Kalispera den eho AIDS l
γεια σου
Kalispera den eho AIDS l
σου προτείνω να δοκιμάσεις με κάποιον παρτενέρ να παρθείτε αργά το βράδυ στην ταράτσα με φόντο τον φωτισμένο Βράχο της Ακρόπολης ;)
Καλησπερα Αλεξανδρα .... και εγω δεν εχω ...
Καλησπερα σε ολουσ ... :-* :-* :-*
Νομίζω μ'αυτά δεν παίζεται πλάκα.
Θα ήταν πολυ ωραία η θέα εκεί πάνω ήταν φανταστικηηηηηηη.....
Ναι, το θέλαμε αυτό για να ακούσω την άποψή σας αν πρέπει οι κοπέλες να προσφέρουν υπηρεσίες όπως ελεύθερο στοματικό, γλυφομούνι, κλπ? Δεν μιλάω για ελεύθερο σεξ γιατί ακόμα δεν πιστεύω ότι παίζει τέτοιο πράγμα.prin meres telate na bume na grafume...... Egine to tavma
Καλησπερα Αλεξανδρα .... και εγω δεν εχω ...
Καλησπερα σε ολουσ ... :-* :-* :-*
Ναι, το θέλαμε αυτό για να ακούσω την άποψή σας αν πρέπει οι κοπέλες να προσφέρουν υπηρεσίες όπως ελεύθερο στοματικό, γλυφομούνι, κλπ? Δεν μιλάω για ελεύθερο σεξ γιατί ακόμα δεν πιστεύω ότι παίζει τέτοιο πράγμα.
Ναι, το θέλαμε αυτό για να ακούσω την άποψή σας αν πρέπει οι κοπέλες να προσφέρουν υπηρεσίες όπως ελεύθερο στοματικό, γλυφομούνι, κλπ? Δεν μιλάω για ελεύθερο σεξ γιατί ακόμα δεν πιστεύω ότι παίζει τέτοιο πράγμα.
Ειλικρινά δεν αμφιβάλλω αλλά δεν μου απαντάς στην απορία μου...Αφού θέλεις την άποψη μας άκου λοιπόν.......
Εμείς στο 104 κάνουμε εξετάσεις είμαστε δήλωμενες οποίος θέλει μπορεί να έρθει να δει τις εξετάσεις μας........
Και αυτοί που κολλησαν aids κακού του κεφαλιου τους.......
Se afti tin periptosi prepi na kanume kati
Ειλικρινά δεν αμφιβάλλω αλλά δεν μου απαντάς στην απορία μου...
Αλεξ και εγω δεν εχω ...
μαζι μου δεν θεσ να κανεισ τιποτα...????
Aπόλυτα.Ευχαριστώ.Δεν μπορώ να απαντήσω για όλες τις κοπέλες.......η κάθε μια ξέρει τι κάνει......
Εγω σου λέω ότι αν δώ κάποιον βρώμικο ποτε δεν κάνω ελεύθερο στοματικο ....
Σε καλυψα????????
Aπόλυτα.Ευχαριστώ.
Αλεξ και εγω δεν εχω ...
Opote me afta pistevo ta katalavun oli oti den imaste oles ierodules ides
Ειλικρινά δεν αμφιβάλλω αλλά δεν μου απαντάς στην απορία μου...