despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
εσυ θα πας με τον ορεστη τον πυροσβεστη.. Τι με θες εμενα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειμαι και εγω εδω........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
για καμαριεραεσυ θα πας με τον ορεστη τον πυροσβεστη.. Τι με θες εμενα![]()
Το καλυτερο ειναι να υπαρξει αλλος διαγωνισμος σε κατι μηνες και να κερδισεις εσυ με την κελλυ μια βραδιαγια καμαριερα![]()
καλησπεραααααααααααααααααααααααα περααααααααααααα για περααααααα.............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι κανετε αγορια μου??????????
εσυ θα πας με τον ορεστη τον πυροσβεστη.. Τι με θες εμενα![]()
Kαταβαθος σαγαπαωκαλαααααααααααα........................![]()
![]()
![]()
Καλησπέρα Δέσποινα
Το καλυτερο ειναι να υπαρξει αλλος διαγωνισμος σε κατι μηνες και να κερδισεις εσυ με την κελλυ μια βραδια
Ε τοτε θα δειτε την οργη του σταμ![]()
Kαταβαθος σαγαπαω![]()
Αλλα ειμαι ζηλιαρης τι να κανουμε![]()
![]()
Kαταβαθος σαγαπαω![]()
Αλλα ειμαι ζηλιαρης τι να κανουμε![]()
![]()
Δηλαδή πλήρωσες 16Χ50€=800€ περίπου γιατί έχεις πάρει και πρόγραμμα με έκπτωση. Νομίζω πως είναι πολλά τα λεφτά τελικά...
Εγώ με τόσα και λιγότερα πάω σε fkk στη Γερμανία και ρίχνω και 10και τρώω και πίνω και τσάμπα.
Εκτός από Γερμανία μπορείς να πάρεις και 2 cg για 2 ωρίτσες και να ξεσκιστείς στο
Απλά τα έβαλα κάτω και είδα ότι τελικά έδωσες πολλά, βέβαια ανέβασες τις πιθανότητές σου να κερδίσεις, αλλά είναι πολλά
Anyway να περάσετε καλά, αν και είναι σίγουρο, γιατί η Δεσποινα είναι πολύ όμορφη και το πιο σημαντικό είναι και πολύ καλό παιδί![]()
Φίλε ναι, είναι πολλά τα λεφτά που έδωσα, αλλά δεν τα έδωσα για να πάρω τα χαρτάκια μόνο. Τα έδινα για να περάσω καλά με το Δεσποινάκι.
Αν ήθελα να περάσω μια νύχτα σούπερ στο κάραβελ με ένα θεικό μοντέλο τύπου Δέσποινα, δε θα πήδαγα για 2 μήνες και θα το έκανα. Αλλά δεν ήταν αυτό το νόημα... και καλά πέρασα και καλά θα περάσω όταν πάμε...
Και θα περάσω καλά για τους λόγους που λες, η Δέσποινα είναι ένα κουκλάκι και πολύ καλό παίδι, τέλος! Χαίρομαι που το λες εσύ, γιατί αν το πω εγώ θα με κράζουνε πάλι... ;)
oρεστη μαν..
Συγχαρητηρια και απο μενα
Να περασετε καλα με την μπαμπολινα οπως την λεω και εγω
Αν και δεν την εχω γνωρισει ποτε φενεται καλο κοριτσι..
Και που σαι προσεχε με τα συναισθηματα σου , γιατι εχεις Ξεφυγ , λιγακι![]()
Ελπιζω να μην κολησεις περισσοτερο μετα την συναντηση αυτη, διοτη πιστεψε με, κακο σε σενα θα κανει ;)
Και ηρεμα απολαυσε το, μην εχουμε ιστοριες παλι
Aντε καλα να περασεις![]()
Αν μου πεφτε εμενα, θα το πουλαγα :birdman:
Εγώ αν ήμουν καψούρης με μια κοπέλα από το στούντιο, θα της το 'δινα να το περάσει με όποιον εκείνη ήθελε και θα το κρατούσαμε κρυφό από την Άντζελα! ;)
καλέ μου φίλε και οι 16 φορές με την Δέσποινα ήταν;
εντάξει κάποια στιγμή την είχα πατήσει άσχημα και πόναγε αρκετά... τώρα πιο χαλαρά, στυλ fuck buddies να φανταστείς...
3ον, αν σου έπεφτε εσένα, θα στο αγόραζα!αλλά και γω, αν δεν ήταν η Δέσποινα στη μέση, αν είχε φύγει από το στούντιο, θα έμπαινα στον πειρασμό να το δώσω... ή να παραιτηθώ... δει θα είχε ιδιαίτερο νόημα...
ελα τωρα αστον να ειναι......
η δεσποινα ανηκει σε ολουςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς..................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()