά για τους λόγους που λες, η Δέσποινα είναι ένα κουκλάκι και πολύ καλό παίδι, τέλος! Χαίρομαι που το λες εσύ, γιατί αν το πω εγώ θα με κράζουνε πάλι...  ;)

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Φίλε ναι, είναι πολλά τα λεφτά που έδωσα, αλλά δεν τα έδωσα για να πάρω τα χαρτάκια μόνο. Τα έδινα για να περάσω καλά με το Δεσποινάκι.

Αν ήθελα να περάσω μια νύχτα σούπερ στο κάραβελ με ένα θεικό μοντέλο τύπου Δέσποινα, δε θα πήδαγα για 2 μήνες και θα το έκανα. Αλλά δεν ήταν αυτό το νόημα... και καλά πέρασα και καλά θα περάσω όταν πάμε...  :)

Και θα περάσω καλά για τους λόγους που λες, η Δέσποινα είναι ένα κουκλάκι και πολύ καλό παίδι, τέλος! Χαίρομαι που το λες εσύ, γιατί αν το πω εγώ θα με κράζουνε πάλι...  ;)

καλέ μου φίλε και οι 16 φορές με την Δέσποινα ήταν;

kakasximos30

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Eγώ πάλι, θα στείλω φιλιά στη sexy Μπέτυ! ;) (Απορώ γιατί την έχω διαβάσει και ¨θεία" εδώ μέσα! Να 'ταν έτσι οι θείες...)

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
oρεστη μαν..

Συγχαρητηρια και απο μενα

Να περασετε καλα με την μπαμπολινα οπως την λεω και εγω  :2funny:

Αν και δεν την εχω γνωρισει ποτε φενεται καλο κοριτσι..

Και που σαι προσεχε με τα συναισθηματα σου , γιατι εχεις Ξεφυγ , λιγακι  :grin: :grin:

Ελπιζω να μην κολησεις περισσοτερο μετα την συναντηση αυτη, διοτη πιστεψε με, κακο σε σενα θα κανει  ;)

Και ηρεμα απολαυσε το, μην εχουμε ιστοριες παλι  :grin:

Aντε καλα να περασεις  :)

Αν μου πεφτε εμενα, θα το πουλαγα  :birdman:

1ον, είναι όντως καλό κορίτσι.

2ον, θα προσέχω με τα συναισθήματα μου όπως προσπαθώ να κάνω πάντα τελευταία και θα περάσουμε ένα ήσυχο βράδυ είμαι σίγουρος...

3ον, αν σου έπεφτε εσένα, θα στο αγόραζα! :P αλλά και γω, αν δεν ήταν η Δέσποινα στη μέση, αν είχε φύγει από το στούντιο, θα έμπαινα στον πειρασμό να το δώσω... ή να παραιτηθώ... δει θα είχε ιδιαίτερο νόημα...

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Εγώ αν ήμουν καψούρης με μια κοπέλα από το στούντιο, θα της το 'δινα να το περάσει με όποιον εκείνη ήθελε και θα το κρατούσαμε κρυφό από την Άντζελα! ;)

Και ποιος σου είπε ότι δε θέλει να πάει με μένα η Δέσποινα; και γω αν γινόταν θα της το πρότεινα αυτό εννοείται... αλλά να είσαι σίγουρος ότι αν δεν ήταν τα συναισθήματά μου στη μέση που τη φοβίζουν, θα ήμουνα από τους πρώτους που θα ήθελε να πάει, γιατί ειλικρινά περνάμε πολύ καλά μαζί...

Και παρά την πρώτη παγομάρα της, όταν το ξανασκέφτηκε πιστευώ κατάλαβε ότι μπορούμε να περάσουμε πολύ καλά και τελικά σήμερα ήταν και εκείνη πολύ χαρούμενη για όλο αυτό... με μια μικρή χρονοκαθυστέρηση...  :grin:

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
139
Πόντοι
396
εντάξει κάποια στιγμή την είχα πατήσει άσχημα και πόναγε αρκετά... τώρα πιο χαλαρά, στυλ fuck buddies να φανταστείς...

3ον, αν σου έπεφτε εσένα, θα στο αγόραζα! :P αλλά και γω, αν δεν ήταν η Δέσποινα στη μέση, αν είχε φύγει από το στούντιο, θα έμπαινα στον πειρασμό να το δώσω... ή να παραιτηθώ... δει θα είχε ιδιαίτερο νόημα...

Καλά άστα αφού κάνει μπαμ. :2funny: :2funny: :grin: :grin:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
ελα τωρα αστον να ειναι......

η δεσποινα ανηκει σε ολουςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.................. :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

ποιον να αφησει να ειναι; εμενα; τεσπα εγω το stam τον συμπαθω και του εχω δωσει την ευχη μου για σενα και τις συμβουλες μου φυσικα, αρκει να σε προσεξει. εδω ειναι να με επιβεβαιωσει...  :)

ανηκεις σε ολους δεσποινακι, αλλα... μονο ενας θα σε απολαυσει ολοκληρη νυχτα, τουλαχιστον μεχρι τον επομενο διαγωνισμο...  ;)

σορυ παιδια, δεν ειμαι ψωνιο, αλλα... θελω να το ακουω! (και να το διαβαζω για να το πιστεψω!)  :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom