kellaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2012
- Like
- 1
μωρο μου εσυ :-* :-* :-*
βλαμενο μου εσυ :-* :-* :-*
μωρο μου εσυ :-* :-* :-*
πως να αυτογαμηθει μωρη ηλιθια? δεν στο μαθανε στο βλαχορορι σου αυτοοκ το διορθωνω
αντε και γαμα τον κωλο σου ορεστη....
τι κιουρια που ειμαι η πουτανα
οκ παιδια, ολοι εχετε δικιο. καταλαβαινω τι μου λετε, αλλα εγω θα παω να τα βρουμε με τη δεσποινα κι αν δουμε οτι δεν παει η ιστορια να το σταματησουμε ηρεμα. απλα ηταν κριμα να διακοψουμε ετσι αποτομα μετα απο ενα ασχημο καυγα. μπορει και να ειναι η τελευταια φορα σημερα, αλλα θα παω...
δεσποινα δε φερνω λουλουδια, ωσπου να ξεκαθαρισουμε τα πραγματα, αλλα αν σου αρεσουνε τοσο πολυ οσο μου εχεις πει, θα σου ξαναφερω καποια στιγμη και ας τους να λενε.
αντε ξεκιναω, κελλυ το νου σου, σε καμια ωρα θα ειμαι εκει, θα γινει χαμος!
φιλια στους υπολοιπους που δε θα τα δωσω απο κοντα :-*
συγκεντρώσου ορεστηοκ παιδια, ολοι εχετε δικιο. καταλαβαινω τι μου λετε, αλλα εγω θα παω να τα βρουμε με τη δεσποινα κι αν δουμε οτι δεν παει η ιστορια να το σταματησουμε ηρεμα. απλα ηταν κριμα να διακοψουμε ετσι αποτομα μετα απο ενα ασχημο καυγα. μπορει και να ειναι η τελευταια φορα σημερα, αλλα θα παω...
δεσποινα δε φερνω λουλουδια, ωσπου να ξεκαθαρισουμε τα πραγματα, αλλα αν σου αρεσουνε τοσο πολυ οσο μου εχεις πει, θα σου ξαναφερω καποια στιγμη και ας τους να λενε.
οκ παιδια, ολοι εχετε δικιο. καταλαβαινω τι μου λετε, αλλα εγω θα παω να τα βρουμε με τη δεσποινα κι αν δουμε οτι δεν παει η ιστορια να το σταματησουμε ηρεμα. απλα ηταν κριμα να διακοψουμε ετσι αποτομα μετα απο ενα ασχημο καυγα. μπορει και να ειναι η τελευταια φορα σημερα, αλλα θα παω...
α ευτυχως που μου τοπες για να φυγω απο το μαγαζι
καμια φορα και ξυλομάτσα - μούτσα και να προσέχεις.
και να έχεις υπόψη που το studio παρέχει σωματικές υπηρεσίες και ΟΧΙ συναισθηματικές.
Oρεστη εισαι ΗΡΩΑΣ!
Νομιζω σου αξιζει ο τιτλος [size=16pt]Προεδρος Ελληνων Αγαπουληδων Πυρφορων[/size]
Oρεστη εισαι ΗΡΩΑΣ!
Νομιζω σου αξιζει ο τιτλος [size=16pt]Προεδρος Ελληνων Αγαπουληδων Πυρφορων[/size]
εσυ εχεις καψει φλατζα ομως
ο καλά είσαι το παλλικάρι το έχει κάψει τελείως τον στρόφαλο
εσυ εχεις καψει φλατζα ομως
Oρεστη εισαι ΗΡΩΑΣ!
βρέχει έξω, κάτσε και κάνε τον πελάτη.
να μάθουμε και τι έγινε.
αριστερα ή δεξια τα βαζεις?ωραια....κατσε να φτιαξω λιγο τα αρχιδια μου γιατι εχουν παει απο την μια μερια
ωραια....κατσε να φτιαξω λιγο τα αρχιδια μου γιατι εχουν παει απο την μια μερια
αριστερα ή δεξια τα βαζεις?