TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
καλο ειναι αλλα για ακου και αυτο πιο κοντα στα δικα μου γουστα
καλο ειναι αλλα για ακου και αυτο πιο κοντα στα δικα μου γουστα
Α!
τρομαξα γιατι ειπες οτι θα συνεχησεις το εργο του στρατηλατη και το μυαλο μου πηγε κατευθειαν σε Ζανα και Βραζιλιανα..
με τρομαζει, αλλα οχι οπως οι 2 που σου ειπα..
γαματο κομματικαλο ειναι αλλα για ακου και αυτο πιο κοντα στα δικα μου γουστα
πρεπει να πας ζανα bmw το εχεις αναγκημε τρομαζει, αλλα οχι οπως οι 2 που σου ειπα..
ναι πολυ αναγκη..
καλυτερα να μου τον κοψεις απ τη ριζα..
μακη εγω και ο bmw θελουμε πιπινια ειμαστε μερακληδες
γέλα θα γυρίσει ο Στρατηλάτης και θα σε πάει με το ζόρο να την
μακη εγω και ο bmw θελουμε πιπινια ειμαστε μερακληδες
Ξέρει καποιος να μου εξηγησει την διαφορα που υπαρχει αναμεσα στο αυταρχικο πρόγραμμα των 70 € και σε αυτο των 100 €?
α οκ στο ενα ειναι απλος ανωμαλοςστο απλο αυταρχικο υπαρχει μονο στραπον και δονιτης και στο σπεσιαλ εχει ποδολαγνια 69 μαστιγιο ουρολαγνια στραπ ον και σεξ και περισσοτερη ωρα
:-* :-* :-*
στο απλο αυταρχικο υπαρχει μονο στραπον και δονιτης και στο σπεσιαλ εχει ποδολαγνια 69 μαστιγιο ουρολαγνια στραπ ον και σεξ και περισσοτερη ωρα
πως τα ξερεις πως τα ξερειςα οκ στο ενα ειναι απλος ανωμαλος
ενω στο αλλο σουπερ ανωμαλαρα
Κι αν δεν σου 'ρχεται να κατουρήσεις πώς γίνεται η ουρολαγνεία?στο απλο αυταρχικο υπαρχει μονο στραπον και δονιτης και στο σπεσιαλ εχει ποδολαγνια 69 μαστιγιο ουρολαγνια στραπ ον και σεξ και περισσοτερη ωρα
Κι αν δεν σου 'ρχεται να κατουρήσεις πώς γίνεται η ουρολαγνεία?
παιρνουν διουρητικα δλδη Μπου-Μπου είχε πεί οτι ο πελάτης καλό είναι να εχει ειδοποιήσει απο πρίν ώστε η κοπελούδα να κάνει "προετοιμασία",
A οκ!...η Μπου-Μπου είχε πεί οτι ο πελάτης καλό είναι να εχει ειδοποιήσει απο πρίν ώστε η κοπελούδα να κάνει "προετοιμασία",