TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
μπυρα coronaπαιρνουν διουρητικα δλδ
μπυρα coronaπαιρνουν διουρητικα δλδ
α τέλεια... (γ)λίπ(σ)τον ice tea! Υγιεινό κατούρημα!
για κοπρολαγνεια τρωνε κρουασαν σοκολα με μιλκοΑλήθεια, κοπρολαγνεία σας έχει ζητήσει κανείς?!
Νομίζω ότι το προτιμούν από το τσάι...Οι κοπέλες.για κοπρολαγνεια τρωνε κρουασαν σοκολα με μιλκο
Αλήθεια, κοπρολαγνεία σας έχει ζητήσει κανείς?!
τωρα το λεςσυνεχεια ;) :-
οτι θες ζηταει ο κοσμος
το πιο περιεργο ειναι καποιος που ηθελε να του καταστρεψουμε μονιμα τους ορχεις ασκωντας πιεση με κατι πολυ βαρυ:-
να ερθει δηλ υγειης και να φυγει αναπηρος :-
μεχρι και χαρτια ηθελε να μας φερει με την υπογραφη του για να ειμαστε λεει νομικα καλυμενες και πληρωνε οσο οσο
ηταν και πολυ επιμονος
αυτα πριν κανα χρονο
τωρα μπορει και να τα εχει καταστρεψει :-
βαριοπουλα ή βαροπουλα?τωρα το λες
αν μου εδινε μερικα χιλιαρικακια του τα εσπαγα με βαριοπουλα
Έλα ρε???!!! Αμάν...τι κόσμος κυκλοφορεί! Μήπως είχε κανά δικαστήριο και έπρεπε να αποδείξει ότι είναι άσφαιρος?συνεχεια ;) :-
οτι θες ζηταει ο κοσμος
το πιο περιεργο ειναι καποιος που ηθελε να του καταστρεψουμε μονιμα τους ορχεις ασκωντας πιεση με κατι πολυ βαρυ:-
να ερθει δηλ υγειης και να φυγει αναπηρος :-
μεχρι και χαρτια ηθελε να μας φερει με την υπογραφη του για να ειμαστε λεει νομικα καλυμενες και πληρωνε οσο οσο
ηταν και πολυ επιμονος
αυτα πριν κανα χρονο
τωρα μπορει και να τα εχει καταστρεψει :-
ρε μεχρι και πυρωμενο μαχαιρι χρησιμοποιω αλλα ασε θα αηδιασετεβαριοπουλα ή βαροπουλα?
τωρα το λες
αν μου εδινε μερικα χιλιαρικακια του τα εσπαγα με βαριοπουλα
Ναί, όντως κρίμα.Sorry.Σε θέματα ψυχολογικά και υγείας ας μην κάνουμε πλάκα.ενταξυ μωρε δεν ειναι για πλακα
ψυχολογο βασικα ηθελε αυτος
κατι ειχε προβλημα ανικανοτητας νομιζω και ολο αυτο του ειχε δημιουργησει κομπλεξ , λογικα καταθλιψη και φανταζομαι πιστευε οτι με το να καταστρεψει τους ορχεις του θα του εφευγε ενα βαρος και θα ενιωθε καλυτερα :-
πολυ scary περιπτωση , μακαρι να ειναι οκ
σιγα ρε ραμπορε μεχρι και πυρωμενο μαχαιρι χρησιμοποιω αλλα ασε θα αηδιασετε
Καλημερα στα γλυκα κοριτσια !!!
Πολλα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* !!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-*καλημερα αντρακλα μου :-* :-* :-*
καλημερα κοσμε