You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
σου προτείνω να δοκιμάσεις με κάποιον παρτενέρ να παρθείτεαργά το βράδυ στην ταράτσα με φόντο τον φωτισμένο Βράχο της Ακρόπολης ;)
Θα ήταν πολυ ωραία η θέα εκεί πάνω ήταν φανταστικηηηηηηη.....
![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)
![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)
despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
Καλησπερα Αλεξανδρα .... και εγω δεν εχω ...
Καλησπερα σε ολουσ ... :-* :-* :-*
Καλησπέρα μπετουσκα......
![Kissass :kissass: :kissass:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/kissass.gif)
![Kissass2 :kissass2: :kissass2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/kissass2.gif)
Ούτε εγω έχω.......
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
baby-alexandra
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2011
- Like
- 0
Νομίζω μ'αυτά δεν παίζεται πλάκα.
prin meres telate na bume na grafume...... Egine to tavma
Θα ήταν πολυ ωραία η θέα εκεί πάνω ήταν φανταστικηηηηηηη.....![]()
![]()
![]()
![]()
που να το δοκιμάσεις κιόλας θα θέλεις όλο το βράδυ να
![Xxx Knockinboots :knockinb: :knockinb:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/xxx_knockinboots.gif)
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
Ναι, το θέλαμε αυτό για να ακούσω την άποψή σας αν πρέπει οι κοπέλες να προσφέρουν υπηρεσίες όπως ελεύθερο στοματικό, γλυφομούνι, κλπ? Δεν μιλάω για ελεύθερο σεξ γιατί ακόμα δεν πιστεύω ότι παίζει τέτοιο πράγμα.prin meres telate na bume na grafume...... Egine to tavma
baby-alexandra
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2011
- Like
- 0
Καλησπερα Αλεξανδρα .... και εγω δεν εχω ...
Καλησπερα σε ολουσ ... :-* :-* :-*
Se afti tin periptosi prepi na kanume kati
![Kissass :kissass: :kissass:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/kissass.gif)
baby-alexandra
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2011
- Like
- 0
Ναι, το θέλαμε αυτό για να ακούσω την άποψή σας αν πρέπει οι κοπέλες να προσφέρουν υπηρεσίες όπως ελεύθερο στοματικό, γλυφομούνι, κλπ? Δεν μιλάω για ελεύθερο σεξ γιατί ακόμα δεν πιστεύω ότι παίζει τέτοιο πράγμα.
To eleftero sex emis den to sizitame kan omos afto den simeni oti oles ine idies
despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
Ναι, το θέλαμε αυτό για να ακούσω την άποψή σας αν πρέπει οι κοπέλες να προσφέρουν υπηρεσίες όπως ελεύθερο στοματικό, γλυφομούνι, κλπ? Δεν μιλάω για ελεύθερο σεξ γιατί ακόμα δεν πιστεύω ότι παίζει τέτοιο πράγμα.
Αφού θέλεις την άποψη μας άκου λοιπόν.......
Εμείς στο 104 κάνουμε εξετάσεις είμαστε δήλωμενες οποίος θέλει μπορεί να έρθει να δει τις εξετάσεις μας........
Και αυτοί που κολλησαν aids κακού του κεφαλιου τους.......
Ειλικρινά δεν αμφιβάλλω αλλά δεν μου απαντάς στην απορία μου...Αφού θέλεις την άποψη μας άκου λοιπόν.......
Εμείς στο 104 κάνουμε εξετάσεις είμαστε δήλωμενες οποίος θέλει μπορεί να έρθει να δει τις εξετάσεις μας........
Και αυτοί που κολλησαν aids κακού του κεφαλιου τους.......
marinaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2009
- Like
- 114
Se afti tin periptosi prepi na kanume kati![]()
![]()
Αλεξ και εγω δεν εχω ...
μαζι μου δεν θεσ να κανεισ τιποτα...????
despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
Ειλικρινά δεν αμφιβάλλω αλλά δεν μου απαντάς στην απορία μου...
Δεν μπορώ να απαντήσω για όλες τις κοπέλες.......η κάθε μια ξέρει τι κάνει......
Εγω σου λέω ότι αν δώ κάποιον βρώμικο ποτε δεν κάνω ελεύθερο στοματικο ....
Σε καλυψα????????
despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
Αλεξ και εγω δεν εχω ...
μαζι μου δεν θεσ να κανεισ τιποτα...????
Θα σου κάνω εγω εσεναα μπουμπούκια μου!!!!!!!!!
![Kissass2 :kissass2: :kissass2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/kissass2.gif)
Aπόλυτα.Ευχαριστώ.Δεν μπορώ να απαντήσω για όλες τις κοπέλες.......η κάθε μια ξέρει τι κάνει......
Εγω σου λέω ότι αν δώ κάποιον βρώμικο ποτε δεν κάνω ελεύθερο στοματικο ....
Σε καλυψα????????
despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
Aπόλυτα.Ευχαριστώ.
Παρακαλωωωωωωωω........
baby-alexandra
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2011
- Like
- 0
Αλεξ και εγω δεν εχω ...
Opote me afta pistevo ta katalavun oli oti den imaste oles ierodules ides
despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
Opote me afta pistevo ta katalavun oli oti den imaste oles ierodules ides
Και βέβαια δεν είναι όλες ίδιες.........
Εμείς είμαστε ΔΗΛΩΜΕΝΕΝΕΣ....
baby-alexandra
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2011
- Like
- 0
Ειλικρινά δεν αμφιβάλλω αλλά δεν μου απαντάς στην απορία μου...
Den xero an xeris Kati ia tis ipiresiesmu. Den Kano gimno stomatiko