bk1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
εσυ μπορει να μην εχεις αλλα μερικοι εχουν δωσει ακα σε ολοι την αθηνα κατσε να ξεσκαρταρουμε και θα ρθουμεΓιατι με φοβάστε??????αφου είπαμε δεν έχω aids.......![]()
εσυ μπορει να μην εχεις αλλα μερικοι εχουν δωσει ακα σε ολοι την αθηνα κατσε να ξεσκαρταρουμε και θα ρθουμεΓιατι με φοβάστε??????αφου είπαμε δεν έχω aids.......![]()
Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι ...........εσείς σαν πελατες έχετε καταλάβει ποιες είναι δήλωμενες και ποια μαγαζιά είναι κλειστά επειδή οι κοπέλες τους δεν έχουν χαρτια. απο εκει και πέρα είναι στο χέρι σας που θα πάτε και ποιες θα στηρίζεται........και. Έτσι θα καθαρηστει και η βρώμα........
εσυ μπορει να μην εχεις αλλα μερικοι εχουν δωσει ακα σε ολοι την αθηνα κατσε να ξεσκαρταρουμε και θα ρθουμε
προσεχω παντα δεν κανω τιποτα χωρις προφυλακτικο ουτε με την γκομενα μουΕσύ ξέρεις απλά να προσεχείς που βάζεις το πουλί σου έτσι????? ;)
το θεμα με το ειτζ το αναφερεις συχνα και σπας και λιγο πλακα απο οτι καταλαβαινωΓιατι με φοβάστε??????αφου είπαμε δεν έχω aids.......![]()
Δέσποινα θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Όλοι μπορούμε να κάνουμε κάτι, έστω και κατι μικρό.
καποτε θα γινεισ και ηγετησΟκ πες μου τι να κάνω ???????
Να πάω σε κάθε μαγαζί και να ελέγχω κάθε κοπέλα και οποία δεν έχει χαρτια να την στέλνω σπίτι της?????
Δεν έχω αυτή την δυνατότητα γιατι δεν έχω διαλέξει αυτήν την δουλειά διάλεξα να είμαι ιεροδουλη.....
το θεμα με το ειτζ το αναφερεις συχνα και σπας και λιγο πλακα απο οτι καταλαβαινω
καλα θα κανεις να εισαι προσεκτικη με αυτο το θεμα,διοτι με την δουλεια που επελεξες να κανεις,κινδυνεις καθε μερα να να βρεθεις και εσυ στην αλλη οχθη του ποταμου,και ας κανεις και εξετασεις 2 φορες την ημερα καθε μερα.
εισαι τυχερη διοτι εχεις αφεντικο την αντζελα που για μενα ειναι απο τις ελαχιστες επαγγελματιες-ιδιοκτητες τετοιων μαγαζιων που ειναι σε τετοια θεματα παραδειγμα προς μιμηση, και δεν περνει χαμπαρι απο τετοιες μαλακιες,και δεν τσιμπαει στα λιγα ευρω που θα δωσει καποιος παραπανω, και να σας βαλει στην λουμπα με τα ακαποτα.
στην δουλεια σου να ξερεις το Α και το Ω ειναι ποιος εχει το μαγαζι και τι γραμμη δινει και σε εσας.και οπως εχεις καταλαβει εχετε καλο καπετανιο. ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
προσεχω παντα δεν κανω τιποτα χωρις προφυλακτικο ουτε με την γκομενα μου
μαλλον δεν εχεις περασει απο κολομαγαζα και σου ευχομε να μην περασεις ποτε.Με όλο τον σεβαστό για τον καπετάνιο μας την αγαπάμε γιατι είναι άνθρωπος πάνω απο όλα....
Όμως σε οποίο μαγαζί και να δούλευαμε δεν μπορει κανεις να μας βάλει με το ζόρι για κάποια λεφτά παραπάνω να κάνουμε άκαποτο.
Κάθε μια απο μας διαλέγει τι κάνει στις υπηρεσίες της και πόσο αγαπάει τη ζωή!!!!!
ναι ρε δεν της δικαιολογεις , διοτη ειναι τοσο δυνατες που μπορουν να βαλουν 5 ναβτατζηδες μαζι..μαλλον δεν εχεις περασει απο κολομαγαζα και σου ευχομε να μην περασεις ποτε.
μια χαρα σε χωνουν αν θελουν,και στα ακαποτα και στην πρεζα,και τα ξυλικια σου θα τρως και ολα θα στα κανουν.
οι κοπελες που επιασαν και αυτες καποτε ηταν νορμαλ,αλλα το τι εχουν τραβηξει μονο αυτες και η ψυχη τους το ξερει.
δεν τις δικαιολογω σε καμια περιπτωση ομως να ξερεις.
μαλλον δεν εχεις περασει απο κολομαγαζα και σου ευχομε να μην περασεις ποτε.
μια χαρα σε χωνουν αν θελουν,και στα ακαποτα και στην πρεζα,και τα ξυλικια σου θα τρως και ολα θα στα κανουν.
οι κοπελες που επιασαν και αυτες καποτε ηταν νορμαλ,αλλα το τι εχουν τραβηξει μονο αυτες και η ψυχη τους το ξερει.
δεν τις δικαιολογω σε καμια περιπτωση ομως να ξερεις.
ναι ρε δεν της δικαιολογεις , διοτη ειναι τοσο δυνατες που μπορουν να βαλουν 5 ναβτατζηδες μαζι..![]()
Οκ πες μου τι να κάνω ???????
Να πάω σε κάθε μαγαζί και να ελέγχω κάθε κοπέλα και οποία δεν έχει χαρτια να την στέλνω σπίτι της?????
Δεν έχω αυτή την δυνατότητα γιατι δεν έχω διαλέξει αυτήν την δουλειά διάλεξα να είμαι ιεροδουλη.....
αν θες την γνωμη μου επειδη εχω μιλησει και με ιεροδουλες σε σπιτια αθλιας καταστασης...Δέσποινα όπως είπα και πρίν οργανωθείτε οι νόμιμες και ασκήστε πίεση. Μια ιδέα είναι βέβαια αλλα τίποτα δεν είναι ανέφικτο.
δεν ειπα κατι τετοιο. να διαβαζεις προσεκτικα τι γραφω πρωτα.ναι ρε δεν της δικαιολογεις , διοτη ειναι τοσο δυνατες που μπορουν να βαλουν 5 ναβτατζηδες μαζι..![]()
συμφωνω.Να σου πω κάτι ΔΕΝ μπορει κανένας άνθρωπος να σε βάλει να κανεις κάτι με το ζόρι μην μας τρέλανεις τελείως.........
Όλες αυτές που κάνουν άκαποτο το κάνουν επειδή έτσι θέλουν οι ίδιες και όχι επειδή τους αναγκάζει το αφεντικό τους........![]()
δεν ειπα κατι τετοιο. να διαβαζεις προσεκτικα τι γραφω πρωτα.
συμφωνω.
αλλα το ξυλο και η πρεζα σε κανει να εισαι και να κανεις πολλα.