kellaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2012
- Like
- 1
Μονη σου και ολοι τους..........
αυτα ειναι τσουτσεκια αντρα μου....σπορια...μικρα αγορακια....τους το βουλωνω με την μια
εγω θελω αντρακλες :-* :-* :-*
Μονη σου και ολοι τους..........
εχε χαρη λεω που σεχω αδυναμια μην με εκνευριζεις ομως.. την αλλη φορα που ειχα νευριασει 5 μπαρους εβαλα κατω..μην τα βαζετε με το κελλιω
σας βαζω κατω και τους δυο
εχε χαρη λεω που σεχω αδυναμια μην με εκνευριζεις ομως.. την αλλη φορα που ειχα νευριασει 5 μπαρους εβαλα κατω..
οχι εναν ΠΕΝΤΕ
Αντρακλες που θα σηκωνουν την φωνη και θα καθεσαι σουζα !!!!!!!αυτα ειναι τσουτσεκια αντρα μου....σπορια...μικρα αγορακια....τους το βουλωνω με την μια
που βρηκες πεντε κλωνους μου ρεεχε χαρη λεω που σεχω αδυναμια μην με εκνευριζεις ομως.. την αλλη φορα που ειχα νευριασει 5 μπαρους εβαλα κατω..
οχι εναν ΠΕΝΤΕ
Αντρακλες που θα σηκωνουν την φωνη και θα καθεσαι σουζα !!!!!!!
[size=7pt](λεμε τωρα)[/size]
επειδη θεωρεις τον γλιτσα φιλο σου δεν φταιω εγω που σε ρουφιανευειπου βρηκες πεντε κλωνους μου ρε
Μία μετάφραση αν και έπιασα το νόημα..
α ετσι ε?αυτα ειναι τσουτσεκια αντρα μου....σπορια...μικρα αγορακια....τους το βουλωνω με την μια
οσο και να ρτουφιανεψει τοσους κλωνους δε βρισκειεπειδη θεωρεις τον γλιτσα φιλο σου δεν φταιω εγω που σε ρουφιανευει
αντρακλες ζητησε μωρη μιση μεριδαα ετσι ε?
δεν σας καταλαβαινω κυριε
α ετσι ε?
με ξενα κολυβα κηδεια δεν κανουμετι εγινε
σταματησες το κλαμα
μην τα βαζεις με την κελλουσκα
ενταξει κελλυ... αφου το πας ετσι, παω πασο Ι M GONNA FOLD
αλλα που εισαι.. οταν αρχησουν οι κεντιδες, ροκαβολνιδες και σια να σου κανουν επιθεση
εγω, ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΥΠΕΡΣΑΣΠΙΤΩ
εξαλου εχεις τον μπαρο, α και τον τσεγιεν
τι λες ρε σπορε τι λες......ποτε χρειαστικα εγω υπερασπισει
θα μου κλασουν τα αρχιδια οπως παντα
χερακια εχω [glow=red,2,300]μυαλουδακι επισης[/glow] στους δυο τριτος δεν χωρει
στα γιδια το εχεις
το μυαλο σου το σπαει κατευθειαν παντως μιας και ειναι κουφιοπω πω...το χιουμορ σου σπαει κοκαλα
αφου το πικρανες το παιδιπω πω...το χιουμορ σου σπαει κοκαλα
πως με ξερεις :-*αφου το πικρανες το παιδι